Loading...

Loading...
#cookies Shared publicly - 2018-05-21 16:09:15
Photo

I already know its gunna be a sweet week 😋☀️🍪 #chocolatechipcookies #nycfoodie #food24seven Credit: @gabyscelzo

945 likes - 51 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-21 19:32:44
Photo

starting the week off with a lovely flood video because i’ve been mia for a lil bit 😅 last week was insanity with over 30 dozen cookies and ya girl is worn 👏🏻 out 👏🏻 responding to all emails and messages today.. thank you for your patience!! . . . . . #cookiedecorating #ccookiediy #cookievideo #customcookies #cookiedecoratingvideo #cookies #floodvideofriday #aqua

612 likes - 26 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-21 15:40:36
Photo

“I follow you on Instagram! I came to visit you!” - Besides a good sold-out market day yesterday, one thing that made my Sunday happier was I got to meet a bunch of my Instagram followers! They took the time to come down to the market, we hugged, chatted, and created memories! ❤️

756 likes - 25 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-21 22:00:26
Photo

🔥Summatime S’mores🔥 Get your Graham on (and chocolate and toasted marshmallow) when this is back on the menu on Wednesday 📷:@pigout_nyc

1865 likes - 28 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 01:08:58
Photo

Kukis bikinan 2 th lalu,.msh sanggup ga ya bikin beginian..😆 #Repost @astriepasaribu (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum..selamat berpuasa..hari ini msh lanjut baking kuker,.ga banyak sih tp cukup buat isian toples😆😆 ________________ CHOCOLATE WAFER COOKIES source:Hesti kitchen Bahan A 200gr margarine 100gr butter 2 kuning telur Bahan B 450gr terigu 50gr susu bubuk 100gr gula halus Bahan Olesan 1 kutel 1 sdm susu Isi dan Taburan : wafer coklat /bisa rasa apa aja keju parut buat hiasan Cara membuat: Mixer bahan A sebentar saja asal rata. Masukkan bahan B aduk dengan spatula sampai tercampur rata. Giling adonan dengan rolling pin lalu isi dengan wafer lalu gulung dan ratakan dengan tangan lalu potong-potong dengan pisau tajam. Oles atasnya dengan kuning telur dan hias dengan keju parut. Panggang dengan suhu sekitar 150°c kurang lebih 25 menit. #homemade #cookies #waferchocolatecookies #aladapurnyaAstrie #fotomasak #yukbelajarmasak #doyanbaking #doyancooking #shareresep #berbagiresep #bisabikin #cakedankue #resepcookies #resepmudah #ykmk2014 #bakingcookingpemula #bakingcooking

329 likes - 15 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-21 16:18:56
Photo

What’s your favorite color combo???🤔💖 My pink and white funfetti sugar cookies have all the colors of the rainbow and are here to celebrate! 🌈🎉 Did I mention they’re delicious!? 😋 Click the link in bio for the full how to video! #Cookies #pinkandwhite #sprinkles

9483 likes - 160 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-21 13:28:09
Photo

Just a little cookie stack for your Monday. Wishing you a good one!! xox 💋 #displacedhousewife #thecookiebook #cookies

1063 likes - 36 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:01:54
Photo

Nice display picture, but I think it would look even better if it had me with you in it. Walang connect .. Hahahaha 😅 #royal #cookies

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:01:10
Photo

Buat kalian gaes yg lagi cari packaging atau botol jar sekalian design atau cuman jar aja juga bisa, kualitas oke shipping aman dan berkualitas dong pasti😊please kindly check our official account⬇️⬇️⬇️ • @jarsanddesign @jarsanddesign @jarsanddesign • for more detail info please contac us via whatsapp only • @maduqihani using our 400ml Jar gold lid • #jarsemarang #jarhexagon #bazar #cookies #sambal #dessert #madu #sarangwalet #jualbotolkaca #botolkaca #oleholeh #botolsambal #botolkacaselai #jualjar #botolkacamurah #jars #botolkacasurabaya #jualbotolmadumedan #jarbandung #jualbotol #botolselai #supplierbotol #jarsanddesign #jualbotolmedan #jualbotolsemarang #jualbotolmurah #jualjarsolo #jualbotolmadu

