Nak tahu lah juga ๐Ÿ˜‰, Umur awak dah masuk berapa tu.. Pernah ke buat proses mencuci usus  secara lembut dan semulajadi, tanpa perlukan pembedahan atau kos yg begitu tinggi? . 
Say hai ! Jika nampak stok baru masuk๐Ÿ’ƒ SEMUA TU NAK BAGI AWAK PERCUMA! PERCUMA JE  #demiusus ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . 
Siapa cepat, Dia bertuah ๐Ÿ’ช
#aloebarbadensismiller ๐Ÿ“ฒ0148028090 ((Masih mood promosi)). ๐Ÿ’›
โœŒโœŒโœŒ
Tipsโค #LookBetterFeelBetter , 
USUS bersih, cantik, bebas toksin  Inshaallah ๐Ÿ˜ boleh mengatasi semua masalah kesihatan & kecantikan  seisi keluarga ๐Ÿ‘ช

#productsunnah #provedby1worldhalal 
#foreverlivingproducts #foreverliving 
#foreverbusinessowner #FBOlikeme 
#2xforever #AKAGlobal #aloelove 
#foreverproud #aloeveraplant 
#shamimiflp #FlpTeam #fboJengka 
#foreverlivingmalaysia #biz1world 
#globalenterpreneur #aloeveragel 
#TsunamiFOREVERiscomingtoMalaysia Instagram Photos | videos | post

Nak tahu lah juga ๐Ÿ˜‰, Umur awak dah masuk berapa tu.. Pernah ke buat proses mencuci usus secara lembut dan semulajadi, tanpa perlukan pembedahan atau kos yg begitu tinggi? . Say hai ! Jika nampak stok baru masuk๐Ÿ’ƒ SEMUA TU NAK BAGI AWAK PERCUMA! PERCUMA JE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Siapa cepat, Dia bertuah ๐Ÿ’ช ๐Ÿ“ฒ0148028090 ((Masih mood promosi)). ๐Ÿ’› โœŒโœŒโœŒ Tipsโค , USUS bersih, cantik, bebas toksin Inshaallah ๐Ÿ˜ boleh mengatasi semua masalah kesihatan & kecantikan seisi keluarga ๐Ÿ‘ช

9 likes - 0 comments
Whatโ€™s with all this #rain? I guess itโ€™s normal, but it seems excessive. Doesnโ€™t it?

Donโ€™t fret, as Forever has a solution. Indulge in a relaxing bathing experience with this #aromatic blend of Dead Sea salt, lavender and essential oils to soak away lifeโ€™s worries. #discoverforever #bathsalts #relaxation #pampering #foreverlivingproducts # organic #products Instagram Photos | videos | post

Whatโ€™s with all this I guess itโ€™s normal, but it seems excessive. Doesnโ€™t it? Donโ€™t fret, as Forever has a solution. Indulge in a relaxing bathing experience with this blend of Dead Sea salt, lavender and essential oils to soak away lifeโ€™s worries. # organic

2 likes - 0 comments
assalamualaikum
selamat pagi semua.. morning โ˜€โ˜€๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ๐Ÿ
jom jd ahli #foreverlivingproducts
FREE aloeveragel
WHATSAPP 0145079569 Instagram Photos | videos | post

assalamualaikum selamat pagi semua.. morning โ˜€โ˜€๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ๐Ÿ jom jd ahli FREE aloeveragel WHATSAPP 0145079569

6 likes - 0 comments
Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“

Nk kongsi info Forever ad 
Shampoo Aloevera Jojoba. 
Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla,  kelimumur, berminyak & rambut gugur.

