Loading...

Loading...
#flawless Shared publicly - 2018-05-20 19:25:54
Photo

Loving this light beat by @jastanae ๐Ÿ’– ~ ~ ~

1073 likes - 10 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 01:53:03
Photo

easy recipe :)) โŸก follow @rosemarythreads for more! โŸก dm requests! โŸก please be following if you repost! โŸก disclaimer: this may not work for everyone, but feel free to comment your thoughts and opinions unless it is negative! โŸก #twitterthreads #selfcare #selflove #lifehacks #skincare # love #flawless #threads #sleeping #loveyourself #beauty #lifehack #diy #summer #lifestyle #selfconfidence #explorepage #selfcaretips

278 likes - 5 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-20 21:52:18
Photo

๐Ÿ‘‘โ€™

257 likes - 2 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-20 08:23:00
Photo

First EPI of #immj #flawless beauty #aalishapanwar Shimla #scene ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ This scene ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ @aakankshaawasthi9 @harshvasishth @aalishapanwar157 @aalishapanwar157 Plz give credit if u use our clips Part:-17 ~sona

98 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-20 22:20:33
Photo

A VIEW ๐Ÿคฉ

215 likes - 2 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:59:22
Photo

Cantik memang harus terpancar dari dalam, menjaga kesehatan, berbuat baik, itu salah satu kecantikan alami yang perlu dimiliki setiap wanita. Tapi penekanan cantik itu gak melulu soal kecantikan alami yang kamu punya dari dalam , bagian luar juga gak kalah penting, selain untuk menarik perhatian. Bermakeup juga bisa membuat perbedaan yang pastinya lebih baik pada diri wanita, tentunya jika kita mengetahui cara pemakaiannya ya, dan intinya jangan berlebihan. Aku suka banget nih dengan makeup nya @rifantresnajaya_mua ,yang menandakan makeup tuh bener bener gak harus menor ๐Ÿ˜‰ tapi dengan makeup flawless seperti inilah yang menandakan cantik? Tidak harus menor ๐Ÿ˜ acucukaacucuka ๐Ÿ˜ #Repost @rifantresnajaya_mua โ€ข โ€ข โ€ข Make up resepsi for @anekeee Hijab by @mela.yusiana Organize by @mandiriweddingservice PAR by @smoothfotografi #muabdg #makeupartisbandung #muabandung #muajakarta #makeuppengantin #weddingbatak #pengantinbatak #pengantinsoloputri #makeupflawless #makeuppengantin #weddinginspiration #inspirasimakeuppengantin #bridedept #bridestory #inspirasiwedding #flawless #natural #naturalmakeup #makeupwisuda #makeupengagement

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:59:15
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:58:56
Photo

โ™ฅOFFER ON FACIAL APPOINTMENTS WEDNESDAY and FRIDAYโ™ฅ . . โœ”Steam facial and Jessner Peel ยฃ60 . . โœ”Dermaplane facial ยฃ50 . . โœ”Dermaplane with Enzyme peel ยฃ65 . . โ™ฅWho wouldn't want results like these. . . MESSAGE ME DIRECT 07917796419 . . โœ”DERMAPLANE will remove the peach fuzz (vellus hair) and exfoliate the outermost layers leaving your skin fabulously smooth, glowing and fresh looking. . . โ™ฅMake up goes on flawlessly. . . โ™ฅPerfect also if you are pregnant or lactating as not invasive treatment so does not effect baby. . . . โœ”JESSNER can be used to lighten areas of hyperpigmentation, treat mild acne, reduce acne scars, and rejuvenate sun damaged skin. It is appropriate for patients with congested pores, combination skin, or suffer from conditions such as eczema or psoriasis. . . BOOK YOUR REGIME TODAY . โ™ฅDawn @permanentlyou 07917796419. . #dermaplanefacial #dermaplaning #cosmestic #chemicalpeel #jessnerpeel #microneedling #skinpeels #skincare #flawless #flawlessskin #flawlessmakeup #skintreatment #acnescars #acnescar #beautyblogger #beautytrends #beautytreatment #facialspa #liverpool #southportnc #ormskirkmua #liverpoolmuartist #ainsdalebeach #rodneystreetliverpool #makeupartistry #rodneystreet #southport #ormskirk #halsall #ainsdale @ Permanentlyou Semi Permanent Make up

