Dapatkan harga pelamin bertunang Dari @ayliscollections . Insha Allah kami Cuba yg terbaikk bagi setiap majlis anda.

#ayliscollections #pelaminbertunang #decorations #hargamampumilik Instagram Photos | videos | post

Dapatkan harga pelamin bertunang Dari . Insha Allah kami Cuba yg terbaikk bagi setiap majlis anda.

1 likes - 0 comments
Sebelum tidur, sis nak belanja satu lagi feedback boleh? Hehe
.
She's wearing Qaysarasyarie colour code SOFT BROWN..❤
.
4 sebab you all WAJIB dapatkan #qaysarasyarie👇
.
✅FREE khimar
✅FREE postage
✅FREE batu swarovski
✅#hargamampumilik
.
Normal price RM199❌
Promo price RM170✅
.
❗❗❗ PROMO PRICE WILL BE ENDED ANYTIME FROM NOW ❗❗❗
.
To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just CLICK the link given💗
.
#QaysaraSyarie #PromoFreeKhimar #afmegastar #bajutunang #tunang #wedding #bajubertunang #engagement #konvo #bajukonvo #dresskonvo #bajudinner #dressdinner #bajunikah #dressnikah #engagementdress #bajuwedding #weddingdress #sayajualkhimar #bridesmaid #bride #brides #bridesmaidsdress #bridesmaids #sayajual Instagram Photos | videos | post

Sebelum tidur, sis nak belanja satu lagi feedback boleh? Hehe . She's wearing Qaysarasyarie colour code SOFT BROWN..❤ . 4 sebab you all WAJIB dapatkan . ✅FREE khimar ✅FREE postage ✅FREE batu swarovski ✅ . Normal price RM199❌ Promo price RM170✅ . ❗❗❗ PROMO PRICE WILL BE ENDED ANYTIME FROM NOW ❗❗❗ . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just CLICK the link given💗 .

19 likes - 2 comments
Seminar Clutch 💥

Quality Nice 🙏

Readystock 👌

Boleh buat design sendiri ❤

Rm 35 Sahaja siap postage 😍

#seminarclutch #seminarclutchmurah #seminarclutchbag #seminarclutchmalaysia #hargamampumilik #hargapelajar Instagram Photos | videos | post

Seminar Clutch 💥 Quality Nice 🙏 Readystock 👌 Boleh buat design sendiri ❤ Rm 35 Sahaja siap postage 😍

3 likes - 0 comments
Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty , HQ ada buat promosi tauu u olls 😍
.
Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty
Donna Glow Serum + Donna Face Cleanser (Dilwale Kombo Sale) & Donna Face Cleanser Single.
.
Promo sah sehingga 22hb ni yaa 😘
Esokk last promo tauuu. Rugi spa tak grab 😍.
.
Berminattt ? Pm kamii cepatt, sebelum terlmbat !
.
#donnaglowserum #organicserum #teamdonna #teamkakmiz #serumajaib #dropshippenang #hargamampumilik #sayapakaisayajual #bynybeauty Instagram Photos | videos | post

Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty , HQ ada buat promosi tauu u olls 😍 . Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty Donna Glow Serum + Donna Face Cleanser (Dilwale Kombo Sale) & Donna Face Cleanser Single. . Promo sah sehingga 22hb ni yaa 😘 Esokk last promo tauuu. Rugi spa tak grab 😍. . Berminattt ? Pm kamii cepatt, sebelum terlmbat ! .