Nak tau info lanjut? 
DM or w. App 018-9653683

Visit my ig @flpmardhiah 
Visit my FB page 'flp mardhiah'

#aloeveramillionaire #aloeveragel #foreverlivingproducts #teamsyahrulazlin #aloejojobashampoo #igersperak #igerskualalumpur #instafamous #beautyproduct #healthyproduct Instagram Photos | videos | post

Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“ Nk kongsi info Forever ad Shampoo Aloevera Jojoba. Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla, kelimumur, berminyak & rambut gugur. Nak tau info lanjut? DM or w. App 018-9653683 Visit my ig Visit my FB page 'flp mardhiah'

8 likes - 0 comments
Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“

Nk kongsi info Forever ad 
Shampoo Aloevera Jojoba. 
Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla,  kelimumur, berminyak & rambut gugur.

Nak tau info lanjut? 
DM or w. App 018-9653683

Visit my ig @flpmardhiah 
Visit my FB page 'flp mardhiah'

#aloeveramillionaire #aloeveragel #foreverlivingproducts #teamsyahrulazlin #aloejojobashampoo #igersperak #igerskualalumpur #instafamous #beautyproduct #healthyproduct Instagram Photos | videos | post

Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“ Nk kongsi info Forever ad Shampoo Aloevera Jojoba. Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla, kelimumur, berminyak & rambut gugur. Nak tau info lanjut? DM or w. App 018-9653683 Visit my ig Visit my FB page 'flp mardhiah'

7 likes - 0 comments
Sobre domingo...
Foto de uma pequena parte do maior lago artificial da Amรฉrica Latina.
#Sobradinho #lago #agua Instagram Photos | videos | post

Sobre domingo... Foto de uma pequena parte do maior lago artificial da Amรฉrica Latina.

23 likes - 2 comments
Assalamualaikum wbt, 
Izinkan saya share, 
Korang nk tau x..badan kita dapat menghasilkan antioksida dgn sendirinya...tapi...bila umur kita makin meningkat keupayaan bdn utk menghasilkan antioksida pn semakin berkurang..
.
Apa pentingnya anti oksida utk badan kita ea??
Haaa...meh sini nk citer..anti oksida tugasnya melawan radikal bebas yg melekat dkt bdn kita..hmmm..penting rupanya ea..jgn ambik ringan ok..
.
So...apa perlu kita buat??
Haaa..carilah buah2an @ sayur2an yg mempunyai anti oksida yg tinggi untuk membantu tubuh kita menghasilkan anti oksida..
.
Contohnya...macam buah dalam pic niee... .
Pati delima ialah salah satu buah2an yg paling tinggi anti oksida nye..
.
Faezah 0127394929 blh membantu ๐Ÿ’

#foreverlivingproducts
#iamforeverlivingproducts
#sebarkankebaikan Instagram Photos | videos | post

Assalamualaikum wbt, Izinkan saya share, Korang nk tau x..badan kita dapat menghasilkan antioksida dgn sendirinya...tapi...bila umur kita makin meningkat keupayaan bdn utk menghasilkan antioksida pn semakin berkurang.. . Apa pentingnya anti oksida utk badan kita ea?? Haaa...meh sini nk citer..anti oksida tugasnya melawan radikal bebas yg melekat dkt bdn kita..hmmm..penting rupanya ea..jgn ambik ringan ok.. . So...apa perlu kita buat?? Haaa..carilah buah2an @ sayur2an yg mempunyai anti oksida yg tinggi untuk membantu tubuh kita menghasilkan anti oksida.. . Contohnya...macam buah dalam pic niee... . Pati delima ialah salah satu buah2an yg paling tinggi anti oksida nye.. . Faezah 0127394929 blh membantu ๐Ÿ’

5 likes - 0 comments
For those of you who can't host a party at home, or would like to reach friends and loved ones who may not live nearby, I also host online Forever Living Tea Parties!

