Loading...

Loading...
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-01 00:05:13
Photo

WOow bangun tidur minyak di wajah sudah kayak kilang minyak, sangking banyaknya??? Halaaaw Anda yg punya minyak berlebih dan punya jenis kulit berminyak bisa pakai perawatan khusus utk kulit berminyak dari JAFRA nih namanya Advanced Dynamics Mattifying💜 Formula Controlsmart complexNya, mengurangi minyak berlebih dan mengontrol produksi minyak setiap hari. Jadi, Minyak di wajah terkontrol, otomatis jerawat jg gak betah deh😁 Sudah tepat belum perawatan wajahNya yg sesuai jenis kulit??? #kulitberminyak #jaframakassar #jaframamuju

190 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-25 08:17:01
Photo

#glassskinmission ✨5 step ni banyak bantu cikciraa dapat #glssskin selama 40 hari setakat ni . #toner bantu licinkan kulit cikciraa #essence bantu hidrat dan pudarkan parut #serum buatkan kulit makin sihat dan licin #moisturizer penting untuk nampak #glassskin ! 💎 dan #sunblock sudah tentu pelihara dan lindungi kulit kita setiap hari 🌤 - Nanti cikciraa tunjuk macam mana nak buat double cleansing pulak . Hat ni lagi penting kalau hampaa nak kulit bersih segar dan pori sentiasa nampak halus dan ketat ✨ - Siapa yang nak cikciraa buat video double clensing nanti? Kalau ada yg komen nak lagi cepat ai buat 😘 - Check it out ! Nak info lagi tengok insta story.

329 likes - 4 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-24 12:12:19
Photo

Jangan lah sampai jual organ😍😍😊sis ada jual ok😍😍 . . Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp sis untuk free skin consultation., boleh klik link dekat bio ya terus ke whatsapp sis😍😍😍💗💗 . ☎️ http://www.wasap.my/60133062505/Maryk . . Siti Yatimah Yusoff Sale Director Beauty Consultant Marykay Malaysia #Marykaybeautyconsultant_yatimah #maryk_sitiyatimah  #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #parutjerawat #poribesar #skincarebotanik #trustedseller #fazura #fattahamin #neelofa  #zizanrazak #shawl #dermatology #uai #iman #ctdk #uitm #lecturer #usmc #upm

312 likes - 3 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-04-21 08:41:04
Photo

TONER TIMUN UNTUK MUKA BREAKOUT . . Toner timun ni sangat sesuai untuk kecutkan En J yang berleluasa kat muka tu. Dan paling best. Toner timun ni boleh elak dari En J terus merebak. Pakai sebelah malam. Esok bangun pagi inshAllah En J akan segera kecut. Best kan? . . Untuk yang ada masalah pori besar pun di galakkan untuk pakai toner timun ni. Sat ja pori akan mengecut dengan pemakaian secara konsisten. . . Kalau ada masalah kulit berminyak. Boleh perah sedikit lemon. Lomon ni nanti akan serap minyak minyak kat muka hampa. Kat bawah aku share bahan dan cara penyediaan. . . Bahan-bahan 1/2 Timun 1/2 Lemon Penapis air teh Penyagat Cara penyediaan . . Sagat timun tu bagi habis. Kemudian asingkan air timun tu dengan hampas timun. . . Amik air timun , campur dengan perahan lemon. Khas untuk kulit berminyak sahaja. Kalau kulit tak berminyak. Tak perlu lemon na. . . Masukkan dalam botol. Simpan dalam peti ais sebelum guna. Toner timun ni boleh bertahan 2 minggu kalau simpan dalam peti. . . Pakai sekali pagi dan sekali sebelah malam sebelum tidur. Lepas ni tak payah risau muka breakout lagi. Good luck --------------------------- NAK SAMPLE RS CUCUMBER SECARA PERCUMA? Komen ''SAYA NAK! “ #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat

103 likes - 10 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 20:42:02
Photo