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:58:23
Photo

Featured @liam_zarfati : _____________________________________________________________ For a possible feature 1. Follow us, and our shop @bettyashleykids and our other page @trendykids_club 2. Tag us, like and comment 3. #stylishkidstrendsfeatureme 4. Email your exclusive photos to feature@stylishkidstrends-features @yahoo.com โ€ข โ€ข By tagging us you give us permission to post your pic here and on our Facebook page: Stylish Kids Trends. No negative comments. . You will only get a feature if you are following above steps โ€ข โ€ข โ€ข #kids #fashion #stylish #kid #instakids #child #gorgeous #perfection #love #cute #adorable #sweet #pretty #beautiful #flawless #photooftheday #ootd #family #baby #instababy #follow4follow #trending #happy #smile

1 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:58:21
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:58:17
Photo

Psttt uolss! Ai nak bagitau ni! Set Complete Dyxy ni tengah dok bersimpuh tunggu uols datang meminang taw. . Sebab sekarang ada harga DISKAUN dan FREE GIFT SPESEL untuk Set Complete Letops ni. Semua orang nak lawa raya nanti kan ๐Ÿ˜˜ . Opkos lebih istimewa kalau uols grab Set Complete ni sebab lagii jimmattt. Dah tak yah nak beli Bedak, Krim Siang, Krim malam bagai. Lagi Renyah uolls nak buat preparation Raya nanti. . Dengan hanya Set #dyxy ni dah cukup buat uolls tersenyum simpul di pagi raya ๐Ÿ˜ . Promo ni sebelum #Abamposcuti. Aishhh rugii rugiii! Rugi laa sape yang lambat tuu ๐Ÿ˜‰ . #faizahdyxy #teamfaizahdyxy #mesrawhuduk #bccreambydyana #dyxymodentelegant #glowing #foundation #dyxycosmetics #codbukittinggi #stokisdyxy #codklang #codsetiaalam #dyxy #codshahalam #alfaizmarketing #flawless #lipstick #cod #mua #makeup #makeuplover #kosmatik #cosmatic #trustedseller #followmenow #cod3jam #bccream #dyxymaskara

1 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:58:09
Photo

Extremely #flawless myโ™ฅ๏ธ #deepika_the_only_love #deepika_padukone

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:57:41
Photo

How to get soft and smooth skin โœจ . . EXFOLIATE ๐Ÿ’Ž Exfoliation will get rid of any dead skin cells and flaky skin and itโ€™s a key to soft, glowing skin. . MOISTURIZE ๐Ÿ’Ž If you have combination skin, large pores, flaky skin and itโ€™s dull, your skin needs more hydration. Get a good moisturizer and drink a lot of water. . SUNSCREEN ๐Ÿ’Ž Sun protection is very important as UV rays can be very harmful to your skin. Wear sunscreen every single day, sunshine or rain, doesnโ€™t matter. Your skin will thank you when you get older. . SERUM ๐Ÿ’Ž If you have thin skin, problems with hyperpigmentation, scars or wrinkles, serum can be a good solution. There are many different serums for different skin problems and types. . . Source : tumblr . . #organicakincare #reviewikhlasreverie #reveriesquad #doit4yourself #reverieorganics #viralmalaysia #beautyskin #flawless #loyal #skincare #healhty #prettyface #lovely #reveriebabes #reverietouch #umyreverie #reviewikhlasreverie #kaolinpowder #skincare #goodforyourskin #loveyourskin

