Wahhh semakin larisss Aurawhite Skinspa ni. Macam dalam gambar ni set trial tau..so sesuai untuk awakk yang nak try dulu skincare ni. Bila dah okay, boleh lah repeat yang set besar punya 👏
.

Yang ade masalah jerawat, biji-biji kat kawasan muka pastu kulit muka kusam dan kering, boleh cuba set ni. Set ni sesuai untuk korang yang ade masalah kulit berjerawat.
.

Satu set ada serum, pembersih muka, day cream & night cream.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM75 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

_________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhiteskinspaskincare #aurawhiteskincare #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah Instagram Photos | videos | post

Wahhh semakin larisss Aurawhite Skinspa ni. Macam dalam gambar ni set trial tau..so sesuai untuk awakk yang nak try dulu skincare ni. Bila dah okay, boleh lah repeat yang set besar punya 👏 . Yang ade masalah jerawat, biji-biji kat kawasan muka pastu kulit muka kusam dan kering, boleh cuba set ni. Set ni sesuai untuk korang yang ade masalah kulit berjerawat. . Satu set ada serum, pembersih muka, day cream & night cream. . HARGA TERMASUK POSTAGE : RM70 (SM) | RM75 (SS) . Whatsapp 017-7009858 _________

0 likes - 0 comments
powerbank -
📸 swipe for more designs .
💰Only for RM45 ((including postage)) .
📲 Kindly WhatsApp us 0175962304 / 0199172906
.
Click here ⤵️
wasap.my/60199172906
wasap.my/60175962304

#tapestrymurah #bazarpaknil #sayajualmurah
#tapestrymalaysia #sayajual #anellobag #koreanbagsinbag #drawstringbag #embroideredshirt #embroiderymalaysia #unicorn #unicornpowerbankmurah #unicornpowerbankmalaysia Instagram Photos | videos | post

powerbank - 📸 swipe for more designs . 💰Only for RM45 ((including postage)) . 📲 Kindly WhatsApp us 0175962304 / 0199172906 . Click here ⤵️ wasap.my/60199172906 wasap.my/60175962304

0 likes - 0 comments
MEGA SALE
.
Promo 4 pcs RM100 free postage to west malaysia (sm). You can mix any designs of the same promo 💕💕
.
.
1 pcs : RM35
4 pcs : RM100
free postage (wm/sm)
.
.
Material : cotton
Shoulder : 16

MEGA SALE . Promo 4 pcs RM100 free postage to west malaysia (sm). You can mix any designs of the same promo 💕💕 . . 1 pcs : RM35 4 pcs : RM100 free postage (wm/sm) . . Material : cotton Shoulder : 16" Bust : 40" Armpit : 18" . . To order, Whatsapp now at www.wasap.my/60148121891 .

0 likes - 0 comments
BARANG BOEK🔥PAKAI MESTI CUN & STYLE🔥
—–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
💢BARANG CUN
-
🔥Vans Justin Bieber
COPY ORI 1:1
💢Normal price:RM 250.00❌
💢Promo price:RM
180.00 SIAP POS❗️
💢Size : 36-44 EURO
- gambar detail ws
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJU👌🏻
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
📲Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE.
-
#padusneakers #kasutmurah #kasutmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #adidasmalaysia #nikemalaysia #ultraboost #ultraboostuncaged #sandalmurah #sandalairjordan #sandalnewbalance #sandalsupreme #suprememalaysia #guccimalaysia #guccifloralmurah #guccibeemurah #padu #sayajual #sayabeli #jualbeli #cod #codkl #kasutfree #giveawaymalaysia -
Views all 11 comments Instagram Photos | videos | post

BARANG BOEK🔥PAKAI MESTI CUN & STYLE🔥 —––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 💢BARANG CUN - 🔥Vans Justin Bieber COPY ORI 1:1 💢Normal price:RM 250.00❌ 💢Promo price:RM 180.00 SIAP POS❗️ 💢Size : 36-44 EURO - gambar detail ws ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJU👌🏻 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 📲Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE. - - Views all 11 comments

1 likes - 0 comments
.
REPEAT ORDER TAK PUAS HATI LAGI, BOBOI DAH TAMBAH 11CM..⁉
.
.