Dah ramai pun dah try produk DYXY yang viral , lepas tu ramai yang cakap best. Diorang semua bagitahu Dyxy mmg best !! . . Didatangi 5item iaitu Bc cream , facemist green tea , brush , lipstick & maskara. Dyxy ni ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍😍xpayah pakai curler pun meletoppp tau.. best best best nak cuci pun xcomot uolss.. Cukup pakai Set complete dah tampil cantik berseri2..,😍😘😘 . . @dyxyhayatie tengah buat offer untuk SET FANTASTIC D . . Cepat cepat sbb ade byk 🎁 freegift kalau beli set macam hakak ni pakai dan kalau nak banyak lagi OFFER BEST!!! OFFER SET FANTASTIC D VALID UNTIL 31Mei. . .. Whatsapp to order 📲 0179520456 **OR just simply click the link in the bio 💕 . #dyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #greenteamistspray #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyfacemist #bbcream #bccreamfoundation #bccream #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #kulitberminyak #foundation #foundationmalaysia #dyxykl #dyxykualalumpur #dyxykeramat #utckeramatmall #dyxycheras #dyxygombak #dyxyampang #dyxybukitaman #makeup

29 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-24 13:50:10
Photo

Sapa nak sample produk ni percuma? komen “ saya nak “ kat bawah. Kejap lagi abah DM na. . . postage guna poslaju RM8 hampa bayaq na. . . #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat

164 likes - 365 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-08 03:26:57
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 17:03:57
Photo

FREE GIFT UNTUK RAYA! PROMOSI UNTUK RAYA! . Kulit Naik seri bila guna SET COMBO NI! Jerawat tak naik. Kulit tak kusam dah. Parut yang jadikan kulit muka hodoh tu dan cerah! . Senang cerita,SET COMBO SKINELLE, jadikan kulit muka uolls yang BERMASALAH jadi elok balik. Cerah dan berseri - seri! . JOM DAPATKAN HARGA PROMOSI RAYA DAN FREE GIFT YANG CUN NI! . Whatsapp sis okey.. . . 📲 0122990266

15 likes - 5 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:33:07
Photo

STOCK LAST BATCH BEFORE R.A.Y.A !! Habis Last Batch ni hq cuti raya . so untuk seller2 boleh restock awal2 untuk stock bawak balik kampung, awak2 boleh bankin cepat2 untuk dapatkan sebelum raya ok ! K.long tak sabar nak cuti, k.long pon nak cuti raya jugak awak 😁 FSL merawat kulit rosak akibat mercury FSL Anti Mercury Product, # FSL LOVE YOUR SKIN 💕 . BEAUTIFUL . NATURAL . YOU #TipKecantikkanFSL #FSLlovers #fslmalaysia #fsltestimoni #jerawat #jerawatkronik #jerawatmerkuri #jeragat #blackhead #makeup #kulitrosak #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #sunburn #shimmer #flawless #kusam #loveyourskin #BBCUSHION #bbcushion #organic #serum #organikskincare #merkuri #bajuraye2018 #skincarebrunei #Foundation #skincaresingapore

1 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:31:23
Photo

SEMUDAH MENIKMATI GULA GULA. . Bebas Jerawat Di Hari Raya .. Mungkin ramai wanita mengangap bahawa kecantikkan seseorang lahirnya semulajadi . Tapi tahukah anda bahawa Amalan Pemakanan , penjagaan dan rawatan yang sesuai mampu menyerlahkan kecantikkan seseorang. Jerawat , Meskipun bukan jenis penyakit yang membahayakan nyawa tetapi, jerawat amat mengganggu, membuat penampilan kurang menarik disamping rasa sakit, gatal-gatal dan bengkak yang merebak. Meskipun jerawat boleh sembuh tanpa ubat, ianya akan meninggalkan bekas atau parut yang tidak elok pada kulit. Itulah sebabnya, jerawat sebaiknya diubati. ACNE CARE yang bertindak dari dalam tubuh badan. bermula dengan proses detoksifikasi, menstabilkan hormon, meningkatkan metabolisme dan merawat sistem dalaman tubuh dengan menyingkirkan bahan-bahan asing dari tubuh. . Whatsapp "acnecare" 011-26145705 . #acnecare #ubatjerawat #ubatjerawatmalaysia #bebasjerawat #jerawat #awetmuda #antijerawat #acnecarecandy #putih1 #mukabersih #flawless #kulitcerah #jerawatpasir #glowing #jerawatbadan #kulitberminyak #cantik #tipscantik #opendropship #cantiksebelumraya