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:57:08
Photo

Biscuit is actually a #minime ๐Ÿ’• #gueststar #flawless

0 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:54
Photo

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅSALE SALE SALE TRUDOLLY BY FAZURA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Apa yang you akan dapat dengan RM150 Sahaja? . 1โƒฃJamu Vdolly - #ketatmemikat ๐Ÿ’ Untuk merawat masalah dalaman wanita. Fungsinya seperti jamu-jamu hebat di Malaysia cuma ianya didatangkan dalam bentuk tablet sedap untuk dikunyah! Kunyah-kunyah ketat u ols! ๐Ÿ˜˜ . 2โƒฃTrudolly Beauty Booster - #cerahflawless ๐Ÿ’„ Beauty Booster untuk kecantikan kulit. Mencerahkan, merawat jerawat dan memudarkan parut jeragat dan jerawat. Hasilnya pom pom pom memang terbaik ๐Ÿ‘๐Ÿผ . 3โƒฃTrudolly Detox Pro - #detoxslimming ๐Ÿ‹ Untuk membuang toxin di dalam badan dan membakar lemak. Hasil boleh lihat sendiri berat makin menurun. Hehe . 4โƒฃ Premium Pouchbag by Trudolly . Dapatkan sekarang. Promosi untuk first batch sahaja! Trio Combo for RM150 Free Postage dan FREE gift! Best giler . Whatsapp 01163368994 untuk book Trio Combo awak sekarang ๐Ÿ˜ . #teamrichdolly #trudolly #vdolly #kunyahkunyahketat #jamu #jamumoden #jamumalaysia #cantik #cerah #gebu #flawless #jeragat #jerawat #sale #raya2018

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:43
Photo

Dm or ws bella cpat2 guyss๐Ÿ˜‰ sebab takut stok sobella habis sebelum raya๐Ÿ˜จ . Rugi la korang klau x beli sobella Majestick Mermaid ni.. Org semua cantik2 di pagi raya korang pula muka x make up pun๐Ÿ˜‚ . So klau nk cantik dari org lain dm la bella ๐Ÿ˜‡ or ws 0134619562 . #eyeshadow #eyeshadow2minit #earthbrown #tehtarik #pinkowl #sweetpink #sobellamurah #dustyorchid #favlipstick #flawless #golddiva #hashbrown #lipstickmurah #lipstickviral #coconut #viralno1cosmetics #viralsobella #bibirkering #bibirkusam #maroonkoi #majestickmermaideyeshadow

1 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:39
Photo

Alhamdulillah, semakin ramai yg tanya pasal DYXY Cosmetics ni. . Sesuai ke utk kulit yg berminyak, utk yg ada jerawat macam mana, utk yg kulit kurang cerah sikit macam mana pulak? . Ini dia jawapan bagi semua soalan di atas. . ๐Ÿ’ขDYXY sesuai utk semua jenis kulit mahupun yg sensitif. Dan juga sesuai utk yg berjeragat. . Macam mana DYXY boleh bantu? Bole CLICK, bole TEKAN, bole la nak buat apa pun. Dekat bio dah disediakan just CLIKCK untuk fast respon. . . Yg penting, semua org nak CANTIK dan nampak NATURAL kan? ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ . Follow @dyxy.thehouse dpt membantu Follow @dyxy.thehouse dpt membantu . #brush #bccream #facemist #lipstik #mascara #foudationbccream #foudationmalaysia #dyxygreentea #greenteafacemist #reviewviral #mua #muaartis #muapopular #muabella #codpadangserai #codpermatangpauh #codsampairumah #testimoni #feedback #glowing #flawless #mukasekata #5minit #mukalawa #kulitlincin #dyxylove #viral #zulofa #viralmalaysia #dyxyviral

2 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:32
Photo

#BBSTIPS . Spinach/bayam ni sayur, korang makan tak sayur๐Ÿคฃ Nak tahu apa khasiat dia?๐Ÿ‘‡ ๐ŸŽ‰ Mempunyai vit A untuk mencerahkan kulit ๐ŸŽ‰ Mempunyai vit C untuk memperbaiki kerosakan sel kulit ๐ŸŽ‰ Menjaga kesihatan kulit dan melancarkan peredaran darah ๐ŸŽ‰ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka ๐ŸŽ‰ Bermanfaat untuk menghindari stress dan meningkatkan metabolisme badan . So taknak makan sayur lagi ke tu๐Ÿ˜Œ . #bougas #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #serumcantik #serumviral #cantikhanyatigatitik #serum #bbstip #bbsflash #teamcamin #agentbougasbeauty #agentbougas #bougasagent #bougasbeautyagent #bougasbeautyperak #bougasperak #agentperak #perak #trustedseller #dropshipwanted #cantik #viral #flawless #babyctdk #fattzura #ernibougas #zouk #malaysia