. REPEAT ORDER TAK PUAS HATI LAGI, BOBOI DAH TAMBAH 11CM..⁉ . . "GAME 1 JAM PUN MASIH STEADY BRO" . . Bro malam ni malam jumaat. Bro dah bersedia belum❓ . . Saya nk bro tny diri bro, setiap kali selepas bersama berapa kali bro pendam dalam hati.. . . "..HARINI PANCUT AWAL LAGI.. BINI PUN MCM DH TAK EXCITED KENA BATANG AKU.." . Pernah tak bro❓ . Bro ada pernah tersentap dalam hati bro, terdengar or bini cakap.. ".. Bang dah pancut ke...?.." . . Macamni lah bro, kalau bro rasa bro tergolong dari salah satu masalah di bawah ni 👇🏻👇🏻 . ✅Tenaga batin tak power ✅Pancut cepat sangat ✅Zakar kecil & tak panjang ✅Batang tak sepenuhny ✅Takde berurat ✅Tak keras & padu . Sy nasihatkan cepat2 dapatkan (SLB) dan rawat semua masalah tu cepat2, dengan cara yang . 👍Teramat mudah. 👍Tak sampai 1-2 mins shari 👍Sepantas 3 hari . 👍Dijamin selamat 👍Tiada kesan sampingan. 👍Konpem bini puas 👍Lulus kementerian kesihatan malaysia . "SEKARANG 1 JAM GAME PUN TETAP ON" . . ================== Siapa kami❓ ================== . Kami adalah pakar tradisional utk merawat masalah pakar batin lelaki, selama hampir 3 tahun. Hampir ribuan customer yg dh cuba produk kami, dan semuanya telah berjaya mendapatkan perubahan yang di idamkan. . Hubungan bersama isteri lebih BAHAGIA, GEMBIRA, RIANG, INTIM dan ERAT dengan adanya SLB . Kami nak beri bonus diskaun kepada 10 customer terawal kami harini, sebelum 6 petang harini tahu‼ . . ========================= SAYA NAK & MCMN NAK BELI❓ ========================= . Mudah je cuma whatsapp kod di bawah 👇 . "SLB” ke +6018 7726990 "SLB” ke +6018 7726990 "SLB” ke +6018 7726990 . Dan REBUT PROMO RAYA DISKAUN terbuka untuk 10 orang terawal sahaja harini‼ . . follow . INGAT‼.. hanya 10 orang yg terawal dan wassap kami menggunakan kod di atas je dapat promo taw..❗ . P/S : stock teramat terhad skrg, cepat dptkn sblm stock hbs 🙏 . . 50/60

1 likes - 0 comments
[READY STOCK]

RM35 Exclude Postage
Postage Sem add RM8 S&S RM11

Measurement:
Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm

Material: Cotton(Stretchable)
Color: Black, Brown

Contact +6017-7346078
#sayajual Instagram Photos | videos | post

[READY STOCK] RM35 Exclude Postage Postage Sem add RM8 S&S RM11 Measurement: Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm Material: Cotton(Stretchable) Color: Black, Brown Contact +6017-7346078

0 likes - 0 comments
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxykl Instagram Photos | videos | post

DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .

0 likes - 0 comments
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxykl Instagram Photos | videos | post

DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .

0 likes - 0 comments
[READY STOCK]

RM35 Exclude Postage
Postage Sem add RM8 S&S RM11

Measurement:
Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm

Material: Cotton(Stretchable)
Color: Black, Brown

Contact +6017-7346078
#sayajual Instagram Photos | videos | post

[READY STOCK] RM35 Exclude Postage Postage Sem add RM8 S&S RM11 Measurement: Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm Material: Cotton(Stretchable) Color: Black, Brown Contact +6017-7346078

0 likes - 0 comments
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxykl Instagram Photos | videos | post

DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .

0 likes - 0 comments
GUCCI FLORAL PINK

READY STOCK ! READY STOCK
.

Harga Asal : RM129
Promo : RM 85 SAHAJA
.
.

SIZE : 36-40
GRED : AAA (HIGH QUALITY)
POSTAGE : FREE (ADD RM5 SS)
POS 1-3 HARI SAMPAI
💯 DAPAT KASUT MACAM DALAM GAMBAR .
.