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:01:09
Photo

Buat kalian gaes yg lagi cari packaging atau botol jar sekalian design atau cuman jar aja juga bisa, kualitas oke shipping aman dan berkualitas dong pasti😊please kindly check our official account⬇️⬇️⬇️ • @jarsanddesign @jarsanddesign @jarsanddesign • for more detail info please contac us via whatsapp only • @maduqihani using our 400ml Jar gold lid • #jarsemarang #jarhexagon #bazar #cookies #sambal #dessert #madu #sarangwalet #jualbotolkaca #botolkaca #oleholeh #botolsambal #botolkacaselai #jualjar #botolkacamurah #jars #botolkacasurabaya #jualbotolmadumedan #jarbandung #jualbotol #botolselai #supplierbotol #jarsanddesign #jualbotolmedan #jualbotolsemarang #jualbotolmurah #jualjarsolo #jualbotolmadu

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:57
Photo

Buat kalian gaes yg lagi cari packaging atau botol jar sekalian design atau cuman jar aja juga bisa, kualitas oke shipping aman dan berkualitas dong pasti😊please kindly check our official account⬇️⬇️⬇️ • @jarsanddesign @jarsanddesign @jarsanddesign • for more detail info please contac us via whatsapp only • @maduqihani using our 400ml Jar gold lid • #jarsemarang #jarhexagon #bazar #cookies #sambal #dessert #madu #sarangwalet #jualbotolkaca #botolkaca #oleholeh #botolsambal #botolkacaselai #jualjar #botolkacamurah #jars #botolkacasurabaya #jualbotolmadumedan #jarbandung #jualbotol #botolselai #supplierbotol #jarsanddesign #jualbotolmedan #jualbotolsemarang #jualbotolmurah #jualjarsolo #jualbotolmadu

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:54
Photo

Всем летнего настроения 🌺 Кто то уже на море греется , и я начинаю считать дни ! Отпуск с 22.06 по 6.07! Первый заказ после отпуска смогу взять на 7.07, последний на 22.06 )) Буду спамить морем 😎В связи с этим я подсела на диету Магги , кто нибудь худел на ней ? Сколько читаю , так только положительно отзываются , но пока мой организм в шоке 🙈 #бзк2205 _____________________ Для заказа жду Вас в Директ, Watsapp, Viber 89185120440 📱 ___________ #tortiki_svetlyachka #торт #тортик #тортыназаказ #тортыназаказростов #тортыростов #тортростов #ростов #ростовнадону #подароквростове #вкусныйподарок #мамадвойняшек #маматорихдетей #ямама #технолог #вашкондитер #тортикидеевой #кендибар #кендибарростов #кендибарростовнадону #cake #cakeideas #cookies

2 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:38
Photo

Buat kalian gaes yg lagi cari packaging atau botol jar sekalian design atau cuman jar aja juga bisa, kualitas oke shipping aman dan berkualitas dong pasti😊please kindly check our official account⬇️⬇️⬇️ • @jarsanddesign @jarsanddesign @jarsanddesign • for more detail info please contac us via whatsapp only • @maduqihani using our 400ml Jar gold lid • #jarsemarang #jarhexagon #bazar #cookies #sambal #dessert #madu #sarangwalet #jualbotolkaca #botolkaca #oleholeh #botolsambal #botolkacaselai #jualjar #botolkacamurah #jars #botolkacasurabaya #jualbotolmadumedan #jarbandung #jualbotol #botolselai #supplierbotol #jarsanddesign #jualbotolmedan #jualbotolsemarang #jualbotolmurah #jualjarsolo #jualbotolmadu

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:29
Photo

Chocotar Doraemon Chocotar adalah cookies berbentuk karakter dicetak tiga dimensi yang berisi choco chips atau kepingan coklat. 1 toples berisi kira-kira 20-25pcs (diameter kue 2-2,5cm). Kemasan toples bundar 250gram. Pembelian 3 toples mendapatkan kemasan box. Harga Rp. 75.000/toples Beli 3 Rp. 215.000 (Hemat Rp. 10.000) Info dan Order Whatsapp 08987969567 #kue #kuelebaran #kuekering #chocotar #cookies #kuetoples #kueultah #kueidulfitri #kuekarakter #kurma #kurmacoklat #cokelat #chocokurma #greentea #kuemurah #kurcoklebaran #takjil #kueramadhan #kueanak #jualkue #cemilan