2 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:12
Photo

BACK IN STOCK!! Enriched with More oils to keep your skin moisturized this winter ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ Extra Strength Whitening Soap... Tripple Whitening Soap with a combination of different whitening Soaps,Whitening Powders and Oils๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ -Helps Get Rid Of Stubborn Dark Areas -Dark Inner Thighs -Dark Underarms -Black Spots -Blemishes & Acne Scars -Brightens,Lightens and Whitens the Skin -Gives you A Natural Glow Limited Stock..Hurry & Order Yours Now 0799663000 #diamondpearlskincare #whiteningsoap #blemishes #beauty #skincare #skin #kojicacid #kojicplus #glutathione #vitaminc #vitamine #lemon #orange #flawless #Johannesburg #durban #capetown #polokwane #pretoria #rustenburg #southafrica #like4like #folow4folow #yellowbone #thailandproducts #sunday #spf

3 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:07
Photo

The everyday makeup lookโค๏ธ #simplelook #zbridal #mua #morphe #boldeyes #flawless

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:56:04
Photo

Bukan PROPA tapi REALITY. Ramai pengguna DYXY sayang sangat dengan Bccream sebab foundation ni mampu kembalikan seri wajah anda dan tampil lebih yakin . Yee BCCREAM ni sesuai untuk kulit sensitive dan kulit normal. . Nampak Natural beauty jeeee. Tak perlu lagi nak tepek tepek banyak cream kat muka. Jimat dah duit poket uolss. . Effect BCCREAM ni sangat magic taw, nampak muka kita glowing pinkish ala ala gadis Korea yang malu malu gitu.. . Tak melekit tak bercapuk, tahan sehingga 6/7 jam. Haaa memang susah nak carik foundation sehebat bccream DYXY ni.. . Kalau cerita panjang panjang uolss tak guna, memanglah rugi sangat sangat. ๐Ÿ˜ณ . Jommm dapatkan sekatan magic cream bccream DYXY ni. Berbaloi dan rasa cantik Natural beauty sepanjang hari . . . Whatsapp 0102607271 0102607271 0102607271 . #teamcikbunn_ #teamdyxy #bccream #foundation #flawless #glowing #bccreambydyana #bazaarpaknil #upm #um #umt #uitm #dyxyteam #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #cosmetics #sayajual #neelofa #makeup #fattzura #miaahmad #fashionvalet #raya

4 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:55:18
Photo

Alhamdulillah, semakin ramai yg tanya pasal DYXY Cosmetics ni. . Sesuai ke utk kulit yg berminyak, utk yg ada jerawat macam mana, utk yg kulit kurang cerah sikit macam mana pulak? . Ini dia jawapan bagi semua soalan di atas. . ๐Ÿ’ขDYXY sesuai utk semua jenis kulit mahupun yg sensitif. Dan juga sesuai utk yg berjeragat. . Macam mana DYXY boleh bantu? Bole CLICK, bole TEKAN, bole la nak buat apa pun. Dekat bio dah disediakan just CLIKCK untuk fast respon. . . Yg penting, semua org nak CANTIK dan nampak NATURAL kan? ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ . Follow @dyxy.thehouse dpt membantu Follow @dyxy.thehouse dpt membantu . #brush #bccream #facemist #lipstik #mascara #foudationbccream #foudationmalaysia #dyxygreentea #greenteafacemist #reviewviral #mua #muaartis #muapopular #muabella #codpadangserai #codpermatangpauh #codsampairumah #testimoni #feedback #glowing #flawless #mukasekata #5minit #mukalawa #kulitlincin #dyxylove #viral #zulofa #viralmalaysia #dyxyviral

4 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:54:17
Photo

Cantik memang harus terpancar dari dalam, menjaga kesehatan, berbuat baik, itu salah satu kecantikan alami yang perlu dimiliki setiap wanita. Tapi penekanan cantik itu gak melulu soal kecantikan alami yang kamu punya dari dalam , bagian luar juga gak kalah penting, selain untuk menarik perhatian. Bermakeup juga bisa membuat perbedaan yang pastinya lebih baik pada diri wanita, tentunya jika kita mengetahui cara pemakaiannya ya, dan intinya jangan berlebihan. Aku suka banget nih dengan makeup nya @rifantresnajaya_mua ,yang menandakan makeup tuh bener bener gak harus menor ๐Ÿ˜‰ tapi dengan makeup flawless seperti inilah yang menandakan cantik? Tidak harus menor ๐Ÿ˜ acucukaacucuka ๐Ÿ˜ #Repost @rifantresnajaya_mua โ€ข โ€ข โ€ข Make up resepsi for @anekeee Hijab by @mela.yusiana Organize by @mandiriweddingservice PAR by @smoothfotografi #muabdg #makeupartisbandung #muabandung #muajakarta #makeuppengantin #weddingbatak #pengantinbatak #pengantinsoloputri #makeupflawless #makeuppengantin #weddinginspiration #inspirasimakeuppengantin #bridedept #bridestory #inspirasiwedding #flawless #natural #naturalmakeup #makeupwisuda #makeupengagement