CARA NAK ORDER
1. SCREENSHOT GAMBAR 
2. WHATSAPP 0194760171
.

#sneakersmurah#gredtrippleA#sayajual#sneakers#sneakersforsale#sneakersvansmurah# Instagram Photos | videos | post

GUCCI FLORAL PINK READY STOCK ! READY STOCK . Harga Asal : RM129 Promo : RM 85 SAHAJA . . SIZE : 36-40 GRED : AAA (HIGH QUALITY) POSTAGE : FREE (ADD RM5 SS) POS 1-3 HARI SAMPAI 💯 DAPAT KASUT MACAM DALAM GAMBAR . . CARA NAK ORDER 1. SCREENSHOT GAMBAR 2. WHATSAPP 0194760171 . #

0 likes - 0 comments
SILENTZZZ
Aromatherapy massage oil
.
Harga RM30 (30ml)
Postage sm7/ss11
.
Produk yang dipanggil SILENTZZZ ini merupakan gabungan minyak pati Serai, Eucalyptus, Pudina (Peppermint) dan Lavender. Gabungan minyak pati ini akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antispasmodic) yang mengubah atau mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit. Silentzzz juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising.

Setiap minyak pati di dalam SILENTZZZ ini memainkan peranan penting di dalam membantu mengurangkan masalah dengkur. Minyak pati Serai contohnya, bersifat sedative, antiradang dan membantu melembutkan sel otot di sauran pernafasan, lelangit dan tonsils. Eucalyptus membantu mengurangkan bengkak di lapisan dalam hidung dan saluran pernafasan, Pudina (Peppermint) membantu dalam memastikan kelancaran pergerakan udara di dalam salurang pernafasan dan hidung manakala Lavender pula bersifat antispamsmodic yang melancarkan saluran pernafasan serta memberikan kesan ketenangan untuk tidur yang lebih nyenyak.

SILENTZZZ boleh digunakan setiap hari sebelum tidur dengan menyapukan ke bahagian dada, leher dan tengkuk.

Whatsapp 0126837356

#sutrasilentzzz #silentzzz #sutra #igmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia  #bazaaronline #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia Instagram Photos | videos | post

SILENTZZZ Aromatherapy massage oil . Harga RM30 (30ml) Postage sm7/ss11 . Produk yang dipanggil SILENTZZZ ini merupakan gabungan minyak pati Serai, Eucalyptus, Pudina (Peppermint) dan Lavender. Gabungan minyak pati ini akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antispasmodic) yang mengubah atau mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit. Silentzzz juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising. Setiap minyak pati di dalam SILENTZZZ ini memainkan peranan penting di dalam membantu mengurangkan masalah dengkur. Minyak pati Serai contohnya, bersifat sedative, antiradang dan membantu melembutkan sel otot di sauran pernafasan, lelangit dan tonsils. Eucalyptus membantu mengurangkan bengkak di lapisan dalam hidung dan saluran pernafasan, Pudina (Peppermint) membantu dalam memastikan kelancaran pergerakan udara di dalam salurang pernafasan dan hidung manakala Lavender pula bersifat antispamsmodic yang melancarkan saluran pernafasan serta memberikan kesan ketenangan untuk tidur yang lebih nyenyak. SILENTZZZ boleh digunakan setiap hari sebelum tidur dengan menyapukan ke bahagian dada, leher dan tengkuk. Whatsapp 0126837356

0 likes - 0 comments
Wahhh semakin larisss Aurawhite Skinspa ni. Macam dalam gambar ni set trial tau..so sesuai untuk awakk yang nak try dulu skincare ni. Bila dah okay, boleh lah repeat yang set besar punya 👏
.

Yang ade masalah jerawat, biji-biji kat kawasan muka pastu kulit muka kusam dan kering, boleh cuba set ni. Set ni sesuai untuk korang yang ade masalah kulit berjerawat.
.