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:18
Photo

When this lil cutie picks you up from work ❤️ #auntiesgirl #rubyshoes #cookies #loveher #subway #mygirl

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:05
Photo

Cookies make the world a better place! Deze unicorn koekjesuitstekers zijn een gegarandeerd succes op jouw birthdayparty! Bak samen met je vriendjes en vriendinnetjes de lekkerste koekjes en versier ze met sprinkles, chocolade of glazuur. Je vindt de koekjesuitstekers via de categorie Tafeldecoratie > Overig. #PartydecoNL #partydeco #cookiecutters #koekjesbakken #cookiedough #cookies #unicorncookiecutter #smullen #unicorns #rainbows #qotd #cookiequote #birthdayparty #lekkerekoekjes #koek #lekker #thebakefeed #birthdaycaloriesdontcount #koekiemonster #cookiemonster

3 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:02
Photo

Hi foodies! Bingung cari tempat buka puasa atau butuh tempat buat Bukber sama temen2? . Ke Santa 88 Cake, Bakery & Resto aja.. Kita punya Jajanan pasar, Roti, Cake, Coffee, Masakan Indonesia dan Halal Chinese food ! Lengkap kan? 😊 Soo.. Di tunggu ya. Di Jamin Nagih! 😉 . . #Santa88 #food #fooddiary #Foodies #jktfooddestination #jktfoodbang #jaksel #foodlover #hangout #hangoutasik #kulinerindonesia #cookies #tempatasik #recommend #eatandtreats #instagramable #bukber #indonesianfood #coffee

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:02
Photo

Slot sudah hampir penuh. Yang belum order, ayo buruan😊 . Bisa order lewat shopee juga ya mumpung masi free ongkir atau yang di jakarta bisa pake gojek flat rate biar kuenya tetap aman. . . . #paketlebaran #lebaran #kuejakarta #nastar #jualkue #kuekering #cookies #kastengel #jualkuejakarta

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 05:00:01
Photo

Guten Morgen ✌️😊 Hat schon mal jemand was mit Maca Pulcer gemacht? 🤔 Wenn nicht, dann habe ich hier ein super Rezept für euch 🤗 100 g Kokosmus schmelzen lassen und mit 50 g Kokosblütenzucker schaumig schlagen 🍪 2 Eier unterrühren 🍪 Nun 50 g Dinkelmehl, 125 g Haferflocken, eine Packung Backpulver, 2 EL Macapulver (@myfruits_superfoods) und optional Kakaonibs dazu geben 🍪 Klekse auf einem Backblech verteilen und die Kekse 12 min bei 200 Grad backen 🍪 Durch den Kokosblütenzucker bekommen die Kekse ne super Karamellnote 🙌😍 Für mich gehts jetzt zur Arbeit, dann einkaufen und zum Footballtraining der @pikes.flag.ladies 🏈😏 ANZEIGE/WERBUNG

11 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:47
Photo

Open Order Aneka Kue Kering by Nina Cookies Monggo yg minat langsung WA saja ke 085729808279 #kue #kuekering #cookies #kuelebaran #cemilanenak #kueenak

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:42
Photo

To have a night snack or not 😋🌙

2 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:42
Photo

Round of applause for all who did their best today. Pull up at your nearest cafe and enjoy an iced mocha and a stale cookie🤓🤣😂#who #eats #stale #cookies

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:40
Photo

In case you’re having a bad day, our cookies can make your day great again. On frame : Mena Cookies Authentic Series. . #menacookies #surabayacookies #cookies #snack #cookiesrum #rumcookies #premiumcookies #dessert #kulinersby #kulinermlg

