Suka betul @uswahislamicclothing ni buat sale. Tak cukup jari dah rasanya jawab soalan #uswahsister ni. Tapi, demi membantu anda menutup dengan sempurna, sis sanggup menjawab apa ja korang nak tanya 😂😂.
.
Serius tau. Tak main-main. Sbb #uswahsister ni laa yang menghilangkan stress study 😂.
.
Tapi, kalau reply lambat mintak maaf dulu ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Sis cuba to be the best of both world 😂😂(ye la sangat 🤢).
.
#uswahsale #uswahagent #uswahiiumk #studentlife #jomtutupaurat #tudungpatuhsyariah Instagram Photos | videos | post

Suka betul ni buat sale. Tak cukup jari dah rasanya jawab soalan ni. Tapi, demi membantu anda menutup dengan sempurna, sis sanggup menjawab apa ja korang nak tanya 😂😂. . Serius tau. Tak main-main. Sbb ni laa yang menghilangkan stress study 😂. . Tapi, kalau reply lambat mintak maaf dulu ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Sis cuba to be the best of both world 😂😂(ye la sangat 🤢). .

1 likes - 0 comments
customer feedback,

untuk order, kindly whatsapp ima 👉 011-1852-7526 
#Handsock #JomTutupAurat Instagram Photos | videos | post

customer feedback, untuk order, kindly whatsapp ima 👉 011-1852-7526

10 likes - 0 comments
Kalau kita betul-betul mahu berubah menjadi lebih baik , tetapi tidak tahu mahu bermula macam mana ?

Maka , mulalah dengan memperbaiki solat kita .

Ulama berkata perbaikilah solat kita itu dengan 3 perkara .

1 . Solatlah dengan khusyuk dan ikhlas kerana Allah .
2 . Solatlah di awal waktu .
3 . Solatlah secara berjemaah .

Justeru itu , istiqamahlah menjaga 3 perkara ini dalam solat kita selama 40 hari kerana para ulama berkata , perkara yang kita lakukan secara istiqamah selama 40 hari akan menjadi tabiat semulajadi dalam kehidupan kita .
.
#jomjadibaik
#jomtutupaurat
#stokinsoka
#teamstokinrare Instagram Photos | videos | post

Kalau kita betul-betul mahu berubah menjadi lebih baik , tetapi tidak tahu mahu bermula macam mana ? Maka , mulalah dengan memperbaiki solat kita . Ulama berkata perbaikilah solat kita itu dengan 3 perkara . 1 . Solatlah dengan khusyuk dan ikhlas kerana Allah . 2 . Solatlah di awal waktu . 3 . Solatlah secara berjemaah . Justeru itu , istiqamahlah menjaga 3 perkara ini dalam solat kita selama 40 hari kerana para ulama berkata , perkara yang kita lakukan secara istiqamah selama 40 hari akan menjadi tabiat semulajadi dalam kehidupan kita . .

10 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

13 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Stokin Kanik Ori Panjang! 
_
✖️Material Nylon Spandex.
✖️Tebal & selesa.
✖️Panjang sampai bawah lutut.
_
Dapatkan di Butik @dhiaroseclothing atau WhatApps 0199119695 😊
_
#stokinkanikpanjang #anaksatumakna4u_ #stokinkanik #butikvendor #butikkuantan #jomtutupaurat #wargakuantan #kuantanpahang #kemaman #pantaitimur #sarungkaki #butikdhiarose #syariesimplicitysolatready #satumakna4u #agentsatumakna #sm4upahang #teamstokinsm4u Instagram Photos | videos | post

Stokin Kanik Ori Panjang! _ ✖️Material Nylon Spandex. ✖️Tebal & selesa. ✖️Panjang sampai bawah lutut. _ Dapatkan di Butik atau WhatApps 0199119695 😊 _