Satu set ada serum, pembersih muka, day cream & night cream.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM75 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

_________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhiteskinspaskincare #aurawhiteskincare #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah Instagram Photos | videos | post

Wahhh semakin larisss Aurawhite Skinspa ni. Macam dalam gambar ni set trial tau..so sesuai untuk awakk yang nak try dulu skincare ni. Bila dah okay, boleh lah repeat yang set besar punya 👏 . Yang ade masalah jerawat, biji-biji kat kawasan muka pastu kulit muka kusam dan kering, boleh cuba set ni. Set ni sesuai untuk korang yang ade masalah kulit berjerawat. . Satu set ada serum, pembersih muka, day cream & night cream. . HARGA TERMASUK POSTAGE : RM70 (SM) | RM75 (SS) . Whatsapp 017-7009858 _________

0 likes - 0 comments
powerbank -
📸 swipe for more designs .
💰Only for RM45 ((including postage)) .
📲 Kindly WhatsApp us 0175962304 / 0199172906
.
Click here ⤵️
wasap.my/60199172906
wasap.my/60175962304

#tapestrymurah #bazarpaknil #sayajualmurah
#tapestrymalaysia #sayajual #anellobag #koreanbagsinbag #drawstringbag #embroideredshirt #embroiderymalaysia #unicorn #unicornpowerbankmurah #unicornpowerbankmalaysia Instagram Photos | videos | post

powerbank - 📸 swipe for more designs . 💰Only for RM45 ((including postage)) . 📲 Kindly WhatsApp us 0175962304 / 0199172906 . Click here ⤵️ wasap.my/60199172906 wasap.my/60175962304

0 likes - 0 comments
MEGA SALE
.
Promo 4 pcs RM100 free postage to west malaysia (sm). You can mix any designs of the same promo 💕💕
.
.
1 pcs : RM35
4 pcs : RM100
free postage (wm/sm)
.
.
Material : cotton
Shoulder : 16

MEGA SALE . Promo 4 pcs RM100 free postage to west malaysia (sm). You can mix any designs of the same promo 💕💕 . . 1 pcs : RM35 4 pcs : RM100 free postage (wm/sm) . . Material : cotton Shoulder : 16" Bust : 40" Armpit : 18" . . To order, Whatsapp now at www.wasap.my/60148121891 .

0 likes - 0 comments
BARANG BOEK🔥PAKAI MESTI CUN & STYLE🔥
—–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
💢BARANG CUN
-
🔥Vans Justin Bieber
COPY ORI 1:1
💢Normal price:RM 250.00❌
💢Promo price:RM
180.00 SIAP POS❗️
💢Size : 36-44 EURO
- gambar detail ws
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJU👌🏻
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
📲Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE.
-
#padusneakers #kasutmurah #kasutmalaysia #sneakers #sneakersmurah #sneakersmalaysia #adidasmalaysia #nikemalaysia #ultraboost #ultraboostuncaged #sandalmurah #sandalairjordan #sandalnewbalance #sandalsupreme #suprememalaysia #guccimalaysia #guccifloralmurah #guccibeemurah #padu #sayajual #sayabeli #jualbeli #cod #codkl #kasutfree #giveawaymalaysia -
Views all 11 comments Instagram Photos | videos | post

BARANG BOEK🔥PAKAI MESTI CUN & STYLE🔥 —––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 💢BARANG CUN - 🔥Vans Justin Bieber COPY ORI 1:1 💢Normal price:RM 250.00❌ 💢Promo price:RM 180.00 SIAP POS❗️ 💢Size : 36-44 EURO - gambar detail ws ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– HANYA 10 ORANG TERAWAL SAHAJA DAPAT HARGA PROMO❗️WHATSAPP LAJU LAJU👌🏻 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 📲Ws 0194502755 / CLICK LINK AT BIO WEBSITE. - - Views all 11 comments

1 likes - 0 comments
.
REPEAT ORDER TAK PUAS HATI LAGI, BOBOI DAH TAMBAH 11CM..⁉
.
.