3 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:53:52
Photo

Still open schedule for makeup services until June 11th yaaa girls ๐Ÿ˜‰

7 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:53:46
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:53:35
Photo

Still open schedule for makeup services until June 11th yaaa girls ๐Ÿ˜‰

7 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:53:15
Photo

Still open schedule for makeup services until June 11th yaaa girls ๐Ÿ˜‰

12 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:52:48
Photo

Alhamdulillah, semakin ramai yg tanya pasal DYXY Cosmetics ni. . Sesuai ke utk kulit yg berminyak, utk yg ada jerawat macam mana, utk yg kulit kurang cerah sikit macam mana pulak? . Ini dia jawapan bagi semua soalan di atas. . ๐Ÿ’ขDYXY sesuai utk semua jenis kulit mahupun yg sensitif. Dan juga sesuai utk yg berjeragat. . Macam mana DYXY boleh bantu? Bole CLICK, bole TEKAN, bole la nak buat apa pun. Dekat bio dah disediakan just CLIKCK untuk fast respon. . . Yg penting, semua org nak CANTIK dan nampak NATURAL kan? ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผ . Follow @dyxy.thehouse dpt membantu Follow @dyxy.thehouse dpt membantu . #brush #bccream #facemist #lipstik #mascara #foudationbccream #foudationmalaysia #dyxygreentea #greenteafacemist #reviewviral #mua #muaartis #muapopular #muabella #codpadangserai #codpermatangpauh #codsampairumah #testimoni #feedback #glowing #flawless #mukasekata #5minit #mukalawa #kulitlincin #dyxylove #viral #zulofa #viralmalaysia #dyxyviral

7 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:52:36
Photo

3 produk keren dr JAFRA ini banyaaak bgt dicari pas menjelang lebaran, stock nya sering banget habiss loh... Jadi buat kalian yg mau punya 3 produk ini harus gercep yaaa buat order biar ga kehabisan... Apa aja sih produknya?? 1. Serum Royal Jelly Lift Concentrate : serum ini selain sbg perawatan harian dia jg bs sbg base/primer make up. 2. Royal Jelly Foundation spf 20 yg bikin kulit kamu glowing bgt tahan lama di wajah kamu. 3. Creme Blush on kesayangan sejuta umat ini warna2 nya cantik2 bgt bikin pipi kamu merona di hari lebaran. Selain bs untuk blush on bs jg untuk eyeshadow dan jg lipstick. Pokonya MUST HAVE ITEM bangeeeet For order CP โคต Konsultan resmi Jafra WA : 08568417989 #jafracirebon #produkbpom #produkaman #cirebonbribin #cirebonkekinian #selebgram #pinterest #kidsjamannow #MUA #makeupflawless #cantikalami #cantikalajafra #glowing #flawless #konsultanjafra #jafrakosmetik #kosmetikaman #jualprodukjafra #jafraskincare #tipssehat #trustedolshop #perawatankulitaman #jafrabatam #jafrapalu #jafrabogor #lebaran #joinjafra #memberjafra #keuntunganjafra

0 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:50
Photo

๐Ÿ˜Ž Treatment : NLF filler ๐ŸŽฏ Purpose : To remove smilling line ๐Ÿ‘“ How it works : Using dermal fillers injections ๐ŸŽŠ Results : Immediate ๐Ÿ“š Note : Individual results may vary ๐Ÿ“ฎ Email : curehealthandbeauty@gmail.com ๐ŸŒ Website : www.curebeauties.com ๐Ÿ˜ช Anasthesia : Topical numbing cream โŒšTime it takes : 15-30 mins ๐Ÿ“… Recovery : None ๐Ÿ˜ฒ Pain level : Varies, none to mild ๐Ÿ’ฃCaution : Must be performed by an experienced provider #filler #fillers #injectionbeauty #dermalfiller #beautyaesthetic #beautytips #beautycare #skincare #nonsurgical #nosurgery #noninvasive #dermafillers #nasolabialfolds #smilingline #lookyounger #antiwrinkles #finelines #flawless #treatyourself #skincare #beautycare #smoothskin #lookyounger #klinikkecantikan #klinikkecantikanjakarta #klinikkecantikanjakpus #healthandbeauty@cureclinic dr.@emiliaslamat