2 likes - 0 comments
Stokin Kanik Ori Panjang! 
_
✖️Material Nylon Spandex.
✖️Tebal & selesa.
✖️Panjang sampai bawah lutut.
_
Dapatkan di Butik @dhiaroseclothing atau WhatApps 0199119695 😊
_
#stokinkanikpanjang #anaksatumakna4u_ #stokinkanik #butikvendor #butikkuantan #jomtutupaurat #wargakuantan #kuantanpahang #kemaman #pantaitimur #sarungkaki #butikdhiarose #syariesimplicitysolatready #satumakna4u #agentsatumakna #sm4upahang #teamstokinsm4u Instagram Photos | videos | post

Stokin Kanik Ori Panjang! _ ✖️Material Nylon Spandex. ✖️Tebal & selesa. ✖️Panjang sampai bawah lutut. _ Dapatkan di Butik atau WhatApps 0199119695 😊 _

6 likes - 0 comments
Hitamnya menawan memikat hati
Merahnya warna kegemaran Mak Ngah
7 butang berbalut disisi
Blouse Sahla untuk muslimah .
Blouse Sahla yang istimewa dan ekslusif buat gadis yang inginkan kelainan.
.
Awak nak cuba juga?
.
Whatsapp je +60136026896 😉
.
.
#Arazan 
#ArazanBusana 
#blouse
#blousesahla 
#blousemuslimah 
#blousemurah
#BazarPakNil
#JualBlouse
#BlouseMuslimah 
#JomTutupAurat Instagram Photos | videos | post

Hitamnya menawan memikat hati Merahnya warna kegemaran Mak Ngah 7 butang berbalut disisi Blouse Sahla untuk muslimah . Blouse Sahla yang istimewa dan ekslusif buat gadis yang inginkan kelainan. . Awak nak cuba juga? . Whatsapp je +60136026896 😉 . .

9 likes - 0 comments
Handsock Addra Exclusive! Handsock jejari paling best!
_
🔴Harga RM 15 sepasang
🔴Material : Soft Cotton
🔴Panjang 31 cm.
🔴Terdapat tali untuk sangkut pada bahagian ibu jari
🔴Terdapat button yg cantik 
_
WhatsApp 0199119695 atau boleh datang terus ke Butik @dhiaroseclothing Sg Karang, Kuantan
_
#handsocksatumakna #handsockjejari  #handsockaddra #sayajual  #stokinglengan #anaksatumakna4u_  #kuantanpahang #handsockring #satumakna4u #sarunglengan  #sayajualhandsock #sm4upahang #jomtutupaurat #teamhandsocksm4u  #handsockberjari #handsockcotton Instagram Photos | videos | post

Handsock Addra Exclusive! Handsock jejari paling best! _ 🔴Harga RM 15 sepasang 🔴Material : Soft Cotton 🔴Panjang 31 cm. 🔴Terdapat tali untuk sangkut pada bahagian ibu jari 🔴Terdapat button yg cantik _ WhatsApp 0199119695 atau boleh datang terus ke Butik Sg Karang, Kuantan _

3 likes - 0 comments
.
.
Jalan cinta para penghafal Al-Quran adalah dengan membersamai Al-Quran disetiap waktu, disetiap keadaaan dan ketika... Barangkali diketika mencintai itu lalu terjatuh di tawanan rindu... Membuat diri serasa sering ingin bertemu untuk diuraikan pada setiap ayat yang mendamaikan.

Kerana dengan Al-Quran, semakin dibaca semakin rindu. Lalu semakin didengar semakin menyemaikan cinta.

Apalagi disetiap cinta yang disampaikan dapat bersemi dan akhirnya melakar jalan ke syurgaNya.

Demikianlah janji pada mereka yang rela menghabiskan seluruh waktunya untuk mencintai Al-Quran.

Kerana mencintai Al-Quran, kenikmatannya abadi. Meski raga sudah tidak lagi mendakap duniya, meski kaki tidak lagi menjejak di bumi. 
Al-Quran dengan penuh cintanya akan memeluk setiap hati-hati yang bersungguh untuk mencintainya selalu.