2 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:29:13
Photo

. Kebaikan & kelebihan Schatzs adalah : . . 👉SPF40 sesuai dengan keperluan cuaca di Malaysia . 👉Royal 24k gold agen anti-oksida terbaik . 👉Tahan lama (16 jam) . 👉Melembapkan kulit . 👉Glowing & flawless . 👉Anti-penuaan & menganjalkan kulit . 👉Merawat kulit yg sensitif . 👉Senang diadun & diratakan . 👉Berbau mawar untuk menaikkan seri wajah . 👉Tekstur yang licin macam satin . 👉Tidak bercapuk dan tidak merekah . 👉Mencerahkan kulit . 👉Tidak melekit & ringan di muka . 👉Tekstur seperti bedak selepas beberapa minit (powdery finishing) . 👉French formula . 👉Untuk kesan natural hanya pakai sedikit sahaja . 👉Tak menutup pori . . Kulit yang SENSITIF pun boleh guna uollsss . . Harga RM89.00 Whatsapp untuk order 📲+60179823645 . #schatzs #schatzsfoundation #foundationviral #foundationterbaik #schatzshq #produkviral #produkmalaysia #sayajualprodukkecantikan #codkuantan #muakuantan #mua #muamalaysia #wargakuantan #wargapahang #postageseluruhmalaysia #onestopcentre #raya2018 #jomcantik #blogger #ramadhan2018 #flawless #minyakargan #kulitbermasalah #kulitberminyak #breakout #kulitberjerawat #kulitberparut #makeupviral #makeupraya

1 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:28:37
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:27:21
Photo

. Kandungan Greentea Mint Face Scrub . Deionised water, Menthol (Mint), Greentea, Walnut, Stemcell, Argan & Pewarna serta Pewangi yang dibenarkan. . Greentea Mint Face Scrub diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. . Fungsi Greentea Mint Face Scrub . 🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda! 🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan 🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah 🌿 Menghilangkan lebam bawah mata 🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat 🌿 Membuatkan kulit wajah kebal dengan sinaran matahari 🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint! . . Whatsapp 📲 017 6521220

13 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:09:08
Photo

Gaes,, siapa yang gasuka promoan sih? Aku suka banget lhoh ini. Bisa ngirit kan? Apalagi mau lebaran naudzubillah godaan buanyaaak banget. Baju, kue, sandal semua bersliweran. Jangan sampe baju dah kece, kue nya enak, tapi muka kluwus. BIG NO! Paa banget kan ada promo BATRISYIA_HERBAL? Nih liat Cuss bungkus gaes Wa : 08993036585 Or klik link di bio ya 😘😘😘😘 . . #skincare #skincaremurah #daycream #bodylotion #nightcream #bodywash #serummurah #krimjerawat #produkkecantikan #krimwajah #krimputih #sayajualprodukkecantikan #sayajualkosmetik #kulitputih #collagen #glowing #sabunkecantikan #collagenmask #batrisyialampung #batrisyaskincare #batrisyiaapapua #kecantikan #flekhitam #openreseller #kulitberminyak #kulitkering #pencerahwajah

1 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 23:04:52
Photo

M-0010401 Baju raya dah ada , Tudung raya dah ada , Kuih raya dah ada , Kasut raya dah ada , . . Mekap raya ? Haaa takde lagi .. 😱 takkan head to toe dah cantik ,tetiba muka togel jee . Spoil raya nanti 😰 . Cari-cari mekap apa yg berkualiti , tahan lama, tak bercapuk .. Tambah2 dgn cuaca M'sia yg mcm padang pasir nie .. Harga tak buat koyak menangis, #DYXY la jawapannya . . Beribu testimoni customer yg puas hati . Tunggu apa lagi ?? . . . Nak syantik di pagi raya tak ? Cepat2 wasap selagi masih blh pos..sempat lagi ni . www.wasap.my/601117658913 . #myainfamily #agentdyxykulai #dyxy #dyxycosmetics #bccreambydyana #greenteamistspray #dyxylipstick #lipstick #dyxbccream #dyxyfacemist #bbcream #bccreamfoundation #bccream #concealer #sunblock #jerawat #parutjerawat #kulitkering #kulitberminyak #foundation #foundationmalaysia #makeup #makeuptutorial