192 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:47
Photo

3 produk keren dr JAFRA ini banyaaak bgt dicari pas menjelang lebaran, stock nya sering banget habiss loh... Jadi buat kalian yg mau punya 3 produk ini harus gercep yaaa buat order biar ga kehabisan... Apa aja sih produknya?? 1. Serum Royal Jelly Lift Concentrate : serum ini selain sbg perawatan harian dia jg bs sbg base/primer make up. 2. Royal Jelly Foundation spf 20 yg bikin kulit kamu glowing bgt tahan lama di wajah kamu. 3. Creme Blush on kesayangan sejuta umat ini warna2 nya cantik2 bgt bikin pipi kamu merona di hari lebaran. Selain bs untuk blush on bs jg untuk eyeshadow dan jg lipstick. Pokonya MUST HAVE ITEM bangeeeet For order CP โคต Konsultan resmi Jafra Wa 08568417989 #jafracirebon #produkbpom #produkaman #cirebonbribin #cirebonkekinian #selebgram #pinterest #kidsjamannow #MUA #makeupflawless #cantikalami #cantikalajafra #glowing #flawless #konsultanjafra #jafrakosmetik #kosmetikaman #jualprodukjafra #jafraskincare #tipssehat #trustedolshop #perawatankulitaman #jafrabatam #jafrapalu #jafrabogor #lebaran #joinjafra #memberjafra #keuntunganjafra

1 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:37
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:32
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:29
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:25
Photo

Cantik2 kn warna Sobella Majestick Mermaid 2 Minit ni๐Ÿ˜ . Pilih warna yg korang suka n dm bella klau berminat nk beli tau๐Ÿ˜‡ lagi cepat lagi baik sbb takut stok hbis๐Ÿ˜„ . Nk dkat raya ni ramai tau yg beli sobella ni sebab ada raya promotion. Sobella ni x mahal mcm jenama lain n boleh merawat korang yg ada masalah bibir๐Ÿ’‹ . #eyeshadow #eyeshadow2minit #earthbrown #tehtarik #pinkowl #sweetpink #sobellamurah #dustyorchid #favlipstick #flawless #golddiva #hashbrown #lipstickmurah #lipstickviral #coconut #viralno1cosmetics #viralsobella #bibirkering #bibirkusam #maroonkoi #majestickmermaideyeshadow

2 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:51:12
Photo

ู†ู‚ุด ุญู†ู‡ ... ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ุฏูˆุงู… ุฑู…ุถุงู† ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ Ramadan time 11:00 am to 5:00 pm 8:00 pm to 11:00 pm Tel:22628282 . . Flawless beauty shaab albahri block 8 golden street build 40 first floor . ุงู„ุดุนุจ ุงู„ุจุญุฑูŠ ู‚ุทุนู‡ูจ ุดุงุฑุน ุงู„ุฐู‡ุจูŠ ุจู†ุงูŠู‡ ูคู  ุงู„ุฏูˆุฑ ุงู„ุงูˆู„ #flawless #flawlessbeautyco #beauty #salon #girl #kuwait #spa #hairstyles # hair#makeup #style #mask #treatment #healthy #fashion #color #highlight #wella #lakme #q8 #ุตุงู„ูˆู† #ุตุงู„ูˆู†ุงุช #nails #nail #ูู„ูˆู„ุณ