I would create your event, and you and your guests would tune in via facebook live for demos on all of the great Forever Living Aloe Blossom Herbal Tea, beauty products, games, and Q and A. 
I love events like this, because as a lot of you know, the majority of my friends are Forever Living nation wide, so it's a fun way to be able to connect with friends for a tea night. 
Message me for details!
----------------------------------------------------
#forever #bookahomeparty #teaparty #foreveraloeblossomherbaltea #foreverlivingproducts #cake #victoriaspongecake #cupcakes #donatetoday #charity #lMcMillan #cancercharity #ilovecakes #pamperday #catchupwithfriends #pampertime #aftertea #stawberry #creamtea #coffeemorning #cuppatea #teaparty Instagram Photos | videos | post

For those of you who can't host a party at home, or would like to reach friends and loved ones who may not live nearby, I also host online Forever Living Tea Parties! I would create your event, and you and your guests would tune in via facebook live for demos on all of the great Forever Living Aloe Blossom Herbal Tea, beauty products, games, and Q and A. I love events like this, because as a lot of you know, the majority of my friends are Forever Living nation wide, so it's a fun way to be able to connect with friends for a tea night. Message me for details! ----------------------------------------------------

5 likes - 0 comments
Haaaai morning semua ! Slide tepi untuk baca testimoni #AloeBitsNPeaches ๐Ÿ‘๐Ÿ’“
โ€ข
Shoutouts kepada parents yang nak cari supplements terbaik untuk anak-anak. 
Kids ni normally ada masalah sembelit, susah hadam makanan, mudah selesema, mudah demam kan?
Or even yang dah sekolah tu energy sangat kurang nak survive sekolah sampai petang.
โ€ข
Jadi tak perlu risau lagi. Serious cakap Aloe Bits N Peaches ni memang membantu sangat tumbesaran diorang.
โ€ข
Better diberi dari sekarang, supaya dapat mencegah dan bina sistem immune diorang. Baru kuat nak lawan penyakit ๐Ÿ’ช๐Ÿผ so kenapa kena pilih Aloe bits N Peaches ni? โ€ข
๐Ÿ‘ terbukti berkesan
๐Ÿ‘ tiada kesan sampingan
๐Ÿ‘ 100% organik tanpa bahan kimia
๐Ÿ‘ menguatkan antibodi
๐Ÿ‘ mengekalkan kesihatan
๐Ÿ‘ membantu tumbusaran
โ€ข
Alhamdulillah, kita hanya berusaha Allah jua Maha Penyembuh.
โ€ข
#Supplementsforkids? Kami ada Aloe Bits N Peaches.
๐Ÿคณ whatsApp je 016 622 0309
#ForeverLivingProducts #Eaglepreneur Instagram Photos | videos | post

Haaaai morning semua ! Slide tepi untuk baca testimoni ๐Ÿ‘๐Ÿ’“ โ€ข Shoutouts kepada parents yang nak cari supplements terbaik untuk anak-anak. Kids ni normally ada masalah sembelit, susah hadam makanan, mudah selesema, mudah demam kan? Or even yang dah sekolah tu energy sangat kurang nak survive sekolah sampai petang. โ€ข Jadi tak perlu risau lagi. Serious cakap Aloe Bits N Peaches ni memang membantu sangat tumbesaran diorang. โ€ข Better diberi dari sekarang, supaya dapat mencegah dan bina sistem immune diorang. Baru kuat nak lawan penyakit ๐Ÿ’ช๐Ÿผ so kenapa kena pilih Aloe bits N Peaches ni? โ€ข ๐Ÿ‘ terbukti berkesan ๐Ÿ‘ tiada kesan sampingan ๐Ÿ‘ 100% organik tanpa bahan kimia ๐Ÿ‘ menguatkan antibodi ๐Ÿ‘ mengekalkan kesihatan ๐Ÿ‘ membantu tumbusaran โ€ข Alhamdulillah, kita hanya berusaha Allah jua Maha Penyembuh. โ€ข Kami ada Aloe Bits N Peaches. ๐Ÿคณ whatsApp je 016 622 0309

3 likes - 0 comments
Alhamdulillah rezeki di pagi hari.. tQ pda si pemberi, moga rezeki melimpah ruah & diberikan kesihatan yg baik insyaAllah.. #foreverliving #maduforeverliving #madu #foreverlivingproducts Instagram Photos | videos | post

Alhamdulillah rezeki di pagi hari.. tQ pda si pemberi, moga rezeki melimpah ruah & diberikan kesihatan yg baik insyaAllah..