3 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:29
Photo

Buat kalian gaes yg lagi cari packaging atau botol jar sekalian design atau cuman jar aja juga bisa, kualitas oke shipping aman dan berkualitas dong pasti😊please kindly check our official account⬇️⬇️⬇️ • @jarsanddesign @jarsanddesign @jarsanddesign • for more detail info please contac us via whatsapp only • @maduqihani using our 400ml Jar gold lid • #jarsemarang #jarhexagon #bazar #cookies #sambal #dessert #madu #sarangwalet #jualbotolkaca #botolkaca #oleholeh #botolsambal #botolkacaselai #jualjar #botolkacamurah #jars #botolkacasurabaya #jualbotolmadumedan #jarbandung #jualbotol #botolselai #supplierbotol #jarsanddesign #jualbotolmedan #jualbotolsemarang #jualbotolmurah #jualjarsolo #jualbotolmadu

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:11
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:59:02
Photo

. . NASTAR KEJU HOMEMADE ALA Reva's .🍍🍍 Ngeprul banget. Lembut dilidah saat dimakan langsung maknyezzzz... Isi selay nanas bukan abal2 tp asli nanas dan gak pelit isian selainya . . . NASTAR KEJU ala reva Best seller dr tahun ke tahun . Cobain dlu baru komentar .. 😅😅 Cuzzzz ... Order dr sekrng yah sebelm close order . . . Dimakan dr anak kecil smpek lanjut usia masuk ... Karena aman di konsumsi siapa aja . Karena tanpa bahan pengawet. Dan bahan yang digunakan pilihan 👍 . . Pertanyaan yg bnyak ditanyakan . Rasanya gimana ? Yang pasti nyeeezZZZ Coba aja dlu dah yah . . Bahan nya bagaimana ? Soal bahan jngan ditanya . reva dan keluarga juga doyan . Semua juga ikut makan . Jdi pasti aman dan dipilih yg terbaik. 😅 . . Order atau pertanyaan. 📱WA 081333268631 . . #nastarkeju #nastar #nastarburge #nastarselay #nastarkekinian #kuekering #cookies #sidoarjo #sidoarjohitz #sidoarjohits #sidoarjoaja #surabaya #kulinersidoarjo #sidoarjokuliner #lidahkucing #lidahkucingrainbow #kuelebaran #parcellebaran #parcelkuekering #kuker #olshopsidoarjo #onlineshopmakanan

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:58:54
Photo

*ini cookies yg sering saya sebut lidah buaya..😂😂 kenapaaa selalu bilang ny itu yaaa...pd hal kan nama ny lidah kucing..😄 . Photo d ambil sesaat setelah dia d keluarkan dr oven..😍 . . . Yang masih mau pesan cookies ny masih bisa yaaa... . Bisa langsung WA 081276505818 . . #lidahkucing #cookies

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:58:54
Photo

Buat kalian gaes yg lagi cari packaging atau botol jar sekalian design atau cuman jar aja juga bisa, kualitas oke shipping aman dan berkualitas dong pasti😊please kindly check our official account⬇️⬇️⬇️ • @jarsanddesign @jarsanddesign @jarsanddesign • for more detail info please contac us via whatsapp only • @maduqihani using our 400ml Jar gold lid • #jarsemarang #jarhexagon #bazar #cookies #sambal #dessert #madu #sarangwalet #jualbotolkaca #botolkaca #oleholeh #botolsambal #botolkacaselai #jualjar #botolkacamurah #jars #botolkacasurabaya #jualbotolmadumedan #jarbandung #jualbotol #botolselai #supplierbotol #jarsanddesign #jualbotolmedan #jualbotolsemarang #jualbotolmurah #jualjarsolo #jualbotolmadu

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:58:24
Photo

COOKIES READY ✅Halal ✅enak ✅renyah ✅size mini . Idr rp 7.000 .order? DM #spamsquishy #spammers #squishy #slimespam #leileisquishy #leileidango #dangosquishy #squishymurah #jualcookies #cookies #cookiesenak

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:58:10
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:58:04
Photo

I wish i took a better photo than this, but i think you can catch my drift! A cute birthday set to celebrate ringing in her 21st birthday! #finally #21 #cheers #celebrate

5 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:58:04
Photo

Cookies yummibear n unicorn . Idi 1 toples 5 cookies . Idr rp 25.000 ✅Halal ✅enak ✅renyah . Order? DM . #spamsquishy #spammers #squishy #slimespam #leileisquishy #leileidango #dangosquishy #squishymurah #jualcookies #cookies #cookiesenak

