Loading...

Loading...
#instadairy Shared publicly - 2018-04-11 05:49:59
Photo

Say it straight, simple and with a smile 💕 最近オレンジのサンセットからピンクとパープルの空になる日が多い💜雲が多かったり雨の後だったりvogがひどい時は必ずキレイな空になる😊💘 #hawaii #maui #mauinokaoi #luckywelivehi #hawaiilife #808 #aloha #alohastate #instahawaii #hawaiistagram #gohawaii #ilovehawaii #lovemylife #naturalhawaii #livealoha #explore #beach #palmtrees #sunset #pinksky #instadairy #naturephotography #havealohawilltravel #luckywelivemaui #ハワイ

356 likes - 22 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-20 05:01:04
Photo

Mommy rinduu rambut kpop raiyan 😍 Nanti simpan panjang balik ya rambut tu. Next year nak school dah xboleh nk rambut pnjg lg 😂 @hafuzaraiyan #sharedbywawa #son #mommy #love #instadairy

680 likes - 6 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-21 05:15:25
Photo

"Kau tahu bila Allah sayangkan kau.?" "Bila semalam kau menangis teresak sendiri, hari ini dia berikan kau senyuman kembali." MasyaAllah ❤ _ #sharedbywawa #love #instadairy

640 likes - 6 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-20 02:53:38
Photo

* ずっと好きでいるからねー! のファンの子の言葉に「絶対だな😏笑」って梨花ちゃんの言い方笑😂😂 終始可愛すぎました💓💓 次はいつ会えるかな😆💘 * * #20180414 #maisondereefur #reefur #reefur6th #anniversary #6周年 #梨花 #梨花ちゃん #biglove #thanks #thankyou #happyday #specialday #instadairy #instagood #tokyo #daikanyama

52 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-21 14:54:07
Photo

❁ 天候にも恵まれ、満開の八重桜の下でのお花見ヨガ&サイレントウォークにご参加頂きましてありがとうございました🌸✨ . 五感を感じながら、歩く事を楽しむ為に歩くサイレントウォークで忙しいマインドをリフレッシュしたりと、皆様と楽しいお時間共有できた事に感謝致します🙏❤️🙏 . 嬉しいご感想も多く頂き、またこのような時間を皆様と共に繋げていけたらいいなぁと思います😌次回もお楽しみに🧘‍♀️✨

35 likes - 5 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-21 04:11:13
Photo

𓉴𓀤𓀤𓏧 . . . 食べて飲んでごろごろ。 お外で。 そんな土曜日。 . . 今日はこの前より 少し右の方に建てました。 . まだいます、 どうぞ遊びにきてください 𓉴𓀤𓀤𓏧 . . . #おじさんのいびきがうるさい #ごろごろどころか本気で寝てるし . #instadairy #instapic #instaphoto #instagood #insta公園 #insta散歩 #青空 #公園にて #赤ネイル #ドラえもんとジャイ子の家 #どこでもハウス #🏕 . .

236 likes - 51 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 10:17:30
Photo

收拾袜子的时候,感觉在玩消消乐。

2 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 09:57:39
Photo

Today we celebrate love💞👰💍 ___________________________________________ #wedding #weddingday #girls #besties #friends #perfectday #infinityandbeyond #unconditional #love #smile #instalove #instadairy

13 likes - 0 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 09:03:46
Photo

Короткие ногти сейчас в моде. Они были в тренде как в прошлом году, так и остаются популярными и в 2018 году. Меняется только форма. Если раньше ногти были квадратными или прямоугольными по форме, то сейчас предпочтение отдается более натуральным округлым или овальным ногтям. Стоит отметить, что понятие «короткие ногти» у каждого свое и форма ногтей зачастую у всех разная, поэтому стиль оформления всегда очень индивидуален. Экспериментируйте и вы найдете свой стиль и какие-то индивидуальные решения. Запись по 📲 +998974029215 #маникюр #мастерногтевогосервиса #GoodЛАК #GoodЛАКbyMaru #дневник #diary #instadairy #tashkent #nails #nailswag #nailstagram #nails2inspire #nailsofinstagram #nailsoftheday #nailsdone #nailsofig #nailstyle #nail #instagramanet #instatag #маникюр #маникюрныйинстаграм #маникюрпедикюр #маникюрдня #инстаногти #инстаманикюр #инстаграманет #ногти #ногтидня