3 likes - 0 comments
Goooood morning semua! Alhamdulilah, rezeki semalam. Hari ni @wonderbonda_ nak top up lagi usaha dan kerajinan! Insya Allah! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
Sambil kita cari rezeki, sambil2 kita ajak ramai-ramai usaha untuk sihat dalaman dan luaran dgn #foreverlivingproducts !
.
Yg ada masalah berat badan berlebihan, kita ajak turunkan berat badan dgn supplements seperti #aloeveragel , #arcticsea dan #fieldsofgreens ! Bukan sahaja semakin sihat, semakin cantik tanpa sengaja! ๐Ÿ˜
.
Yg mana ada masalah kulit breakout atau tgh mencari skincare yg selamat dan berkesan, haa sama lah kita! Jommm sama2 kita start mission rawat kulit dgn Aloe Vera! Tiada bahan kimia merbahaya, dijamin selamat dan menyihatkan kembali kulit anda!
.
Yg mana ada masalah sembelit, buasir, gout, haaa jgn tangguh lama2, jom kita rawat dgn produk yg berasaskan bahan semulajadi! Kebanyakkan produk #foreverliving dari makanan sunnah tau ๐Ÿ˜Š
.
Oh yaaa, yg mana handbags dah putus atau tgh mencari handbag baru nak reward diri sendiri atau hadiahkan pada yg tersayang, click saja #wonderbondabags !
.
Psssttt...Yg mana teringin nak cari side income dgn @wonderbonda_ dan nak jadi part of my #wonderbondarlings , click saja link Whatsapp di atas dan kita boleh terus bicara dari hati ke hati ok? ๐Ÿ˜˜
.
.
Semoga anda semua dimeriahkan dgn rezeki dan keberkatan dariNya juga hari ni. Happy working & shopping everyone! ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
#foreverlivingwonderbonda 
#foreverlivingselangor 
#foreverlivingshahalam 
#foreverlivingmalaysia Instagram Photos | videos | post

Goooood morning semua! Alhamdulilah, rezeki semalam. Hari ni nak top up lagi usaha dan kerajinan! Insya Allah! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ . Sambil kita cari rezeki, sambil2 kita ajak ramai-ramai usaha untuk sihat dalaman dan luaran dgn ! . Yg ada masalah berat badan berlebihan, kita ajak turunkan berat badan dgn supplements seperti , dan ! Bukan sahaja semakin sihat, semakin cantik tanpa sengaja! ๐Ÿ˜ . Yg mana ada masalah kulit breakout atau tgh mencari skincare yg selamat dan berkesan, haa sama lah kita! Jommm sama2 kita start mission rawat kulit dgn Aloe Vera! Tiada bahan kimia merbahaya, dijamin selamat dan menyihatkan kembali kulit anda! . Yg mana ada masalah sembelit, buasir, gout, haaa jgn tangguh lama2, jom kita rawat dgn produk yg berasaskan bahan semulajadi! Kebanyakkan produk dari makanan sunnah tau ๐Ÿ˜Š . Oh yaaa, yg mana handbags dah putus atau tgh mencari handbag baru nak reward diri sendiri atau hadiahkan pada yg tersayang, click saja ! . Psssttt...Yg mana teringin nak cari side income dgn dan nak jadi part of my , click saja link Whatsapp di atas dan kita boleh terus bicara dari hati ke hati ok? ๐Ÿ˜˜ . . Semoga anda semua dimeriahkan dgn rezeki dan keberkatan dariNya juga hari ni. Happy working & shopping everyone! ๐Ÿ˜๐Ÿ’• .