2 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:57:47
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:57:33
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:57:22
Photo

Berbagai seleksi yg blh dipilih.. Jgn lpskan peluang utk menikmatinya.. Berbagai versi topping blh jadi pilihan.. Tak rugi membeli. so jgn lpskan peluang utk menikmatinya.. Oppsss waktu berbuka la iyaaa 😃😃😃 Sooo, blhlah order utk berbuka nanti bersama klg n kwn2 .. PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #mcm2ada #deliverykl #deliveryselangor #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #gathering #nealofarhijab #ctdk #halal #terlarisdipasaran #bazarpaknilmurah #onlinesales #resepisedap #hariguru #PRU14 #cookiesraya #malaysiabaru

6 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:57:10
Photo

Haz tu dia mas dulce compartiendo una broa😋❤ #broas #chocolate #cookies #chocolate #galletas #dulcesabor #lasmascrujientes #deliciosa

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:51
Photo

Again craving for something sweet...yeah won't cheat my tongue..will give it what it wants.😅😅. All new combination of chocolate square cookies served with vanilla ice cream and yes don't ingnore the dark chocolate syrup..my favourite. The chocolate syrup is lil bit warm so that the ice cream melts a bit.🍦🍫🍨🍫 Shower ur love with likes and comments. And don't forget to follow the page. @thefoodiebae2 @thefoodiebae2 #food #blogger #foodie #picoftheday #followus #foodgasm #foodgram #instafood #instalike #instafollow #hungry #foodforlife #foodblog #foodblogger #foodporn #foodforlove #foodforpassion #foodfeed #foodforthought #foodcook #cravings #instantcravings #foodislife #foodismedicine #cookies #vanillaicecream #chocolatesyrup #thefoodiebae2 ❤️

10 likes - 2 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:44
Photo

#breakfast #stroberry🍓 #panna #cookies #children 😊😊 mmmm, kako so fine domace jagode (navadne in gozdne) 😍

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:39
Photo

. 🍪 COOKIES 🇺🇸 Comming back home and discover lemon, macadamia and white chocolate cookies. I’m a happy men, thank you @petit_gouter 🇫🇷 Rentrer du boulot et découvrir des cookies citron, macadamia, chocolat blanc. Merci Petit_gouter, je suis un homme comblé. . #food #foodporn #cookies #homemade #delicious #healthy #energy #triathlete #triathlon #handsome #beardman #muscle #happy #eat #instafood #instamoment #fitcouple #hypster

11 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:32
Photo

There is just something about a well-made scone that makes you want to sink back into your couch, close your eyes and chomp away until there is nothing left on your plate. And when that scone comes with rich cream, jam and a hot cup of strong tea, then life just can't get any better. I guess, unless you're Meghan Markle and go on a blind date with a handsome Prince that you land up marrying! How many times do you think that's happened in the world of blind dates?! . All this Royal Wedding fever really got me in the mood for scones, so I'm sharing my foolproof recipe on the blog today. Link in profile. I also thought I'd add a little bride and groom to the top of them, to toast the happy couple. . This recipe forms part of a new series I’m starting with @royalbakingpowdersa #lucky_bake #buttercookies #eastercookies #speckledeggs #bakedgoods #GetItRightWithRoyal #cookies #foodstagram #foodstyling #kitchenstories #thefeedfeed #foodphotography #foodporn #scones #sconesandtea #sconesandjam #bakingrecipe

9 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:28
Photo

Tgk tu. Betapa byknya butterscotch chips dalam tu. Artisan chocolate yg melt dalam mulut. Crunchy pulak tu. Mmg makan satu balang pon xcukup. Skali hadap je habis kot. . To order, whatsapp 0163134924. . #food #foodporn #foodie #happy #butterscotch #artisan #chocolate #crunch #cookiesraya #cookies #cookie #dough #cookiesdough #foodsmyth #kualalumpur #malaysia #bandartunrazak #baking #homebaker #kukisraya2018 #ordernow #kukis #sedap #instafood #melting #meltingchocolate

