Po perpiqeni shume e akoma spo dobesoheni?? ZUMBA , menyra me e mirë dhe me e bukur per tu dobesuaer shpejt ashtu sic keni dëshiruar.

Cdo te Hene, Merkure, Premte grupet fillojne ne oren 10-11 ZUMBA, 11-12 CROSSFIT, 5-6 ZUMBA, 6-7 CROSSFIT 7-8 ZUMBA, 8-9 CROSSFIT.
Cdo te Marte, Enjte, Diele grupet jane ne oren 10-11 DANCE(Latine+Valle), 11-12 YOGA, 5-6 KIDS, 6-7 ZUMBA, 7-8 DANCE(Latine+Valle), 8-9 YOGA.

Qendra jone e Fitnessit & Argetimit eshte e hapur nga e Hene-Premte 10:00-22:00 dhe te Shtune-Diele 14:00-21:00. Zumba, Crossfit, Yoga, Latin Dance, Valle Popullore, Kercime Dasme, Kids, etj ju ofron ne cdo moment qe do vini. Cmimi me i lire ne Tirane, vetem 2000 Lek/muaj ( all inclusive). Gjithashtu ju sherbejme me mesime individuale apo trajner personal per cdo sherbim si Zumba, Kercime Latine, Valle Popullore, Yoga, Gym,Personal Trainer+Dieta vetem 1000 Lek/ora.

Adresa ndodhet ne qendër te Tiranes, aty ku ndalojne tashme shumica e urbaneve te Tiranes. Te stacioni i Trenit, rruga

Po perpiqeni shume e akoma spo dobesoheni?? ZUMBA , menyra me e mirë dhe me e bukur per tu dobesuaer shpejt ashtu sic keni dëshiruar. Cdo te Hene, Merkure, Premte grupet fillojne ne oren 10-11 ZUMBA, 11-12 CROSSFIT, 5-6 ZUMBA, 6-7 CROSSFIT 7-8 ZUMBA, 8-9 CROSSFIT. Cdo te Marte, Enjte, Diele grupet jane ne oren 10-11 DANCE(Latine+Valle), 11-12 YOGA, 5-6 KIDS, 6-7 ZUMBA, 7-8 DANCE(Latine+Valle), 8-9 YOGA. Qendra jone e Fitnessit & Argetimit eshte e hapur nga e Hene-Premte 10:00-22:00 dhe te Shtune-Diele 14:00-21:00. Zumba, Crossfit, Yoga, Latin Dance, Valle Popullore, Kercime Dasme, Kids, etj ju ofron ne cdo moment qe do vini. Cmimi me i lire ne Tirane, vetem 2000 Lek/muaj ( all inclusive). Gjithashtu ju sherbejme me mesime individuale apo trajner personal per cdo sherbim si Zumba, Kercime Latine, Valle Popullore, Yoga, Gym,Personal Trainer+Dieta vetem 1000 Lek/ora. Adresa ndodhet ne qendër te Tiranes, aty ku ndalojne tashme shumica e urbaneve te Tiranes. Te stacioni i Trenit, rruga "KARL GEGA"(rruga perballe INTERMEDICA), ecen 50 metra, Godine 2 kateshe, Kat 1, majtas ( ngjitur me parkingun e madh).Shiko foton me poshte. PARKIM FALAS.Per me shume info na shkruani ne inbox apo tel 0694008390.

9 likes - 1 comments
“The best view comes after the highest climb”. #love #nature #climb #wales #sea #aberdaron #bestview #wannagoagain Instagram Photos | videos | post

“The best view comes after the highest climb”.

4 likes - 1 comments
最新副業💖
面倒な初期設定など一切なし❢❢
すぐスタートできちゃう(^^♪
完全在宅、スマホのみ🌟
収入保障🌟
夢の副業ご紹介もしています🌸
@mjgakmo2255
#主婦#副業#在宅ワーク
#臨時収入 #専業主婦 #隙間時間
#インテリア雑貨 #代官山 #1year #海鮮丼 #bestphoto #猫 #牡蠣 #ダッフィー #風景 #海外 Instagram Photos | videos | post

最新副業💖 面倒な初期設定など一切なし❢❢ すぐスタートできちゃう(^^♪ 完全在宅、スマホのみ🌟 収入保障🌟 夢の副業ご紹介もしています🌸

3 likes - 0 comments
Po perpiqeni shume e akoma spo dobesoheni?? ZUMBA , menyra me e mirë dhe me e bukur per tu dobesuaer shpejt ashtu sic keni dëshiruar.