5 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:50:53
Photo

I have a wonderful time to be a guest for celebrate my teacher Alex Pickeringโ€™s early birthday at the Bourbon Steak. And I got a haircut too lol. The place so fancy & flawless. Cool bars with alcohol, the burger was tasty & juicy, his friends & my classmate of mine give a birthday present for him. It was truly spectacular Sunday. After the party, my brother Max & I we go the mall. Just bought strawberry drink from Starbucks. It was taste good. And watching a beautiful fountain water. Playing jazz music & it was totally atmosphere. This was the best night on Sunday you guys. ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜Š๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐ŸŽˆ๐ŸŽ๐Ÿฅƒ๐Ÿน๐Ÿพ๐Ÿฅฉ๐Ÿ”๐ŸŸ๐Ÿฝ๐Ÿฅค๐Ÿ“โ›ฒ๏ธโœจ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽท๐ŸŽบ๐ŸŒน#birthday #birthdayparty #birthdaypost #teacher #bar #bourbonsteak #restaurant #happy #sunday #celebrations #glendale #fountain #jazz #music #atmosphere #flawless #fun (I canโ€™t believe you guys! I finally made it! This is my 2000 post on my Instagram!! Nearly after 4 years I use this Instagram since the day I became age 24 on the end of May 2014. I love Instagram so much. Itโ€™s like my journal that I do in living things. Iโ€™m so happy I finally reach 2000 now. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ™Œ๐Ÿฝ๐ŸŽ‰ #instagram #madeit #2000post #celebrate )

1 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:50:29
Photo

ู†ู‚ุด ุญู†ู‡ .. ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ุฏูˆุงู… ุฑู…ุถุงู† ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ Ramadan time 11:00 am to 5:00 pm 8:00 pm to 11:00 pm Tel:22628282 . . Flawless beauty shaab albahri block 8 golden street build 40 first floor . ุงู„ุดุนุจ ุงู„ุจุญุฑูŠ ู‚ุทุนู‡ูจ ุดุงุฑุน ุงู„ุฐู‡ุจูŠ ุจู†ุงูŠู‡ ูคู  ุงู„ุฏูˆุฑ ุงู„ุงูˆู„ #flawless #flawlessbeautyco #beauty #salon #girl #kuwait #spa #hairstyles # hair#makeup #style #mask #treatment #healthy #fashion #color #highlight #wella #lakme #q8 #ุตุงู„ูˆู† #ุตุงู„ูˆู†ุงุช #nails #nail #ูู„ูˆู„ุณ

5 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:49:54
Photo

Beautiful work by @lashbar_lannii ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Going for a swim, crying over your summer crush or just want to drop the uncooperating mascara and still look hollywood ready? #flawlesslashestips #flawlesslashesbyloreta #flawless #lashproducts #lashes

4 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:49:54
Photo

ู†ู‚ุด ุญู†ู‡ .. ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ุฏูˆุงู… ุฑู…ุถุงู† ๐ŸŒ™๐ŸŒ™ Ramadan time 11:00 am to 5:00 pm 8:00 pm to 11:00 pm Tel:22628282 . . Flawless beauty shaab albahri block 8 golden street build 40 first floor . ุงู„ุดุนุจ ุงู„ุจุญุฑูŠ ู‚ุทุนู‡ูจ ุดุงุฑุน ุงู„ุฐู‡ุจูŠ ุจู†ุงูŠู‡ ูคู  ุงู„ุฏูˆุฑ ุงู„ุงูˆู„ #flawless #flawlessbeautyco #beauty #salon #girl #kuwait #spa #hairstyles # hair#makeup #style #mask #treatment #healthy #fashion #color #highlight #wella #lakme #q8 #ุตุงู„ูˆู† #ุตุงู„ูˆู†ุงุช #nails #nail #ูู„ูˆู„ุณ

6 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:49:48
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:49:05
Photo

Check this coverage ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ’Ÿ #foundation #flawless #airbrush #linkinbio

2 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:48:58
Photo

Hi Beauties.. ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ Tips cara penggunaan highlighter dari Puteri Aishah. Puteri Aishah guna latest highlighter dari Mary Kay. Yeay! . ๐Ÿ Sheer dimension powder in pearls ni merupakan HD HIGHLIGHTER yang mana camera ready finish. . ๐Ÿ Sesuai sangat awak pakai raya nanti. Nak selfie nak wefie sangat cantik tau. Nampak shining2 giteww. Stay pretty stay gorgeous! . ๐Ÿ Si blusher + highlighter terbaru dari Mary Kay Sheer Dimension Powder in Pearls ni kalau calit sikit kat pipi pun dah nampak glow. . ๐Ÿ Tambah pula dengan lipstick True Dimension yang ada vitamin ni. . ๐Ÿ Raya nampak anggun. Bibir nampak sihat & mesti ramai tanya pakai apa kilat cantik kat pipi tu. Hehe.. Haruslah Mary Kay.. . ๐Ÿ“ Tengah promotion ni. Rugi tak grab. Jom pretty sama2. Boleh pakai buat raya. Jom grab! Just DM or WA 013-4230814. ๐Ÿ’– #blusher #blushermurah #blushermalaysia #highlighter #glowing #flawless #eyeshadow #lipstickday #lipsticks #lips #lipstick #highlighter #lipstickswatches #lipst #lipstik #gincu #mua #muamalaysia #makeup #makeuproutine #mekapmurahmalaysia #mekapmurah #mekap #lipstickaddict #lipstickmalaysia #semimattelips #gelsemimattelipstick #mattelipstick #bibirpinkish #lipstikmurah