4 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:25
Photo

. . NASTAR KEJU HOMEMADE ALA Reva's .🍍🍍 Ngeprul banget. Lembut dilidah saat dimakan langsung maknyezzzz... Isi selay nanas bukan abal2 tp asli nanas dan gak pelit isian selainya . . . NASTAR KEJU ala reva Best seller dr tahun ke tahun . Cobain dlu baru komentar .. 😅😅 Cuzzzz ... Order dr sekrng yah sebelm close order . . . Dimakan dr anak kecil smpek lanjut usia masuk ... Karena aman di konsumsi siapa aja . Karena tanpa bahan pengawet. Dan bahan yang digunakan pilihan 👍 . . Pertanyaan yg bnyak ditanyakan . Rasanya gimana ? Yang pasti nyeeezZZZ Coba aja dlu dah yah . . Bahan nya bagaimana ? Soal bahan jngan ditanya . reva dan keluarga juga doyan . Semua juga ikut makan . Jdi pasti aman dan dipilih yg terbaik. 😅 . . Order atau pertanyaan. 📱WA 081333268631 . . #nastarkeju #nastar #nastarburge #nastarselay #nastarkekinian #kuekering #cookies #sidoarjo #sidoarjohitz #sidoarjohits #sidoarjoaja #surabaya #kulinersidoarjo #sidoarjokuliner #lidahkucing #lidahkucingrainbow #kuelebaran #parcellebaran #parcelkuekering #kuker #olshopsidoarjo #onlineshopmakanan

0 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:56:08
Photo

Nastar keju OPEN PO edisi ramadhan PO until june 3th Shipping june 5th to all cities in Indonesia Order via WA 081298782228 Thank you for order #kuekering #cookies #nastar #keju #cheese #aidmubarak #thefeedfeed #premium #yummy #delish #wtfoodies #foodporn #kulinerpontianak #ptkfood #jktfoodies #bandungfood #sbyfood #medanfood #makanmana #anakjajan #foodie #like4like #vsco #foodforfoodies

12 likes - 2 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:55:57
Photo

Cookies yang MamaAarnia tak perlu open order untuk raya tahun ini, majoritinya repeat order berbekas2 👍👍👍. Ramai dah tahu nikmat dia macam mana, sekali hadap depan tv, licin lincau terus, tak tipu tau, hihi 😂. Ok, tak boleh bebel panjang2, proses restock sebanyak mungkin sehingga seminggu sebelum raya, chaiyok chaiyok MamaAarnia 💪💪💪. #mmcookies #cookies #biskutraya #premiumcookies #premiumingredients #cheras #bakingclassmalaysia #bakingclasskualalumpur #bakingclass

6 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:55:49
Photo

yuhuuuu nastar nya kinclong banget ini, warna polesannya asli cuma pake kuning telur lohh.... selai nanas nya juga handmade, jadi rasa nya pasti yummy banget.... 😋😋😋 yuk di order buruann #nastar #kuker #kuekering #kuelebaran #cookies

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:55:21
Photo

Nastar keju OPEN PO edisi ramadhan PO until june 3th Shipping june 5th to all cities in Indonesia Order via WA 081298782228 Thank you for order #kuekering #cookies #nastar #keju #cheese #aidmubarak #thefeedfeed #premium #yummy #delish #wtfoodies #foodporn #kulinerpontianak #ptkfood #jktfoodies #bandungfood #sbyfood #medanfood #makanmana #anakjajan #foodie #like4like #vsco #foodforfoodies

14 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:55:07
Photo

Chewy Caramel Oatmeal Cookies I decided to whip up a batch of these cookies while sitting to watch a movie at 9:30 in the evening. They were so quick to make, that I was sitting back down to watch the test of the movie and munching on the warm and gooey cookies before 10pm! These cookies are so chewy and have a caramel flavour with the big chunks of dates. I can't wait for Julien and Zayn to wake up and see these cookies waiting for them in the kitchen! I hope you enjoy! . Find the recipe on my blog: http://veganmomyas.blogspot.ca/2018/05/chewy-caramel-oatmeal-cookies.html?m=1 . . . . . . . . #oatmeal #cookies #peanutbutter #oatmealcookies #chocolate #medicalmedium #dessert #lunch #dinner #breakfast #snack #801010 #hclf #lowfat #rawvegan #thrivemags #vegan #glutenfree #dairyfree #vegetarian #yoga #fatfree #rawtill4 #weightloss #fruit #vegetables #lebanese #yyc #calgary #canada