Lalu, masihkah kita bermalas-malasan untuk membacanya?

Masihkah mendapati diri semakin jauh untuk membersamainya? - .
#niqab #niqavie #niqavieexclusive #niqaviemalaysia #lfl #niqabniqavie #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabselesa #niqablembut #niqabi #niqabis #ootdniqabi #selangor #serikembangan #johor #terapiinstagram #gengtudunglabuh #sayajualniqab #sayajualniqabmurah #niqabis #jomtutupaurat #bazaarpaknil #bazarpaknil #dukunsaka #ajimaura Instagram Photos | videos | post

. . Jalan cinta para penghafal Al-Quran adalah dengan membersamai Al-Quran disetiap waktu, disetiap keadaaan dan ketika... Barangkali diketika mencintai itu lalu terjatuh di tawanan rindu... Membuat diri serasa sering ingin bertemu untuk diuraikan pada setiap ayat yang mendamaikan. Kerana dengan Al-Quran, semakin dibaca semakin rindu. Lalu semakin didengar semakin menyemaikan cinta. Apalagi disetiap cinta yang disampaikan dapat bersemi dan akhirnya melakar jalan ke syurgaNya. Demikianlah janji pada mereka yang rela menghabiskan seluruh waktunya untuk mencintai Al-Quran. Kerana mencintai Al-Quran, kenikmatannya abadi. Meski raga sudah tidak lagi mendakap duniya, meski kaki tidak lagi menjejak di bumi. Al-Quran dengan penuh cintanya akan memeluk setiap hati-hati yang bersungguh untuk mencintainya selalu. Lalu, masihkah kita bermalas-malasan untuk membacanya? Masihkah mendapati diri semakin jauh untuk membersamainya? - .

29 likes - 1 comments
Jom bertemakan warna hijau hari ini! Bukan nak suruh jadi Hulk tau tapi ootd tema hijau baru lah sejuk mata memandang 😊😊
_
☘️ DhiaRose Chiffon Shawl.
☘️Nureen Snowcap.
☘️DhiaRose Pin Hijab Bunga.
☘️DhiaRose Brooch Clip.
☘️DhiaRose Mini Flower Brooch.
_
#tudungsarung #snowcap #dhiarosenureensnowcap #dhiarosehijab #instanttudung #anaktudung #dhiaroseclothing #dhiarosekuantan #tudunglabuh #tudungmurah #jomtutupaurat #innertudung #dhiarosepinhijab #pintudung #broochclip #brooch #pinshawl Instagram Photos | videos | post

Jom bertemakan warna hijau hari ini! Bukan nak suruh jadi Hulk tau tapi ootd tema hijau baru lah sejuk mata memandang 😊😊 _ ☘️ DhiaRose Chiffon Shawl. ☘️Nureen Snowcap. ☘️DhiaRose Pin Hijab Bunga. ☘️DhiaRose Brooch Clip. ☘️DhiaRose Mini Flower Brooch. _

9 likes - 3 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Suka betul @uswahislamicclothing ni buat sale. Tak cukup jari dah rasanya jawab soalan #uswahsister ni. Tapi, demi membantu anda menutup dengan sempurna, sis sanggup menjawab apa ja korang nak tanya 😂😂.
.
Serius tau. Tak main-main. Sbb #uswahsister ni laa yang menghilangkan stress study 😂.
.
Tapi, kalau reply lambat mintak maaf dulu ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Sis cuba to be the best of both world 😂😂(ye la sangat 🤢).
.
#uswahsale #uswahagent #uswahiiumk #studentlife #jomtutupaurat #tudungpatuhsyariah Instagram Photos | videos | post

Suka betul ni buat sale. Tak cukup jari dah rasanya jawab soalan ni. Tapi, demi membantu anda menutup dengan sempurna, sis sanggup menjawab apa ja korang nak tanya 😂😂. . Serius tau. Tak main-main. Sbb ni laa yang menghilangkan stress study 😂. . Tapi, kalau reply lambat mintak maaf dulu ya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Sis cuba to be the best of both world 😂😂(ye la sangat 🤢). .