8 likes - 0 comments
Nak tahu lah juga ๐Ÿ˜‰, Umur awak dah masuk berapa tu.. Pernah ke buat proses mencuci usus  secara lembut dan semulajadi, tanpa perlukan pembedahan atau kos yg begitu tinggi? . 
Say hai ! Jika nampak stok baru masuk๐Ÿ’ƒ SEMUA TU NAK BAGI AWAK PERCUMA! PERCUMA JE  #demiusus ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . 
Siapa cepat, Dia bertuah ๐Ÿ’ช
#aloebarbadensismiller ๐Ÿ“ฒ0148028090 ((Masih mood promosi)). ๐Ÿ’›
โœŒโœŒโœŒ
Tipsโค #LookBetterFeelBetter , 
USUS bersih, cantik, bebas toksin  Inshaallah ๐Ÿ˜ boleh mengatasi semua masalah kesihatan & kecantikan  seisi keluarga ๐Ÿ‘ช

#productsunnah #provedby1worldhalal 
#foreverlivingproducts #foreverliving 
#foreverbusinessowner #FBOlikeme 
#2xforever #AKAGlobal #aloelove 
#foreverproud #aloeveraplant 
#shamimiflp #FlpTeam #fboJengka 
#foreverlivingmalaysia #biz1world 
#globalenterpreneur #aloeveragel 
#TsunamiFOREVERiscomingtoMalaysia Instagram Photos | videos | post

Nak tahu lah juga ๐Ÿ˜‰, Umur awak dah masuk berapa tu.. Pernah ke buat proses mencuci usus secara lembut dan semulajadi, tanpa perlukan pembedahan atau kos yg begitu tinggi? . Say hai ! Jika nampak stok baru masuk๐Ÿ’ƒ SEMUA TU NAK BAGI AWAK PERCUMA! PERCUMA JE ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Siapa cepat, Dia bertuah ๐Ÿ’ช ๐Ÿ“ฒ0148028090 ((Masih mood promosi)). ๐Ÿ’› โœŒโœŒโœŒ Tipsโค , USUS bersih, cantik, bebas toksin Inshaallah ๐Ÿ˜ boleh mengatasi semua masalah kesihatan & kecantikan seisi keluarga ๐Ÿ‘ช

9 likes - 0 comments
Whatโ€™s with all this #rain? I guess itโ€™s normal, but it seems excessive. Doesnโ€™t it?

Donโ€™t fret, as Forever has a solution. Indulge in a relaxing bathing experience with this #aromatic blend of Dead Sea salt, lavender and essential oils to soak away lifeโ€™s worries. #discoverforever #bathsalts #relaxation #pampering #foreverlivingproducts # organic #products Instagram Photos | videos | post

Whatโ€™s with all this I guess itโ€™s normal, but it seems excessive. Doesnโ€™t it? Donโ€™t fret, as Forever has a solution. Indulge in a relaxing bathing experience with this blend of Dead Sea salt, lavender and essential oils to soak away lifeโ€™s worries. # organic

2 likes - 0 comments
assalamualaikum
selamat pagi semua.. morning โ˜€โ˜€๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ๐Ÿ
jom jd ahli #foreverlivingproducts
FREE aloeveragel
WHATSAPP 0145079569 Instagram Photos | videos | post

assalamualaikum selamat pagi semua.. morning โ˜€โ˜€๐ŸŒป๐ŸŒป๐Ÿ๐Ÿ jom jd ahli FREE aloeveragel WHATSAPP 0145079569

6 likes - 0 comments
Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“

Nk kongsi info Forever ad 
Shampoo Aloevera Jojoba. 
Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla,  kelimumur, berminyak & rambut gugur.

Nak tau info lanjut? 
DM or w. App 018-9653683

Visit my ig @flpmardhiah 
Visit my FB page 'flp mardhiah'

#aloeveramillionaire #aloeveragel #foreverlivingproducts #teamsyahrulazlin #aloejojobashampoo #igersperak #igerskualalumpur #instafamous #beautyproduct #healthyproduct Instagram Photos | videos | post

Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“ Nk kongsi info Forever ad Shampoo Aloevera Jojoba. Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla, kelimumur, berminyak & rambut gugur. Nak tau info lanjut? DM or w. App 018-9653683 Visit my ig Visit my FB page 'flp mardhiah'

8 likes - 0 comments
Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“

Nk kongsi info Forever ad 
Shampoo Aloevera Jojoba. 
Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla,  kelimumur, berminyak & rambut gugur.