14 likes - 0 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 09:03:25
Photo

。 東さんのインスタを見て 『何この場所!!!』と思い 親に連れてって!と我儘を言い 芳賀の芝さくら公園へ🌸 。 日曜日という事もあり人が多くて 何より すごく暑かったけど 本当に綺麗でした😫❤️✨✨✨ 。 そして今回も写真担当でした😩 。 規模はひたちなかのネモフィラより 小さかったけど、 私は断然こっちの芝桜のほうが好きだわ🦋 。 。 私の写真 撮ってもらってない(笑)ので お父さんとお母さんの写真を載せてみました✌️ 。 。 久しぶりにこんな 真面目な投稿しましたこんにちは 。 。 。 #today #flower #beautiful #pink #family #thankyou #芝さくら公園 #すごかった #instagram #instadairy #instalike #instagood

26 likes - 3 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 08:16:10
Photo

Depois pés cansados de andar atrás de algo vegetariano aproveitando que marido foi pra casa antes com a filha. Acabei no de sempre😂😂 Cream cheese teriyaki com soy hambúrguer do #mosburger E refrigerante de gengibre #gingerale Celebrando semana de pagamento antes das contas chegarem💸 ベビはパパと先に帰ったので、ベジタリアンなおやつを求めて、やっぱり#モスバーガー で落ち着いてしまう #クリームチーズてりやきバーガー #ソイパテ #ジンジャーエールで とりま角度に工夫したけど浮き出たようには見えない #モスで撮ってみた

21 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 08:12:13
Photo

ㅤㅤㅤ ㅤㅤㅤ クリームが甘すぎんくておいしかった🥞♡ パンケーキで女子力あげた ㅤㅤㅤ

48 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 07:48:12
Photo

- Kehadiran anak ini akan melengkapi keluarga kita. Kehadirannya akan menjadi berkah yg luar biasa baik bagi orang tua maupun sanak saudaranya.👪 Terus ikhtiar, do'a dan tawakkal. Serahkan dg sabar, ikhlas semua usaha dan ikhtiar kita pada Allah semata. Semua dan perjuanganmu, sebiji zarrah pun bernilai di mata Allah.!🚼 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Share masalah anda seputar kesehatan organ wanita atau tentang keterlambatan kehamilan Contact person : Follow: @geray_promil @geray_promil @geray_promil @geray_promil @geray_promil 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 📱BBM: DD49481A 📱WA: 082247196263 ️ ️

17 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 07:47:22
Photo

Tidak semua wanita diberi kesempatan untuk merasakan hamil. Jika saat ini kamu sedang hamil, maka wajarlah jika perbanyak bersyukur. Jaga buah hati ketika masih tumbuh dan berkembang dalam rahim. Ajaklah janin berkomunikasi dan tunjukkan rasa sayang kamu melalui sentuhan lembut. Pada trimester akhir kehamilan, persiapan menyambut kelahiran bayi jadi masa-masa paling membahagiakan sekaligus mendebarkan tentunya. Rasa cemas pun ikut menyertai di dalamnya. Untuk usaha kelancaran proses persalinan nanti, mempersiapkan kesiapan mental dan juga fisik harus kamu lakukan. Melatih kesiapan mental sangat dibutuhakn untuk kamu yang pertama kalinya hamil, terutama disaat tanda melahirkan sudah terasa. Banyak sekali wanita yang masih merasakan ketakutan ketika hendak menjalani persalinan. Entah takut akan rasa sakit proses persalinan, takut jika bayi lahir cacat, takut kehilangan nyawa, dan ketakutan lainnya. Tips: Singkirkan rasa takut dengan melatih mental kamu. Utarakan kecemasan yang kamu alami pada orang terdekat. Ikuti kelas senam hamil, perhatikan kebutuhan gizi, periksakan kehamilan secara rutin, kelola stress. Cara paling ampuh melatih mental kamu menjelang persalinan adalah dengan membayangkan wajah bayi yang sangat mungil akan hadir pada peluka. Penantian selama 9 bulan serta keinginan kamu untuk segera menyentuh dan melihat wajah sang bayi, merupakan sebuah motivasi yang sangat tepat untuk mengurangi perasaan negatif menjelang proses persalinan. ------------------------------------ Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via: Konsultasi Follow my IG @my_pregnancy_momy @my_pregnancy_momy @my_pregnancy_momy Pin: M4UHAMIL WhatsaAp: 085232387949 KONSULTASI TERAPI STEP BY STEP HINGGA POSITIF HAMIL GRATIS