3 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:59:04
Photo

Kulit kamu berminyak? pori-porinya besar? kadang kulit memerah? Nah hati-hati, bisa jadi pembersih wajah kamu mengandung alkohol! loh kenapa? bukannya minyak itu bisa dihilangkan dengan alkohol? bener, minyak memang bisa hilang pakai alkohol, tapi bukan minyaknya aja yg hilang, tapi air dikulit kamu juga! Jadi kulit bisa cepet keriput dan iritasi, hasilnya kulit kamu bisa sensitif kalau udah gitu, jerawat+pori-pori besar+kulit perih+kusam udah pasti netap di kulit kamu... nah mau sampai kapan? yuk pakai pure cleansing gel! PURE CLEANSING GEL ini membersihkan hingga pori2. Formulanya bebas sabun dengab enzim pepaya sehingga : - kulit bebas minyak tanpa kehilangan air sebagai pelembab alaminya - kulit lembab bukan kering - pori pori kulit bersih bebas kotoran - nah pori pori mengecil - wajah fresh dan cerah - kulit lebih sehat wajah jadi seger dan bersiih banget! mau konsul dulu? bolehh loh.. btw ini untuk anak remaja boleh banget lohhh. . . ORDER 💌 WA : 081220319622 . #purecleansinggel #nutricentials #kulitberminyak #atasiminyakberlebih # #mukabersih #sabunwajah #sabunwajahherbal #sabunwajahnuskin #awetmuda #antiaging #nuskinexpo #nuskinpromo #hargamember #nuskinasli #nuskinoriginal #jualnuskinmurah #lfl #nuskinmedanmurah #nuskinbekasi #nuskinjakartamurah #maskerlumpurnuskin #scionrollonmurah #promogalvanic #galvanicpromo #

2 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:49:45
Photo

Ga pede liat cermin? Kecewa sama kulit sendiri? Menjaga kesehatan kulit itu mudah dan murah jika anda tahu produk luar biasa yg satu ini 😎 . Dah saatnya anda kenal Frutablend dgn bahan: -11 jenis buah & 11 jenis sayur -Antioksidan -Antisianin -Collagen Mau kulit bersih dalam 2 minggu? Sudah masuk koran dan acara on the spot Mei 2015 😆 Anda bisa dapatkan hanya dengan harga terjangkau All herbal and happy shopping 😄 . Yuk Order dr saya agen resmi, produk stok baru original 100 persen Wa 081272559722 . #frutablend #glucella #primeskin #phytocell #kulitberminyak #kulitkering #jerawat #jerawatbatu #bekasjerawat #obatjerawat #nanospray #maskerwajah #jantungsehat #wmp #wmpjakarta #obatjerawatmurah #obatjerawatalami #bopeng #flekhitam #komedo #penghilangjerawat #wajahmulus #pemutihalami #pemutihkulit #pemutih #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihaman #pemutihmurah #buahdansayur

0 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:47:52
Photo

[ SETIAP BAHAN DARI SECRET JELLY SANGAT BERMANFAAT UNTUK KULIT DAH JUGA TUBUH BADAN ] Jom kita baca fungsi madu pada tubuh badan dan juga kulit. MADU - Menguatkan sistem penghadaman. - Menghakiskan toksin dari tubuh badan. - Sumber nutrisi yang bagus untuk kecantikan kulit dan kesihatan. - Menghindari masalah anemia. - Membantu mencerahkan warna kulit. Jadi kenapa secret jelly boleh mendetoxkan toksin dalam tubuh badan uols salah satunya sebab dalam secret jelly ada terkadungnya madu yang bagus untuk menghakiskan toksin. Nak cantik berseri, flawlless dan glowing jom wasap 0185734005 #Feeltabeauty #StokisFeelta #SecretJelly #FeeltaGlowSerumHerraz #TeamWawa #Terserlahkeayuanmu #FeeltaHerrazSkincare #Jeragat #Jerawat #KulitLicin #putih #kulitputih #skincareoriginal #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitkusam #kulitglowing