Nak tau info lanjut? 
DM or w. App 018-9653683

Visit my ig @flpmardhiah 
Visit my FB page 'flp mardhiah'

#aloeveramillionaire #aloeveragel #foreverlivingproducts #teamsyahrulazlin #aloejojobashampoo #igersperak #igerskualalumpur #instafamous #beautyproduct #healthyproduct Instagram Photos | videos | post

Assalamualaikum. Selamat Pagi. ๐Ÿ’“ Nk kongsi info Forever ad Shampoo Aloevera Jojoba. Khas utk lelaki & perempuan yg ad masalah gatal kulit kpla, kelimumur, berminyak & rambut gugur. Nak tau info lanjut? DM or w. App 018-9653683 Visit my ig Visit my FB page 'flp mardhiah'

7 likes - 0 comments
Sobre domingo...
Foto de uma pequena parte do maior lago artificial da Amรฉrica Latina.
#Sobradinho #lago #agua Instagram Photos | videos | post

Sobre domingo... Foto de uma pequena parte do maior lago artificial da Amรฉrica Latina.

23 likes - 2 comments
Assalamualaikum wbt, 
Izinkan saya share, 
Korang nk tau x..badan kita dapat menghasilkan antioksida dgn sendirinya...tapi...bila umur kita makin meningkat keupayaan bdn utk menghasilkan antioksida pn semakin berkurang..
.
Apa pentingnya anti oksida utk badan kita ea??
Haaa...meh sini nk citer..anti oksida tugasnya melawan radikal bebas yg melekat dkt bdn kita..hmmm..penting rupanya ea..jgn ambik ringan ok..
.
So...apa perlu kita buat??
Haaa..carilah buah2an @ sayur2an yg mempunyai anti oksida yg tinggi untuk membantu tubuh kita menghasilkan anti oksida..
.
Contohnya...macam buah dalam pic niee... .
Pati delima ialah salah satu buah2an yg paling tinggi anti oksida nye..
.
Faezah 0127394929 blh membantu ๐Ÿ’

#foreverlivingproducts
#iamforeverlivingproducts
#sebarkankebaikan Instagram Photos | videos | post

Assalamualaikum wbt, Izinkan saya share, Korang nk tau x..badan kita dapat menghasilkan antioksida dgn sendirinya...tapi...bila umur kita makin meningkat keupayaan bdn utk menghasilkan antioksida pn semakin berkurang.. . Apa pentingnya anti oksida utk badan kita ea?? Haaa...meh sini nk citer..anti oksida tugasnya melawan radikal bebas yg melekat dkt bdn kita..hmmm..penting rupanya ea..jgn ambik ringan ok.. . So...apa perlu kita buat?? Haaa..carilah buah2an @ sayur2an yg mempunyai anti oksida yg tinggi untuk membantu tubuh kita menghasilkan anti oksida.. . Contohnya...macam buah dalam pic niee... . Pati delima ialah salah satu buah2an yg paling tinggi anti oksida nye.. . Faezah 0127394929 blh membantu ๐Ÿ’

5 likes - 0 comments
For those of you who can't host a party at home, or would like to reach friends and loved ones who may not live nearby, I also host online Forever Living Tea Parties!