13 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 07:37:41
Photo

swipe↩↩↩↩❤ 昨日は友達 @leoram207 と 日帰りkyotoへ🚅🐾 行きは新幹線を合わせる事が 出来なくて#京都駅集合 ❤ 帰りはふたりで一緒に帰る事が 出来て良かった❤❤ . 私…いつも一秒でも早く着きたくて のぞみばかりに乗るせいか ひかり こだまの事を あまりよく分かってなかった~❗ 今回学んだ事は次回の京都旅行まで 覚えておきたい❤(多分忘れる 😂) . 花粉症の季節が終わって 季節の良い感じの時期をわざわざ 狙ったのにまさかの30度でした(笑) #暑かった #楽しかった 次は#大阪旅行 #楽しみ 私が昨日行けるかどうか⁉ 直前まで分からなかったんだけど もし中止になっても 家でのんびりするからいいよ~ 気にしないで~ と言って 予定を空けておいてくれた 優しいお友達に感謝❤ なので私も全力でその日(昨日)に 行けるように調整頑張りました~❤ . . #意外に忙しい かも私って #やることがいっぱい あと何年したら #ひとり時間 増える⁉ でもRPのライブだけは 行かせてもらってるから感謝感謝❤ #京都 #교토 #kyoto #きょうと #京都タワー #kyototower #伏見稲荷大社 #selfie #selca #셀카그램 #instadairy #얼스타그램 #🚄 #신칸센 #前髪アシメ #longhair #롱헤어 #zara #ザラジョ #白黒コーデ #CHANEL #パールネックレス

30 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 07:14:54
Photo

Allah sentiasa ada perancangan untukmu. Percayalah kepada perancangan Allah. Perancangan Dia adalah yang terbaik sekali. #novelbarzakh

22 likes - 4 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 06:48:02
Photo

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann Follow: @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM:E3107CAF 📲WA:081328442631 WA:087856048594

22 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 06:40:07
Photo

An insincere and evil friend is more to be feared than a wild beast; a wild beast may wound your body, but an evil friend will wound your mind." #instadairy #instapic #smile😊 #friendship #Friendship_goals❤ #goals❤️ #brotherfromanothermother #instadairy

75 likes - 7 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 05:29:32
Photo

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann Follow: @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM:E3107CAF 📲WA:081328442631 WA:087856048594

14 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 05:29:19
Photo

❤︎
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀
⠀ 0418¦0419¦~ Happy Ever After ~
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ 今年初の防弾を拝んできた👐🏻!久しぶりのペンミで メンバーが本当に頑張って用意してきてくれて たくさん愛が伝わってきた幸せな2日間でした。 何より日本語が本当に上手くなってて感動ㅜㅜ ステージ構成も360度で見やすくて、いつもよりも 近くで防弾のことを感じられた気がする(;_;)♡ 連番じゃなくて不安だったけど2日間とも隣の席の子に 恵まれて防弾のおかげで良い出会いができた🤤❤︎ 書きたいことはたくさんあるけど長くなりそうなので 心の中に留めておきます。本当に楽しすぎました。 やっぱり防弾が一番だな、最高な思い出をありがとう。
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ Thank you. 방탄소년단'이 돼줘서
⠀
⠀ #bts #fanmeeting #happyeverafter