1 likes - 0 comments
customer feedback,

untuk order, kindly whatsapp ima 👉 011-1852-7526 
#Handsock #JomTutupAurat Instagram Photos | videos | post

customer feedback, untuk order, kindly whatsapp ima 👉 011-1852-7526

10 likes - 0 comments
Kalau kita betul-betul mahu berubah menjadi lebih baik , tetapi tidak tahu mahu bermula macam mana ?

Maka , mulalah dengan memperbaiki solat kita .

Ulama berkata perbaikilah solat kita itu dengan 3 perkara .

1 . Solatlah dengan khusyuk dan ikhlas kerana Allah .
2 . Solatlah di awal waktu .
3 . Solatlah secara berjemaah .

Justeru itu , istiqamahlah menjaga 3 perkara ini dalam solat kita selama 40 hari kerana para ulama berkata , perkara yang kita lakukan secara istiqamah selama 40 hari akan menjadi tabiat semulajadi dalam kehidupan kita .
.
#jomjadibaik
#jomtutupaurat
#stokinsoka
#teamstokinrare Instagram Photos | videos | post

Kalau kita betul-betul mahu berubah menjadi lebih baik , tetapi tidak tahu mahu bermula macam mana ? Maka , mulalah dengan memperbaiki solat kita . Ulama berkata perbaikilah solat kita itu dengan 3 perkara . 1 . Solatlah dengan khusyuk dan ikhlas kerana Allah . 2 . Solatlah di awal waktu . 3 . Solatlah secara berjemaah . Justeru itu , istiqamahlah menjaga 3 perkara ini dalam solat kita selama 40 hari kerana para ulama berkata , perkara yang kita lakukan secara istiqamah selama 40 hari akan menjadi tabiat semulajadi dalam kehidupan kita . .

10 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

13 likes - 0 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments
Stokin Kanik Ori Panjang! 
_
✖️Material Nylon Spandex.
✖️Tebal & selesa.
✖️Panjang sampai bawah lutut.
_
Dapatkan di Butik @dhiaroseclothing atau WhatApps 0199119695 😊
_
#stokinkanikpanjang #anaksatumakna4u_ #stokinkanik #butikvendor #butikkuantan #jomtutupaurat #wargakuantan #kuantanpahang #kemaman #pantaitimur #sarungkaki #butikdhiarose #syariesimplicitysolatready #satumakna4u #agentsatumakna #sm4upahang #teamstokinsm4u Instagram Photos | videos | post

Stokin Kanik Ori Panjang! _ ✖️Material Nylon Spandex. ✖️Tebal & selesa. ✖️Panjang sampai bawah lutut. _ Dapatkan di Butik atau WhatApps 0199119695 😊 _

2 likes - 0 comments
Stokin Kanik Ori Panjang! 
_
✖️Material Nylon Spandex.
✖️Tebal & selesa.
✖️Panjang sampai bawah lutut.
_
Dapatkan di Butik @dhiaroseclothing atau WhatApps 0199119695 😊
_
#stokinkanikpanjang #anaksatumakna4u_ #stokinkanik #butikvendor #butikkuantan #jomtutupaurat #wargakuantan #kuantanpahang #kemaman #pantaitimur #sarungkaki #butikdhiarose #syariesimplicitysolatready #satumakna4u #agentsatumakna #sm4upahang #teamstokinsm4u Instagram Photos | videos | post

Stokin Kanik Ori Panjang! _ ✖️Material Nylon Spandex. ✖️Tebal & selesa. ✖️Panjang sampai bawah lutut. _ Dapatkan di Butik atau WhatApps 0199119695 😊 _