I would create your event, and you and your guests would tune in via facebook live for demos on all of the great Forever Living Aloe Blossom Herbal Tea, beauty products, games, and Q and A. 
I love events like this, because as a lot of you know, the majority of my friends are Forever Living nation wide, so it's a fun way to be able to connect with friends for a tea night. 
Message me for details!
----------------------------------------------------
#forever #bookahomeparty #teaparty #foreveraloeblossomherbaltea #foreverlivingproducts #cake #victoriaspongecake #cupcakes #donatetoday #charity #lMcMillan #cancercharity #ilovecakes #pamperday #catchupwithfriends #pampertime #aftertea #stawberry #creamtea #coffeemorning #cuppatea #teaparty Instagram Photos | videos | post

For those of you who can't host a party at home, or would like to reach friends and loved ones who may not live nearby, I also host online Forever Living Tea Parties! I would create your event, and you and your guests would tune in via facebook live for demos on all of the great Forever Living Aloe Blossom Herbal Tea, beauty products, games, and Q and A. I love events like this, because as a lot of you know, the majority of my friends are Forever Living nation wide, so it's a fun way to be able to connect with friends for a tea night. Message me for details! ----------------------------------------------------

5 likes - 0 comments
Haaaai morning semua ! Slide tepi untuk baca testimoni #AloeBitsNPeaches ๐Ÿ‘๐Ÿ’“
โ€ข
Shoutouts kepada parents yang nak cari supplements terbaik untuk anak-anak. 
Kids ni normally ada masalah sembelit, susah hadam makanan, mudah selesema, mudah demam kan?
Or even yang dah sekolah tu energy sangat kurang nak survive sekolah sampai petang.
โ€ข
Jadi tak perlu risau lagi. Serious cakap Aloe Bits N Peaches ni memang membantu sangat tumbesaran diorang.
โ€ข
Better diberi dari sekarang, supaya dapat mencegah dan bina sistem immune diorang. Baru kuat nak lawan penyakit ๐Ÿ’ช๐Ÿผ so kenapa kena pilih Aloe bits N Peaches ni? โ€ข
๐Ÿ‘ terbukti berkesan
๐Ÿ‘ tiada kesan sampingan
๐Ÿ‘ 100% organik tanpa bahan kimia
๐Ÿ‘ menguatkan antibodi
๐Ÿ‘ mengekalkan kesihatan
๐Ÿ‘ membantu tumbusaran
โ€ข
Alhamdulillah, kita hanya berusaha Allah jua Maha Penyembuh.
โ€ข
#Supplementsforkids? Kami ada Aloe Bits N Peaches.
๐Ÿคณ whatsApp je 016 622 0309
#ForeverLivingProducts #Eaglepreneur Instagram Photos | videos | post

Haaaai morning semua ! Slide tepi untuk baca testimoni ๐Ÿ‘๐Ÿ’“ โ€ข Shoutouts kepada parents yang nak cari supplements terbaik untuk anak-anak. Kids ni normally ada masalah sembelit, susah hadam makanan, mudah selesema, mudah demam kan? Or even yang dah sekolah tu energy sangat kurang nak survive sekolah sampai petang. โ€ข Jadi tak perlu risau lagi. Serious cakap Aloe Bits N Peaches ni memang membantu sangat tumbesaran diorang. โ€ข Better diberi dari sekarang, supaya dapat mencegah dan bina sistem immune diorang. Baru kuat nak lawan penyakit ๐Ÿ’ช๐Ÿผ so kenapa kena pilih Aloe bits N Peaches ni? โ€ข ๐Ÿ‘ terbukti berkesan ๐Ÿ‘ tiada kesan sampingan ๐Ÿ‘ 100% organik tanpa bahan kimia ๐Ÿ‘ menguatkan antibodi ๐Ÿ‘ mengekalkan kesihatan ๐Ÿ‘ membantu tumbusaran โ€ข Alhamdulillah, kita hanya berusaha Allah jua Maha Penyembuh. โ€ข Kami ada Aloe Bits N Peaches. ๐Ÿคณ whatsApp je 016 622 0309

3 likes - 0 comments
Alhamdulillah rezeki di pagi hari.. tQ pda si pemberi, moga rezeki melimpah ruah & diberikan kesihatan yg baik insyaAllah.. #foreverliving #maduforeverliving #madu #foreverlivingproducts Instagram Photos | videos | post

Alhamdulillah rezeki di pagi hari.. tQ pda si pemberi, moga rezeki melimpah ruah & diberikan kesihatan yg baik insyaAllah..