. REPEAT ORDER TAK PUAS HATI LAGI, BOBOI DAH TAMBAH 11CM..⁉ . . "GAME 1 JAM PUN MASIH STEADY BRO" . . Bro malam ni malam jumaat. Bro dah bersedia belum❓ . . Saya nk bro tny diri bro, setiap kali selepas bersama berapa kali bro pendam dalam hati.. . . "..HARINI PANCUT AWAL LAGI.. BINI PUN MCM DH TAK EXCITED KENA BATANG AKU.." . Pernah tak bro❓ . Bro ada pernah tersentap dalam hati bro, terdengar or bini cakap.. ".. Bang dah pancut ke...?.." . . Macamni lah bro, kalau bro rasa bro tergolong dari salah satu masalah di bawah ni 👇🏻👇🏻 . ✅Tenaga batin tak power ✅Pancut cepat sangat ✅Zakar kecil & tak panjang ✅Batang tak sepenuhny ✅Takde berurat ✅Tak keras & padu . Sy nasihatkan cepat2 dapatkan (SLB) dan rawat semua masalah tu cepat2, dengan cara yang . 👍Teramat mudah. 👍Tak sampai 1-2 mins shari 👍Sepantas 3 hari . 👍Dijamin selamat 👍Tiada kesan sampingan. 👍Konpem bini puas 👍Lulus kementerian kesihatan malaysia . "SEKARANG 1 JAM GAME PUN TETAP ON" . . ================== Siapa kami❓ ================== . Kami adalah pakar tradisional utk merawat masalah pakar batin lelaki, selama hampir 3 tahun. Hampir ribuan customer yg dh cuba produk kami, dan semuanya telah berjaya mendapatkan perubahan yang di idamkan. . Hubungan bersama isteri lebih BAHAGIA, GEMBIRA, RIANG, INTIM dan ERAT dengan adanya SLB . Kami nak beri bonus diskaun kepada 10 customer terawal kami harini, sebelum 6 petang harini tahu‼ . . ========================= SAYA NAK & MCMN NAK BELI❓ ========================= . Mudah je cuma whatsapp kod di bawah 👇 . "SLB” ke +6018 7726990 "SLB” ke +6018 7726990 "SLB” ke +6018 7726990 . Dan REBUT PROMO RAYA DISKAUN terbuka untuk 10 orang terawal sahaja harini‼ . . follow . INGAT‼.. hanya 10 orang yg terawal dan wassap kami menggunakan kod di atas je dapat promo taw..❗ . P/S : stock teramat terhad skrg, cepat dptkn sblm stock hbs 🙏 . . 50/60

1 likes - 0 comments
[READY STOCK]

RM35 Exclude Postage
Postage Sem add RM8 S&S RM11

Measurement:
Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm

Material: Cotton(Stretchable)
Color: Black, Brown

Contact +6017-7346078
#sayajual Instagram Photos | videos | post

[READY STOCK] RM35 Exclude Postage Postage Sem add RM8 S&S RM11 Measurement: Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm Material: Cotton(Stretchable) Color: Black, Brown Contact +6017-7346078

0 likes - 0 comments
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxykl Instagram Photos | videos | post

DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .

0 likes - 0 comments
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxykl Instagram Photos | videos | post

DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .

0 likes - 0 comments
[READY STOCK]

RM35 Exclude Postage
Postage Sem add RM8 S&S RM11

Measurement:
Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm

Material: Cotton(Stretchable)
Color: Black, Brown

Contact +6017-7346078
#sayajual Instagram Photos | videos | post

[READY STOCK] RM35 Exclude Postage Postage Sem add RM8 S&S RM11 Measurement: Free Size: Length: 83cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Sleeve: 51cm Material: Cotton(Stretchable) Color: Black, Brown Contact +6017-7346078

0 likes - 0 comments
DYXY LIPSTICK
.
SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED
.
💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH
.
🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG
👇👇👇👇
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
💝01136030053
.
.#dyxymattelipstikb
#dyxy #cosmetic #dyxymurah #dropshipdyxydiperlukan
#dropshipneeded #dropshipwanted #dyxybccream #sayajual #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #produkhot
#dyxygreenteamist #dyxymalaysia #teamfl
#dyxybrush #mua #muakl #dyxylover #dyxylovers
#dyxyselangor #dyxyampang #wangsamaju #klcc #gombak #muaampang #dyxycheras #dyxykl Instagram Photos | videos | post

DYXY LIPSTICK . SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED . 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . . 🙋JOM ORDER SEKARANG SEBAB ADA PROMOSI TERLAJAK MURAHH . 🙋JOM WHATSAPP LAJU LAJU SEKARANG 👇👇👇👇 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 💝01136030053 . .