72 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 05:23:28
Photo

いかつない?🤩🤩

86 likes - 6 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 05:14:00
Photo

Cows and a few bulls in the gaushala at Ramanasramam. Met a twitter friend the other day, he is into milk business, and got a whole low down on how dairy farms exactly operate. And it isn't all that bad. Will try and visit that Govardhan farm if I get a chance, they take tours afaik. For India the matter of being totally vegan is very tricky due multiple reasons. I was vegan when I went to Australia due to the easily available vegan milk options. But in India it got pretty tough and I had a major vitamin level dip. So, I now have the policy of minimum milk consumption. I usually take a little everyday, but only a little. There are multiple reasons for this. Will blog about it in the future.

24 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 05:04:06
Photo

SIAPA BILANG HAMIL ITU SULIT? ANDA TIDAK PERLU PERCAYA DENGAN POSTINGAN INI TAPI BUKTIKAN SENDIRI Mendapatkan tiket hamil itu sangat mudah tapi Anda dan pasangan harus maksimal menjalani dan melewati setiap prosesnya. Kebanyakan orang gugur dalam melewati proses ini Apa penyebabnya? Hanya Anda dan pasangan Anda lah yang tahu penyebab kegagalan ini. Coba pikirkan lagi! Anda bisa menunggu selama bertahun-tahun tanpa usaha apapun! Tapi, ketika Anda menjalani promil hanya dalam waktu 1 bulan belum berhasil, sudah pasrah begitu saja??? Apakah dengan pasrah, impian Anda bisa terwujud? Ingat, di dunia ini tidak ada yang namanya instan, mie saja yang dibilang instan masih butuh proses dan waktu untuk siap dimakan. Apalagi untuk mendapatkan BUAH HATI pasti butuh proses dan waktu untuk menghadirkannya kedalam keluarga kecil Anda. Tapi kebanyakan, 95% orang sudah merasa bahwa usaha yang dilakukannya sudah maksimal. Jika benar-benar sudah maksimal kenapa belum berhasil? Akhirnya tanpa berpikir panjang, pasrah dengan keadaan. Apa dengan berdo'a dan pasrah, usaha Anda akan dikabulkan Tuhan? Untuk konsultasi dan info lebih lanjut Follow: @my_pregnantmomy @my_pregnantmomy @my_pregnantmomy @my_pregnantmomy @my_pregnantmomy 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person 📱BBM: 5D590C11 📱WA: 085331426792 ️ ️

14 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:51:51
Photo

Kỉ yếu #instadairy #likeforfollow #like4like

78 likes - 6 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:49:04
Photo

今日はサンドイッチ持って広めの公園へ⚑ ホントは淡路島に行こうと思ってたけど、 サンドイッチ作ってたら遅くなってやめました。 昨日#NAIFS で買ったホーロー皿がとってもいい感じ♩ 180円也。 安い! 4.22 ☀︎ #サンドイッチ #タマゴサンド #ツナサンド #おべんとう #お弁当 #ランチボックス #手作り #キッチン #台所 #台所仕事 #おでかけ #おうち #日々 #暮らしを楽しむ #神戸 #sandwich #lunch #lunchbox #food #yummy #kitchen #home #instadairy #life #kobe #japan

395 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:39:33
Photo

Harta ku yang tak ternilai adalah anak ku😙😙, kan kujaga sampai kapanpun.. love you so much. Ya Allah semoga yang like segera cepat hamil... Amiiin... . . . Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via => WA 085812587391 Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! -

17 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:23:24
Photo

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Awali dengan pikiran positif dan miliki pemahaman yang benar bahwasanya tidak ada satupun penyakit yg tidak bisa di sembuhkan sepanjang kita mengetahui asal muasal penyebabnya... mengerti solusi pengobatannya dan meyakini proses penyembuhannya ... karna keajaiban itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang Tepat... #regrann Follow: @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women @my_pregnan.women 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM:E3107CAF 📲WA:081328442631 WA:087856048594

14 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:09:52
Photo

Sunday⛲️. ふたりだけの日曜日 gwはギリギリまで休みが分からず 近場で遊ぶことに .. 旅行行きたかったな~

85 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:06:21
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 04:01:30
Photo