3 likes - 0 comments
Goooood morning semua! Alhamdulilah, rezeki semalam. Hari ni @wonderbonda_ nak top up lagi usaha dan kerajinan! Insya Allah! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
.
Sambil kita cari rezeki, sambil2 kita ajak ramai-ramai usaha untuk sihat dalaman dan luaran dgn #foreverlivingproducts !
.
Yg ada masalah berat badan berlebihan, kita ajak turunkan berat badan dgn supplements seperti #aloeveragel , #arcticsea dan #fieldsofgreens ! Bukan sahaja semakin sihat, semakin cantik tanpa sengaja! ๐Ÿ˜
.
Yg mana ada masalah kulit breakout atau tgh mencari skincare yg selamat dan berkesan, haa sama lah kita! Jommm sama2 kita start mission rawat kulit dgn Aloe Vera! Tiada bahan kimia merbahaya, dijamin selamat dan menyihatkan kembali kulit anda!
.
Yg mana ada masalah sembelit, buasir, gout, haaa jgn tangguh lama2, jom kita rawat dgn produk yg berasaskan bahan semulajadi! Kebanyakkan produk #foreverliving dari makanan sunnah tau ๐Ÿ˜Š
.
Oh yaaa, yg mana handbags dah putus atau tgh mencari handbag baru nak reward diri sendiri atau hadiahkan pada yg tersayang, click saja #wonderbondabags !
.
Psssttt...Yg mana teringin nak cari side income dgn @wonderbonda_ dan nak jadi part of my #wonderbondarlings , click saja link Whatsapp di atas dan kita boleh terus bicara dari hati ke hati ok? ๐Ÿ˜˜
.
.
Semoga anda semua dimeriahkan dgn rezeki dan keberkatan dariNya juga hari ni. Happy working & shopping everyone! ๐Ÿ˜๐Ÿ’•
.
#foreverlivingwonderbonda 
#foreverlivingselangor 
#foreverlivingshahalam 
#foreverlivingmalaysia Instagram Photos | videos | post

Goooood morning semua! Alhamdulilah, rezeki semalam. Hari ni nak top up lagi usaha dan kerajinan! Insya Allah! ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’ช๐Ÿผ . Sambil kita cari rezeki, sambil2 kita ajak ramai-ramai usaha untuk sihat dalaman dan luaran dgn ! . Yg ada masalah berat badan berlebihan, kita ajak turunkan berat badan dgn supplements seperti , dan ! Bukan sahaja semakin sihat, semakin cantik tanpa sengaja! ๐Ÿ˜ . Yg mana ada masalah kulit breakout atau tgh mencari skincare yg selamat dan berkesan, haa sama lah kita! Jommm sama2 kita start mission rawat kulit dgn Aloe Vera! Tiada bahan kimia merbahaya, dijamin selamat dan menyihatkan kembali kulit anda! . Yg mana ada masalah sembelit, buasir, gout, haaa jgn tangguh lama2, jom kita rawat dgn produk yg berasaskan bahan semulajadi! Kebanyakkan produk dari makanan sunnah tau ๐Ÿ˜Š . Oh yaaa, yg mana handbags dah putus atau tgh mencari handbag baru nak reward diri sendiri atau hadiahkan pada yg tersayang, click saja ! . Psssttt...Yg mana teringin nak cari side income dgn dan nak jadi part of my , click saja link Whatsapp di atas dan kita boleh terus bicara dari hati ke hati ok? ๐Ÿ˜˜ . . Semoga anda semua dimeriahkan dgn rezeki dan keberkatan dariNya juga hari ni. Happy working & shopping everyone! ๐Ÿ˜๐Ÿ’• .

8 likes - 0 comments