0 likes - 0 comments
GUCCI FLORAL PINK

READY STOCK ! READY STOCK
.

Harga Asal : RM129
Promo : RM 85 SAHAJA
.
.

SIZE : 36-40
GRED : AAA (HIGH QUALITY)
POSTAGE : FREE (ADD RM5 SS)
POS 1-3 HARI SAMPAI
💯 DAPAT KASUT MACAM DALAM GAMBAR .
.

CARA NAK ORDER
1. SCREENSHOT GAMBAR 
2. WHATSAPP 0194760171
.

#sneakersmurah#gredtrippleA#sayajual#sneakers#sneakersforsale#sneakersvansmurah# Instagram Photos | videos | post

GUCCI FLORAL PINK READY STOCK ! READY STOCK . Harga Asal : RM129 Promo : RM 85 SAHAJA . . SIZE : 36-40 GRED : AAA (HIGH QUALITY) POSTAGE : FREE (ADD RM5 SS) POS 1-3 HARI SAMPAI 💯 DAPAT KASUT MACAM DALAM GAMBAR . . CARA NAK ORDER 1. SCREENSHOT GAMBAR 2. WHATSAPP 0194760171 . #

0 likes - 0 comments
SILENTZZZ
Aromatherapy massage oil
.
Harga RM30 (30ml)
Postage sm7/ss11
.
Produk yang dipanggil SILENTZZZ ini merupakan gabungan minyak pati Serai, Eucalyptus, Pudina (Peppermint) dan Lavender. Gabungan minyak pati ini akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antispasmodic) yang mengubah atau mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit. Silentzzz juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising.

Setiap minyak pati di dalam SILENTZZZ ini memainkan peranan penting di dalam membantu mengurangkan masalah dengkur. Minyak pati Serai contohnya, bersifat sedative, antiradang dan membantu melembutkan sel otot di sauran pernafasan, lelangit dan tonsils. Eucalyptus membantu mengurangkan bengkak di lapisan dalam hidung dan saluran pernafasan, Pudina (Peppermint) membantu dalam memastikan kelancaran pergerakan udara di dalam salurang pernafasan dan hidung manakala Lavender pula bersifat antispamsmodic yang melancarkan saluran pernafasan serta memberikan kesan ketenangan untuk tidur yang lebih nyenyak.

SILENTZZZ boleh digunakan setiap hari sebelum tidur dengan menyapukan ke bahagian dada, leher dan tengkuk.

Whatsapp 0126837356

#sutrasilentzzz #silentzzz #sutra #igmalaysia #instamalaysia #sayajual #sayajualmurah #instashopmalaysia  #bazaaronline #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia #bazaaronlinemalaysia Instagram Photos | videos | post

SILENTZZZ Aromatherapy massage oil . Harga RM30 (30ml) Postage sm7/ss11 . Produk yang dipanggil SILENTZZZ ini merupakan gabungan minyak pati Serai, Eucalyptus, Pudina (Peppermint) dan Lavender. Gabungan minyak pati ini akan bertindak ke atas lelangit melalui tindakan anti kekejangan (antispasmodic) yang mengubah atau mengurangkan kadar bunyi geseran lelangit. Silentzzz juga membantu meningkatkan aliran darah ke lelangit, menyebabkan peningkatan sederhana kekejangannya sekaligus mengurangkan getaran dan bunyi bising. Setiap minyak pati di dalam SILENTZZZ ini memainkan peranan penting di dalam membantu mengurangkan masalah dengkur. Minyak pati Serai contohnya, bersifat sedative, antiradang dan membantu melembutkan sel otot di sauran pernafasan, lelangit dan tonsils. Eucalyptus membantu mengurangkan bengkak di lapisan dalam hidung dan saluran pernafasan, Pudina (Peppermint) membantu dalam memastikan kelancaran pergerakan udara di dalam salurang pernafasan dan hidung manakala Lavender pula bersifat antispamsmodic yang melancarkan saluran pernafasan serta memberikan kesan ketenangan untuk tidur yang lebih nyenyak. SILENTZZZ boleh digunakan setiap hari sebelum tidur dengan menyapukan ke bahagian dada, leher dan tengkuk. Whatsapp 0126837356

0 likes - 0 comments