Cdo te Hene, Merkure, Premte grupet fillojne ne oren 10-11 ZUMBA, 11-12 CROSSFIT, 5-6 ZUMBA, 6-7 CROSSFIT 7-8 ZUMBA, 8-9 CROSSFIT.
Cdo te Marte, Enjte, Diele grupet jane ne oren 10-11 DANCE(Latine+Valle), 11-12 YOGA, 5-6 KIDS, 6-7 ZUMBA, 7-8 DANCE(Latine+Valle), 8-9 YOGA.

Qendra jone e Fitnessit & Argetimit eshte e hapur nga e Hene-Premte 10:00-22:00 dhe te Shtune-Diele 14:00-21:00. Zumba, Crossfit, Yoga, Latin Dance, Valle Popullore, Kercime Dasme, Kids, etj ju ofron ne cdo moment qe do vini. Cmimi me i lire ne Tirane, vetem 2000 Lek/muaj ( all inclusive). Gjithashtu ju sherbejme me mesime individuale apo trajner personal per cdo sherbim si Zumba, Kercime Latine, Valle Popullore, Yoga, Gym,Personal Trainer+Dieta vetem 1000 Lek/ora.

Adresa ndodhet ne qendër te Tiranes, aty ku ndalojne tashme shumica e urbaneve te Tiranes. Te stacioni i Trenit, rruga

Po perpiqeni shume e akoma spo dobesoheni?? ZUMBA , menyra me e mirë dhe me e bukur per tu dobesuaer shpejt ashtu sic keni dëshiruar. Cdo te Hene, Merkure, Premte grupet fillojne ne oren 10-11 ZUMBA, 11-12 CROSSFIT, 5-6 ZUMBA, 6-7 CROSSFIT 7-8 ZUMBA, 8-9 CROSSFIT. Cdo te Marte, Enjte, Diele grupet jane ne oren 10-11 DANCE(Latine+Valle), 11-12 YOGA, 5-6 KIDS, 6-7 ZUMBA, 7-8 DANCE(Latine+Valle), 8-9 YOGA. Qendra jone e Fitnessit & Argetimit eshte e hapur nga e Hene-Premte 10:00-22:00 dhe te Shtune-Diele 14:00-21:00. Zumba, Crossfit, Yoga, Latin Dance, Valle Popullore, Kercime Dasme, Kids, etj ju ofron ne cdo moment qe do vini. Cmimi me i lire ne Tirane, vetem 2000 Lek/muaj ( all inclusive). Gjithashtu ju sherbejme me mesime individuale apo trajner personal per cdo sherbim si Zumba, Kercime Latine, Valle Popullore, Yoga, Gym,Personal Trainer+Dieta vetem 1000 Lek/ora. Adresa ndodhet ne qendër te Tiranes, aty ku ndalojne tashme shumica e urbaneve te Tiranes. Te stacioni i Trenit, rruga "KARL GEGA"(rruga perballe INTERMEDICA), ecen 50 metra, Godine 2 kateshe, Kat 1, majtas ( ngjitur me parkingun e madh).Shiko foton me poshte. PARKIM FALAS.Per me shume info na shkruani ne inbox apo tel 0694008390.

10 likes - 1 comments
“The best view comes after the highest climb”. #love #nature #climb #wales #sea #aberdaron #bestview #wannagoagain Instagram Photos | videos | post

“The best view comes after the highest climb”.

4 likes - 1 comments
最新副業💖
面倒な初期設定など一切なし❢❢
すぐスタートできちゃう(^^♪
完全在宅、スマホのみ🌟
収入保障🌟
夢の副業ご紹介もしています🌸
@mjgakmo2255
#主婦#副業#在宅ワーク
#臨時収入 #専業主婦 #隙間時間
#インテリア雑貨 #代官山 #1year #海鮮丼 #bestphoto #猫 #牡蠣 #ダッフィー #風景 #海外 Instagram Photos | videos | post

最新副業💖 面倒な初期設定など一切なし❢❢ すぐスタートできちゃう(^^♪ 完全在宅、スマホのみ🌟 収入保障🌟 夢の副業ご紹介もしています🌸

3 likes - 0 comments