2 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:48:48
Photo

Shooting for Bellรกpierre Cosmetics, but first coffee โ˜บ๏ธโ˜€๏ธ๐Ÿ“ธโ˜•๏ธ www.bellapierre-shop.nl/ #bellapierecosmetics #mineralmakeup #crueltyfreemakeup #flawless #skincare #model #brandambassador #bestproducts #prettypink #classy #fashion #clothes #just4you Photo @monique_zomer Make-up @bellapierre_nederland Clothes @just4you.liza

11 likes - 3 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:48:28
Photo

Produk yg tgh meletoppp kebaboom!!๐Ÿ˜ฑ . Siapa tak nak kulit cerah flawless glowing kan? . ๐ŸŒป30 DAYS MIRACLE TONER๐ŸŒป . SOMEBYMI AHA, BHA dan PHA bekerja sebagai exfoliator yang efektif untuk membuat kulit lebih bersih dan lebih bersinar daripada sebelumnya. . Sesuai untuk semua jenis kulit. . Kebaikan ๐ŸŒŸMerawat Jerawat ๐ŸŒŸMerawat Parut Jerawat ๐ŸŒŸ Mengecilkan pori-pori kulit wajah ๐ŸŒŸ Mencerahkan kulit Wajah ๐ŸŒŸ Merawat jeragat ๐ŸŒŸMerawat blackhead & whitehead ๐ŸŒŸ Memperbaiki pertahanan kulit dan menyeimbangkan kelembabannya. . KULIT CERAH BERSIH LICIN dalam masa 30hari je uolls!! Yessss 30hari!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Setiap hari awak dpt tengok kulit wajah awak ada perubahan positif. Yg ada jerawat pun terus kecut kering!! Miss J malas tumbuh dh. Parut makin hari makin pudar. Hebat gilaaa #miracletoner ni . Takyahh makeup tebal2 dah lepasni tau.. yakin dengan #miracletoner ๐Ÿค— JOM DAPATKAN KULIT FLAWLESS sebelum RAYAAAAA Berminat nak tahu lebih lanjut pasal #miracletoner ni Sila Whatsapp sis 017 665 1316 017 665 1316 017 655 1316 COD KL Selangor . #koreanskincare #kbeauty #toner #skincare #skincareroutine #kulitcantik #kulitsihat #flawless #glowing #ctdk #30daysmiracletonervideo #readystock #kbeauty #kbeautyproducts #miracletoner #miracletonermalaysia #30daysmiracletonerchallenge #30daysmiracletonermalaysia #30daysmiracletoner #codavailable #kualalumpur #selangor #moisturizer #toner #ctdk #kulitsihat #kulitcantik #muabellaz #aprilskin #ame2018 #malaysia #bazaarpaknil #senzemilkyskin #jomcantik #rugitakbeli

2 likes - 0 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 08:08:30
Photo

14 likes - 1 comments
#flawless Shared publicly - 2018-05-21 00:10:20
Photo

I really donโ€™t have a problem posting pictures of myself without makeup, Iโ€™ve seen people unfollow me since.. if that doesnโ€™t interest you or find it boring then stay away from my profile.. if you canโ€™t appreciate a woman, then i donโ€™t know what you appreciate.. ~~~~~ show your most beautiful side, flawless you! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ~~ #photo #photography #photooftheday #portrait #nomakeup #morning #sun #love #world #bestoftheday #skin #glow #eyes #shine #like #flawless ##nomakeup #goodness #beauty #fashion #artist #fitness #natural #hairs tyle#good #nomakeup #instagood #instalove #instalike #instagram #instafashion #instaphoto

19 likes - 2 comments