7 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:55:04
Photo

. . NASTAR KEJU HOMEMADE ALA Reva's .🍍🍍 Ngeprul banget. Lembut dilidah saat dimakan langsung maknyezzzz... Isi selay nanas bukan abal2 tp asli nanas dan gak pelit isian selainya . . . NASTAR KEJU ala reva Best seller dr tahun ke tahun . Cobain dlu baru komentar .. 😅😅 Cuzzzz ... Order dr sekrng yah sebelm close order . . . Dimakan dr anak kecil smpek lanjut usia masuk ... Karena aman di konsumsi siapa aja . Karena tanpa bahan pengawet. Dan bahan yang digunakan pilihan 👍 . . Pertanyaan yg bnyak ditanyakan . Rasanya gimana ? Yang pasti nyeeezZZZ Coba aja dlu dah yah . . Bahan nya bagaimana ? Soal bahan jngan ditanya . reva dan keluarga juga doyan . Semua juga ikut makan . Jdi pasti aman dan dipilih yg terbaik. 😅 . . Order atau pertanyaan. 📱WA 081333268631 . . #nastarkeju #nastar #nastarburge #nastarselay #nastarkekinian #kuekering #cookies #sidoarjo #sidoarjohitz #sidoarjohits #sidoarjoaja #surabaya #kulinersidoarjo #sidoarjokuliner #lidahkucing #lidahkucingrainbow #kuelebaran #parcellebaran #parcelkuekering #kuker #olshopsidoarjo #onlineshopmakanan

1 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:54:56
Photo

A joint a day keeps the pains and anxiety away💚🌴

13 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:54:47
Photo

Assalamualaikum.. Alhamdulillah bulan yg di nanti telah tiba.. kita menyambut bulan puasa dan hari raya Idul Fitri.. jangan lupa berbagi kebahagiaan bersama keluarga dengan aneka cookies yg kami sediakan di @levinacakeandcookies Dan pemesanan bisa langsung hubungi kontak bio : WA : 082276675827 IG : @Levinacakeandcookies . . #kuebdg #kuekeringbandung #kemasankuelebaran #cookies #cookiesmurah #cookiesbandung #idulfitri #lebaran #bandungjuara #bandung #bandungcake #parcel #parcellebaran #parcel2018 #parcelmurah #parcelbandungmurah #parcelbandung #persib #infobandung

13 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:54:11
Photo

Berbagai seleksi yg blh dipilih.. Jgn lpskan peluang utk menikmatinya.. Berbagai versi topping blh jadi pilihan.. Tak rugi membeli. so jgn lpskan peluang utk menikmatinya.. Oppsss waktu berbuka la iyaaa 😃😃😃 Sooo, blhlah order utk berbuka nanti bersama klg n kwn2 .. PM/WA 0122286104 #sabrina_bakery #teamkakmiss #agentsabrina_bakery #cakeviral #cakesedap #cakemurah #cookies #homecooked #homemade #mcm2ada #deliverykl #deliveryselangor #deliverywithcharge #suprisedelivery #birthday #engagement #wedding #gathering #nealofarhijab #ctdk #halal #terlarisdipasaran #bazarpaknilmurah #onlinesales #resepisedap #hariguru #PRU14 #cookiesraya #malaysiabaru

7 likes - 0 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:53:30
Photo

I taught icing cookies to students from Indonesia who came to study Japanese confectionery for three days with the help of an interpreter. . Everyone tried very hard even though there were some difficulties in the expressions.  I also learned a lot in these three days. I heard that icing cookies are not still popular in Indonesia, so I would like to work harder so that I can spread icing cookies in Southeast Asia. I 'm looking forward to seeing you again😊💕 . 先週、インドネシアから日本の製菓を学びにきた生徒様に3日間のカリキュラムでアイシングクッキーの作り方を教えました。 このクラスは専属の通訳が入り、進行されました。 言葉の表現、伝え方など、難しい点もありましたが、私にとって、男性の方、外国の方に教えるという経験はとても勉強になりました。 インドネシアではまだあまりアイシングクッキーが一般的ではないとお伺いしました。 これからもっと東南アジアを中心にアイシングクッキーを広めていけるように、私もがんばりたいと思いました💕 みなさんにまたお会いできる日を楽しみにしています🇮🇩❤️🇯🇵 . 1日目は基礎、2日目はエレガント、クラシカルなモチーフ。アイシングクッキー作りの代表的な技法を交えながらレクチャーさせていただきました👩🏻‍🏫