. そろそろドライフラワーを一新したい🥀 . . . 今年も薔薇が咲いたら吊るして作ろう。 . . . #instagood #instadairy #instamemory #iphonephoto #vscocam #白枠スクエア #ドライフラワーのある暮らし

20 likes - 2 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 03:54:09
Photo

. . 🌱Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis: 1. TimeWise Luminous-Wear™ Liquid Foundation (Dry) 2. TimeWise Matte-Wear™ Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi) Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari. 💆 Hasilnya: ✔Kulit tampak cerah dengan serta-merta ✔Kulit tampak berseri sepanjang hari ✔Memberikan kilauan maksimum ✔Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari ✔Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat ✔Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan ✔Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori ✔Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan ✔Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara ✔Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam ✔Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit ✔Tidak melekat dalam garis halus ✔Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara ✔Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin . . ☎ 018-2221464 | HANI 👜 Senior Marykay Consultant  _________________________________ #MaryKay #MaryKayMalaysia  #MaryKayPulauPinang #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #MaryKayPenang #iklanviralig1

9 likes - 0 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-22 03:47:43
Photo

. . 🌱Liquid Foundation Mary Kay terbahagi kepada 2 jenis: 1. TimeWise Luminous-Wear™ Liquid Foundation (Dry) 2. TimeWise Matte-Wear™ Liquid Foundation (Normal/Berminyak/Kombinasi) Mary Kay Liquid Foundation dirumus dengan sebatian peptida pembina kolagen berpaten untuk membantu kulit mengekalkan penampilan muda remaja. Kulit juga berasa dilembapkan sepanjang hari. 💆 Hasilnya: ✔Kulit tampak cerah dengan serta-merta ✔Kulit tampak berseri sepanjang hari ✔Memberikan kilauan maksimum ✔Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari ✔Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat ✔Secara ketaranya mengurangkan garis halus dan kedutan ✔Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori ✔Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan ✔Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara ✔Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam ✔Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit ✔Tidak melekat dalam garis halus ✔Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara ✔Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin . . ☎ 018-2221464 | HANI 👜 Senior Marykay Consultant  _________________________________ #MaryKay #MaryKayMalaysia  #MaryKayPulauPinang #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa  #toneexcel  #projekstg  #azizanosman  #MaryKayPenang #iklanviralig1 #terapiinstagram

12 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-21 22:48:11
Photo

. . Apa kebaikan gel mask ni? Banyak sangat kebaikan bila pakai gel mask ni.. antara nya: . ©️ Membantu kulit kelihatan lebih licin . ©️ Keanjalan kulit dipertingkatkan . ©️ Kulit wajah menjadi lebih tegang . ©️ Kulit muka akan kelihatan lebih muda . ©️ Membantu mengurangkan garis-garis halus dan kedutan . ©️ Kulit wajah tidak kering dan akan sentiasa lembap . Berminat?? 👇👇 ☎️ 018-2221464 | HANI 👜 Senior Marykay Consultant  #MaryKayMalaysia  #MaryKayPulauPinang #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa

7 likes - 2 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-21 22:42:44
Photo

. . CLEANSER MARY KAY TIDAK BERBUIH. KENAPA? Ramai Jugak Customer Yang Cakap Cleanser Mary Kay Tak Berbuih. ☺ Nak tanya pencuci muka uolls berbuih tak? lepas cuci muka rasa apa? Uolls tau tak pencuci muka yang baik mestilah tidak berbuih?? Sbb lagi banyak buih, lagi akan mngangggu kulit berfungsi.. Kenapa?? Ok mehhh hakak share . 1. Sebab buih akan mngganggu production natural oil pada kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sebab less oil kulit akan flaky & dry out. 2. Sabun bersifat alkali yang akan mngganggu pH/ accidity kulit kita.. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan membuang toksin. 3. Bila acidity kulit tganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging.. Sebab tu, muda lagi tapi kulit da start alami penuaan. Sebab tu Cleanser Mary Kay is creamy texture & tidak berbuih. Memang rasa tak pakai apa2 tapi sebenarnya itu yang paling baik sebab ia membiarkan kulit bekerja secara semulajadi. . Nak tau lebih lanjut dan nak cuba secara percuma cleanser MK ni? . Berminat?? 👇👇 ☎️ 018-2221464 | HANI 👜 Senior Marykay Consultant  #MaryKayMalaysia  #MaryKayPulauPinang #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa

5 likes - 2 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-20 15:38:13
Photo

"funny"

221 likes - 2 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-20 11:58:53
Photo

. . Mary Kay juga ada utk lelaki! 😉 . MK Men Skincare Mary Kay Product: . ⌚Membersihkan muka dengan MK Men facial cleanser untuk menghapuskan kotoran. ⌚Gunakan MK Men Facial Toner untuk membunuh dan menghapuskan mikro pada kulit. Kulit akan tampak lebih segar dan lembap. ⌚MK Men Facial Hydrator melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv. . Sedikit perkongsian ilmu tentang kulit lelaki: . Ciri2 kulit lelaki: . 👔mempunyai Epidermis (kulit) yang tebal. Epidermis adalah lapisan kulit paling luar yang membantu melindungi kita daripada ancaman fizikal dan kimia seperti agen kosmetik. 👔lelaki mempunyai masalah kulit berminyak. Testosterone, hormon macho si lelaki, mempengaruhi pengeluaran minyak daripada kelenjar minyak di kulit. Lebih tinggi kesan- kesan testosterone, lebih berminyak kulit mereka. 👔lelaki mempunyai kulit yang lebih gelap berbanding wanita. Kewujudan bulu muka yang kasar pada lelaki juga menyumbang kepada warna kulit mereka gelap. Lelaki juga kekal gelap lebih lama daripada wanita selepas terdedah kepada cahaya matahari yang kuat. 👔kulit lelaki juga lebih terdedah kepada bakteria, fungal dan jangkitan virus. Ini berkaitan dengan pengaruh hormon pada fungsi imun kulit. . Masalah ini boleh diatasi dengan penjagaan kulit MK Men dari Mary Kay. . Jangka penggunaan bertahan 6-8 bulan. Jimat tidak perlu order setiap bulan 😎 . ☎️ 018-2221464 | HANI 👜 Senior Marykay Consultant  #MaryKayMalaysia  #MaryKayPulauPinang #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa

12 likes - 3 comments
#instadairy Shared publicly - 2018-04-19 06:02:39
Photo

. . LIPSTIK PUN ADA TEKNOLOGI? 🤔 Yup, lipstik bukan sebarang lipstik. Inilah lipstik yang dihasilkan dengan teknologi terkini "Gel Microspehere Technology" serta diformulasikan utk memberi soft effect focus beserta optical enhancers utk menghasilkan kualiti sapuan kemas, smooth dan cantik. Tiada plumbum yg boleh menghitamkan dan mengeringkan bibir. Tambahan pula diiktiraf oleh 'Housekeeping Institute', pihak ketiga yg memang kerjanya mencari dan menyenaraikan produk2 berkualiti tinggi utk kegunaan pengguna. Lagi satu.. diakui selamat oleh badan anti-kanser kulit antarabangsa www.skincancer.org Nak cuba lipstik berkualiti dan selamat? Let me know. . . ☎️ 018-2221464 | HANI 👜 Senior Marykay Consultant  #MaryKayMalaysia  #MaryKayPulauPinang #ajimaura  #instadairy  #instafamous  #babycomel  #wanita  #erezeki  #model  #review  #lifestyle  #eusahawan  #jutawan  #bussinesswomen  #love  #girl  #niqabis  #syukurselalu  #neelofa  #dexandra  #bazaarpaknil  #belajarinstagram  #nurraysa

3 likes - 1 comments
#instadairy Shared publicly - 2017-10-07 09:05:40
Photo

When you have some sassy sisters, You don't need anyone...❤ . . . . . . . . . . . #instagood #instaglam #instamood #instadairy #ootd #outing #sisters #green #glamup #niceday

40 likes - 0 comments