0 likes - 0 comments
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 FREE GIFT!!!!!! Ehem2..sapa nak free gift butang baju melayu kita random bagi bersesuaian  dengan warna baju melayu... Cepat2 grab sepasang....PROMOSI SAMPAI AKHIR BULAN 10.. Apa yang best sangat dengan baju melayu ni???nah ni ciknurul habaq apa yang best dengan baju melayu ni...xrugi la beli baju melayu ni...☺☺☺ ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat
✅Jahitan sgt kemas
✅ Selesa dipakai
✅ Mudah digosok
✅ Tidak jarang
✅ Tidak comot apabila terkena air
✅ Serap peluh
✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak
✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah

#bajumelayu2017#bajumelayuepasang#bajumelayuhelai#bajumelayuremaja#bajumelayubudak#bajumelayubaby#sayajualsayapakai#hargamampumilik#sayajualbegtangan#handbag2017#cadar2017#sayajualboosterwhitening#

http://www.wasap.my/60134654869 Instagram Photos | videos | post

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 FREE GIFT!!!!!! Ehem2..sapa nak free gift butang baju melayu kita random bagi bersesuaian dengan warna baju melayu... Cepat2 grab sepasang....PROMOSI SAMPAI AKHIR BULAN 10.. Apa yang best sangat dengan baju melayu ni???nah ni ciknurul habaq apa yang best dengan baju melayu ni...xrugi la beli baju melayu ni...☺☺☺ ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah # http://www.wasap.my/60134654869

5 likes - 1 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

15 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

10 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

12 likes - 1 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

10 likes - 0 comments
SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊
.
.
Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , menagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . .
.
Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . .
. 
Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊
.
.
#teatox #mimpimika #gsc #jomkurus #jomcantik #jomputih #jomgsc #jomteatox #teatoxviral #looseweight #skinnyleg #whiteningseries #mimpimikateatox #sayajual #sayajualteatox #sayajualteakurus #teatoxkurus #viral #hargamampumilik #instashopteatox #teatox #jombeliteatox #hargapromosi #gsc #glowing #glowingsampaibersilau #gscbymimpimika Instagram Photos | videos | post

SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊 . . Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , menagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . . . Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . . . Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊 . .

5 likes - 0 comments
SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊
.
.
Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , nagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . .
.
Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . .
. 
Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊
.
.
#teatox #mimpimika #gsc #jomkurus #jomcantik #jomputih #jomgsc #jomteatox #teatoxviral #looseweight #skinnyleg #whiteningseries #mimpimikateatox #sayajual #sayajualteatox #sayajualteakurus #teatoxkurus #viral #hargamampumilik #instashopteatox #teatox #jombeliteatox #hargapromosi #gsc #glowing #glowingsampaibersilau #gscbymimpimika Instagram Photos | videos | post

SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊 . . Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , nagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . . . Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . . . Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊 . .

8 likes - 0 comments
NAK KASUT LAWA BERGAYA TAPI MURAH🔥🔥
.
👟  PUMA GV SPECIAL LIGHT GREY
📦  SIZE 41-45
💵  HARGA PASARAN RM150
.  HARGA PROMOSI RM85
📥READY STOCK
🚚 POSTAGE 1-3 HARI
.
📞BOLEH WS KE 0195005622 DAN DM KAMI
.
😍 TRUSTED SELLER
.
.
.
#trustedseller #hargakasihsayang #hargamampumilik #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #igshop #airmax #vans #adidas #onlineshop #murah #kasutmurah #malaysia #kualalumpur #shoppers.shoe Instagram Photos | videos | post

NAK KASUT LAWA BERGAYA TAPI MURAH🔥🔥 . 👟 PUMA GV SPECIAL LIGHT GREY 📦 SIZE 41-45 💵 HARGA PASARAN RM150 . HARGA PROMOSI RM85 📥READY STOCK 🚚 POSTAGE 1-3 HARI . 📞BOLEH WS KE 0195005622 DAN DM KAMI . 😍 TRUSTED SELLER . . .

6 likes - 0 comments
Dapatkan harga pelamin bertunang Dari @ayliscollections . Insha Allah kami Cuba yg terbaikk bagi setiap majlis anda.

#ayliscollections #pelaminbertunang #decorations #hargamampumilik Instagram Photos | videos | post

Dapatkan harga pelamin bertunang Dari . Insha Allah kami Cuba yg terbaikk bagi setiap majlis anda.