16 likes - 1 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-22 04:52:55
Photo

My daughter doubled minimum wage this week with her Sweet Treats at age 10... 💁‍♀️🍓✅🐾🌸 . . She broke down the costs & created the best cookie ever! I eat 100 before & after the gym because they are puuuurfect for gainz! . #proudmom #her #momlife #kidscooking #healthylifestyle #yegkids #cookiesofinstagram #cookies #littlevisionaries #create #help #makeithappen #makeithappenmonday #daughters #she #chef #mealprep #wheatfree #cleancookies

5 likes - 2 comments
#cookies Shared publicly - 2018-05-14 23:59:10
Photo

🤔По - моему так лучше? А главное вкуснее😋! Всего лишь одна, две клубнички🍓🍓и корзиночки из спокойного, пастельного😌 десерта превращаются в яркий, сочный, поистине весенне-летный🦋🐝🦋! С незапамятных времен бабочки ассоциируются с весной⚘, красотой, вечностью! Они были символом бессмертности, счастья, верности и любви💝! Эти загадочные и бесспорно красивые существа стали источником и моего кулинарного вдохновения и героями весенней🍓🦋 легенды... ____________________________________________________#корзиночкифруктовые #фруктовыекорзиночки #корзиночки #кулинарныйсувенир #кулинария #сласти #сладости #хобби #пенсия #минитортики #миниторт #наденьрождения #cookies #корзинки #напраздник #вкуснятина #сладко #вкусно #нямням #тарталетка #тарталетки #фруктовыетарталетки #фруктоваятарталетка #сладкийподарок #сладостикемерово #sweet #sweets

28 likes - 3 comments
#cookies Shared publicly - 2018-04-11 08:04:21
Photo

📽...VIDEO RECETA👩🏼‍🍳🎬..💖 💕.ROLLITOS DE NATILLA FIT.💕 . ➡️Masa base.➡️ •80gde mango maduro+80g de agua.💧💛 •50g de calabacín crudo pelado.✅ •100g de claras .💪🏽 •30g de creamy quark (1cucharada).🥄 •30g de avena en polvo sin gluten . ✔ •5g de levadura en polvo. 🥄 •5g de bolero de coco @bebidasbolero. •15g de ISO sabor vainilla .🌻 •Canela y 2 gotas de stevia.🍂🍃 🔸️Batimos todo , añadimos un puñado de moras y arándanos. 🍒🍇 🔸️Vierte todo sobre la bandeja del horno con papel de hornear y hornea a 180° con ventilador ,arribay abajo , entre 5-8 minutos. (Hasta que veas que puedes despegarla de la bandeja . No te pases con el tiempo para que no se seque).♨️🌡 . ➡️Relleno de ➡️. 🥜🍫NATILLA Choco-penaut .🍫🥜 •30g de leche de almendra +30g de agua tibia.🥛 •15g de Penaut-butter. 🥜🥄 •20g de avena en polvo. ✅ •5g de cacao puro 0%. 🍫 •Stevia .🍃 🔸️Mezclamos todo y queda líquido . Calentamos 20segundos al micro para que cuaje y si es necesario añadimos un poco más de agua o leche hasta conseguir una textura untable .💪🏽👩🏼‍🍳 . #FitBorgMoment .💕 . #lowcarb #singluten #f4f #like4like #glutenfree #lactosafree #fit #fitness #cookies #fitfood #love #like #instagram #tasty #instagood #instafood #food #eatclean #instalove #followme #tasty #sansgluten #healthy #recipe #picoftheday #instafit #cute #tasty #modelfit

400 likes - 23 comments