6 likes - 0 comments
Hitamnya menawan memikat hati
Merahnya warna kegemaran Mak Ngah
7 butang berbalut disisi
Blouse Sahla untuk muslimah .
Blouse Sahla yang istimewa dan ekslusif buat gadis yang inginkan kelainan.
.
Awak nak cuba juga?
.
Whatsapp je +60136026896 😉
.
.
#Arazan 
#ArazanBusana 
#blouse
#blousesahla 
#blousemuslimah 
#blousemurah
#BazarPakNil
#JualBlouse
#BlouseMuslimah 
#JomTutupAurat Instagram Photos | videos | post

Hitamnya menawan memikat hati Merahnya warna kegemaran Mak Ngah 7 butang berbalut disisi Blouse Sahla untuk muslimah . Blouse Sahla yang istimewa dan ekslusif buat gadis yang inginkan kelainan. . Awak nak cuba juga? . Whatsapp je +60136026896 😉 . .

9 likes - 0 comments
Handsock Addra Exclusive! Handsock jejari paling best!
_
🔴Harga RM 15 sepasang
🔴Material : Soft Cotton
🔴Panjang 31 cm.
🔴Terdapat tali untuk sangkut pada bahagian ibu jari
🔴Terdapat button yg cantik 
_
WhatsApp 0199119695 atau boleh datang terus ke Butik @dhiaroseclothing Sg Karang, Kuantan
_
#handsocksatumakna #handsockjejari  #handsockaddra #sayajual  #stokinglengan #anaksatumakna4u_  #kuantanpahang #handsockring #satumakna4u #sarunglengan  #sayajualhandsock #sm4upahang #jomtutupaurat #teamhandsocksm4u  #handsockberjari #handsockcotton Instagram Photos | videos | post

Handsock Addra Exclusive! Handsock jejari paling best! _ 🔴Harga RM 15 sepasang 🔴Material : Soft Cotton 🔴Panjang 31 cm. 🔴Terdapat tali untuk sangkut pada bahagian ibu jari 🔴Terdapat button yg cantik _ WhatsApp 0199119695 atau boleh datang terus ke Butik Sg Karang, Kuantan _

3 likes - 0 comments
.
.
Jalan cinta para penghafal Al-Quran adalah dengan membersamai Al-Quran disetiap waktu, disetiap keadaaan dan ketika... Barangkali diketika mencintai itu lalu terjatuh di tawanan rindu... Membuat diri serasa sering ingin bertemu untuk diuraikan pada setiap ayat yang mendamaikan.

Kerana dengan Al-Quran, semakin dibaca semakin rindu. Lalu semakin didengar semakin menyemaikan cinta.

Apalagi disetiap cinta yang disampaikan dapat bersemi dan akhirnya melakar jalan ke syurgaNya.

Demikianlah janji pada mereka yang rela menghabiskan seluruh waktunya untuk mencintai Al-Quran.

Kerana mencintai Al-Quran, kenikmatannya abadi. Meski raga sudah tidak lagi mendakap duniya, meski kaki tidak lagi menjejak di bumi. 
Al-Quran dengan penuh cintanya akan memeluk setiap hati-hati yang bersungguh untuk mencintainya selalu.

Lalu, masihkah kita bermalas-malasan untuk membacanya?

Masihkah mendapati diri semakin jauh untuk membersamainya? - .
#niqab #niqavie #niqavieexclusive #niqaviemalaysia #lfl #niqabniqavie #niqabmalaysia #niqabmurah #niqabselesa #niqablembut #niqabi #niqabis #ootdniqabi #selangor #serikembangan #johor #terapiinstagram #gengtudunglabuh #sayajualniqab #sayajualniqabmurah #niqabis #jomtutupaurat #bazaarpaknil #bazarpaknil #dukunsaka #ajimaura Instagram Photos | videos | post