1 likes - 0 comments
Sebelum tidur, sis nak belanja satu lagi feedback boleh? Hehe
.
She's wearing Qaysarasyarie colour code SOFT BROWN..❤
.
4 sebab you all WAJIB dapatkan #qaysarasyarie👇
.
✅FREE khimar
✅FREE postage
✅FREE batu swarovski
✅#hargamampumilik
.
Normal price RM199❌
Promo price RM170✅
.
❗❗❗ PROMO PRICE WILL BE ENDED ANYTIME FROM NOW ❗❗❗
.
To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just CLICK the link given💗
.
#QaysaraSyarie #PromoFreeKhimar #afmegastar #bajutunang #tunang #wedding #bajubertunang #engagement #konvo #bajukonvo #dresskonvo #bajudinner #dressdinner #bajunikah #dressnikah #engagementdress #bajuwedding #weddingdress #sayajualkhimar #bridesmaid #bride #brides #bridesmaidsdress #bridesmaids #sayajual Instagram Photos | videos | post

Sebelum tidur, sis nak belanja satu lagi feedback boleh? Hehe . She's wearing Qaysarasyarie colour code SOFT BROWN..❤ . 4 sebab you all WAJIB dapatkan . ✅FREE khimar ✅FREE postage ✅FREE batu swarovski ✅ . Normal price RM199❌ Promo price RM170✅ . ❗❗❗ PROMO PRICE WILL BE ENDED ANYTIME FROM NOW ❗❗❗ . To order, whatsapp 019-9038323 as stated in the bio okay.. Just CLICK the link given💗 .

19 likes - 2 comments
Seminar Clutch 💥

Quality Nice 🙏

Readystock 👌

Boleh buat design sendiri ❤

Rm 35 Sahaja siap postage 😍

#seminarclutch #seminarclutchmurah #seminarclutchbag #seminarclutchmalaysia #hargamampumilik #hargapelajar Instagram Photos | videos | post

Seminar Clutch 💥 Quality Nice 🙏 Readystock 👌 Boleh buat design sendiri ❤ Rm 35 Sahaja siap postage 😍

3 likes - 0 comments
Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty , HQ ada buat promosi tauu u olls 😍
.
Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty
Donna Glow Serum + Donna Face Cleanser (Dilwale Kombo Sale) & Donna Face Cleanser Single.
.
Promo sah sehingga 22hb ni yaa 😘
Esokk last promo tauuu. Rugi spa tak grab 😍.
.
Berminattt ? Pm kamii cepatt, sebelum terlmbat !
.
#donnaglowserum #organicserum #teamdonna #teamkakmiz #serumajaib #dropshippenang #hargamampumilik #sayapakaisayajual #bynybeauty Instagram Photos | videos | post

Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty , HQ ada buat promosi tauu u olls 😍 . Memandangkan, produk terbaru , baru kluaq ByNeauty Donna Glow Serum + Donna Face Cleanser (Dilwale Kombo Sale) & Donna Face Cleanser Single. . Promo sah sehingga 22hb ni yaa 😘 Esokk last promo tauuu. Rugi spa tak grab 😍. . Berminattt ? Pm kamii cepatt, sebelum terlmbat ! .

0 likes - 0 comments
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 FREE GIFT!!!!!! Ehem2..sapa nak free gift butang baju melayu kita random bagi bersesuaian  dengan warna baju melayu... Cepat2 grab sepasang....PROMOSI SAMPAI AKHIR BULAN 10.. Apa yang best sangat dengan baju melayu ni???nah ni ciknurul habaq apa yang best dengan baju melayu ni...xrugi la beli baju melayu ni...☺☺☺ ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat
✅Jahitan sgt kemas
✅ Selesa dipakai
✅ Mudah digosok
✅ Tidak jarang
✅ Tidak comot apabila terkena air
✅ Serap peluh
✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak
✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah

#bajumelayu2017#bajumelayuepasang#bajumelayuhelai#bajumelayuremaja#bajumelayubudak#bajumelayubaby#sayajualsayapakai#hargamampumilik#sayajualbegtangan#handbag2017#cadar2017#sayajualboosterwhitening#

http://www.wasap.my/60134654869 Instagram Photos | videos | post

🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁 FREE GIFT!!!!!! Ehem2..sapa nak free gift butang baju melayu kita random bagi bersesuaian dengan warna baju melayu... Cepat2 grab sepasang....PROMOSI SAMPAI AKHIR BULAN 10.. Apa yang best sangat dengan baju melayu ni???nah ni ciknurul habaq apa yang best dengan baju melayu ni...xrugi la beli baju melayu ni...☺☺☺ ✅Material kain pearl skin (50% cotton, 50% satin) ✅ Kain lembut,berat,sejuk dan nampak berkilat ✅Jahitan sgt kemas ✅ Selesa dipakai ✅ Mudah digosok ✅ Tidak jarang ✅ Tidak comot apabila terkena air ✅ Serap peluh ✅ Warna tidak luntur, tahan lama, tahan lasak ✅ Juga sesuai utk mjls tunang dan akad nikah # http://www.wasap.my/60134654869

5 likes - 1 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

15 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

10 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

12 likes - 1 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

10 likes - 0 comments
SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊
.
.
Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , menagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . .
.
Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . .
. 
Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊
.
.
#teatox #mimpimika #gsc #jomkurus #jomcantik #jomputih #jomgsc #jomteatox #teatoxviral #looseweight #skinnyleg #whiteningseries #mimpimikateatox #sayajual #sayajualteatox #sayajualteakurus #teatoxkurus #viral #hargamampumilik #instashopteatox #teatox #jombeliteatox #hargapromosi #gsc #glowing #glowingsampaibersilau #gscbymimpimika Instagram Photos | videos | post

SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊 . . Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , menagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . . . Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . . . Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊 . .

5 likes - 0 comments
SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊
.
.
Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , nagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . .
.
Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . .
. 
Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊
.
.
#teatox #mimpimika #gsc #jomkurus #jomcantik #jomputih #jomgsc #jomteatox #teatoxviral #looseweight #skinnyleg #whiteningseries #mimpimikateatox #sayajual #sayajualteatox #sayajualteakurus #teatoxkurus #viral #hargamampumilik #instashopteatox #teatox #jombeliteatox #hargapromosi #gsc #glowing #glowingsampaibersilau #gscbymimpimika Instagram Photos | videos | post

SELAMAT MALAM FOLLOWERS SIS 😊😊😊 . . Ada yang dah cuba GSC ni tak ? Belum ? Yang belum boleh cepat cepat DM sis , lambat lambat nanti menyesal , nagis tak berlagu nanti . Yang dah cuba tu mesti dah glowingkan kulit uolls yang consume GSC ni kan ? ☺ Hehe .. teruskan consume ye . . . Yang belum dapatkan GSC ni boleh dapatkan , rugi tak grab sebotol . . . Malam ni sis share FUNGSI UTAMA GSC for those yang baru nak kenal apa itu GSC 😊 . .

8 likes - 0 comments
NAK KASUT LAWA BERGAYA TAPI MURAH🔥🔥
.
👟  PUMA GV SPECIAL LIGHT GREY
📦  SIZE 41-45
💵  HARGA PASARAN RM150
.  HARGA PROMOSI RM85
📥READY STOCK
🚚 POSTAGE 1-3 HARI
.
📞BOLEH WS KE 0195005622 DAN DM KAMI
.
😍 TRUSTED SELLER
.
.
.
#trustedseller #hargakasihsayang #hargamampumilik #sayajualkasut #kasutmurahmalaysia #igshop #airmax #vans #adidas #onlineshop #murah #kasutmurah #malaysia #kualalumpur #shoppers.shoe Instagram Photos | videos | post

NAK KASUT LAWA BERGAYA TAPI MURAH🔥🔥 . 👟 PUMA GV SPECIAL LIGHT GREY 📦 SIZE 41-45 💵 HARGA PASARAN RM150 . HARGA PROMOSI RM85 📥READY STOCK 🚚 POSTAGE 1-3 HARI . 📞BOLEH WS KE 0195005622 DAN DM KAMI . 😍 TRUSTED SELLER . . .

6 likes - 0 comments