. . Jalan cinta para penghafal Al-Quran adalah dengan membersamai Al-Quran disetiap waktu, disetiap keadaaan dan ketika... Barangkali diketika mencintai itu lalu terjatuh di tawanan rindu... Membuat diri serasa sering ingin bertemu untuk diuraikan pada setiap ayat yang mendamaikan. Kerana dengan Al-Quran, semakin dibaca semakin rindu. Lalu semakin didengar semakin menyemaikan cinta. Apalagi disetiap cinta yang disampaikan dapat bersemi dan akhirnya melakar jalan ke syurgaNya. Demikianlah janji pada mereka yang rela menghabiskan seluruh waktunya untuk mencintai Al-Quran. Kerana mencintai Al-Quran, kenikmatannya abadi. Meski raga sudah tidak lagi mendakap duniya, meski kaki tidak lagi menjejak di bumi. Al-Quran dengan penuh cintanya akan memeluk setiap hati-hati yang bersungguh untuk mencintainya selalu. Lalu, masihkah kita bermalas-malasan untuk membacanya? Masihkah mendapati diri semakin jauh untuk membersamainya? - .

29 likes - 1 comments
Jom bertemakan warna hijau hari ini! Bukan nak suruh jadi Hulk tau tapi ootd tema hijau baru lah sejuk mata memandang 😊😊
_
☘️ DhiaRose Chiffon Shawl.
☘️Nureen Snowcap.
☘️DhiaRose Pin Hijab Bunga.
☘️DhiaRose Brooch Clip.
☘️DhiaRose Mini Flower Brooch.
_
#tudungsarung #snowcap #dhiarosenureensnowcap #dhiarosehijab #instanttudung #anaktudung #dhiaroseclothing #dhiarosekuantan #tudunglabuh #tudungmurah #jomtutupaurat #innertudung #dhiarosepinhijab #pintudung #broochclip #brooch #pinshawl Instagram Photos | videos | post

Jom bertemakan warna hijau hari ini! Bukan nak suruh jadi Hulk tau tapi ootd tema hijau baru lah sejuk mata memandang 😊😊 _ ☘️ DhiaRose Chiffon Shawl. ☘️Nureen Snowcap. ☘️DhiaRose Pin Hijab Bunga. ☘️DhiaRose Brooch Clip. ☘️DhiaRose Mini Flower Brooch. _

9 likes - 3 comments
Hanna Basic Shawl
.
🔸Material : High Quality Heavy Chiffon
🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam
🔸Measurement : 1.8 x 0.8m
🔸Cutting : Straight cut
🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang
🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda
.
Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage
.
To purchase :
📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya)
📪Postage : Monday-Thursday
.
Note❗️
✔Limited colour, limited quantity and good quality.
✔Colour slightly different due to lighting effect
✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋
.
#NAHCollections #HannaBasicShawlByNAHCollections #MaryamPrintedShawlByNAHCollections #Fashionista #FashionLover #ShawlMurah #BubbleChiffon #ShawlChiffon #HeavyChiffon #HargaMampuMilik #HighQualityShawl #ShawlCantikMalaysia #JomTutupAurat #ShawlLabuh #SayaJualHijab #HijabFashion #HijabStyle #Hijabers #LongShawl #SquareScarf #ShawlSenangBentuk #MuslimahFashion #Malaysia #HijabMalaysia #HijabOnline #SayaJual #InstagramShop #Like4Like #Like4Followers Instagram Photos | videos | post

Hanna Basic Shawl . 🔸Material : High Quality Heavy Chiffon 🔸Jahit Tepi : Jahitan lipat dalam/baby seam 🔸Measurement : 1.8 x 0.8m 🔸Cutting : Straight cut 🔸Mudah dibentuk/less iron/tidak panas/tidak perlu inner neck/tidak jarang 🔸Labuh depan dan belakang, mengikut keselesaan anda . Price : RM20/pcs, 🎈BUY 3 FREE 1 (Free tidak boleh pilih) *Exclude postage . To purchase : 📱Whatsapp : +60145115135, (strictly no calls ya) 📪Postage : Monday-Thursday . Note❗️ ✔Limited colour, limited quantity and good quality. ✔Colour slightly different due to lighting effect ✔SERIOUS BUYER ONLY. Happy Shopping and Stay Gorgeous! Thank you 💋 .

14 likes - 0 comments