1 likes - 2 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:47:32
Photo

Apakah Anda sudah Tahu ? 😊 Apakah Anda sudah tahu kenapa Produk kami Paling Baik di Pasaran ? Sebelum Anda membeli Produk kami . Sudahkah Anda pernah mencoba Cream/Minyak untuk memperbesar Payudara Anda ? Jika sudah Bagaimana Hasilnya ? Tidak sesuai yg diharapkan ya ? Karna sebenarnya itu tidak ada TEORI nya 😆 Coba Anda bayangkan Growth Hormone Payudara Anda bisa dirangsang oleh pemakaian Luar Cream / Minyak ? Tidak bisa kan? Karena itu banyak orang TERTIPU dan menjadi Korban Cream Abal2. Lalu bagaimana Dengan Produk kami ? 3 Keunggulan Produk kami yg belum Anda ketahui : 1. Alat Berkualitas sudah Mendapatkan Berbagai Sertifikat dan Penghargaan Internasional (Kemenkes RI dan ISO 9001) 2. Merangsang Hormon Pertumbuhan melalui Media Titik Meridian lewat Akupuntur Modern China 3. Hasil Terbukti dalam 1-2 Minggu Pemakaian rata-rata sudah ada Perubahan yg cukup Memuaskan Bayangkan Anda mempunyai Payudara yg Anda idam - idamkan dalam 1-2 minggu saja? 😊 Mau ? Chat sekarang #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

4 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:45:10
Photo

Road to flawless skin starts here 💝 . 💝 SCRUB DISTRICT WHITENING FACIAL SCRUB 💝 . ⭐️️Scrub Muka No 1 Malaysia ⭐️️Dengan teknologi diimport dari Korea ⭐️️Membantu mengatasi masalah: ☘️Jerawat & Parut ☘️Blackhead & Whitehead ☘️Membuang sel kulit mati ☘️Membuang daki ☘️Mencerahkan kulit! . Gosok lembut-lembut je, dah cantik! 💃🏼 . RM59+ pos rm7sm/rm11ss Nak cuba? Boleh whatsapp 0137215604💝 . #scrubdistrict #nakcantik #kulitkusam #scrubbadan #scrubmuka #lulurwajah #parutjerawat #jeragat #jeragathilang #skincaremalaysia #kulitbersih #kulitcantik #kulitlembut #kulithalus #kulitberminyak #mukaberminyak #kulitflawless #blackheadremoval #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #sayajual #bazaarmalaysia #sayajualscrub #scrubmurah #scrubmalaysia

5 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:45:04
Photo

Lelaki pun ada deritanya benda yang sama macam perempuan. Tetapi lelaki ego tinggi mengunung. Kita yang sebagai perempuan ni yang perlu take dan jaga masalah kulit mereka. Haa tips nie hanya untuk yang dah berumah tangga kalau belum tu boleh le hadiahkan tp tak sure lah Boypren tu gunakan ke idok. Sebab lelaki ni bab penjagaan kulit memang kelaut cina selatan. Contohi lah customer kami ni , haa dia beli HERRAZ GLOW SERUM hadiah buat suami. Sweet gilakan? Niat dia nak bantu merawat masalah kulit suami dia. Alhamdulillah memang Si isteri terkejut bilatengok perubahan si Suami. Nak cantik flawless dan glowing jom wasap +60185734005 DROPSHIP & AGENT #Feeltabeauty #StokisFeelta #FeeltaGlowSerumHerraz #FeeltaHerrazSkincare #Jeragat #Jerawat #KulitLicin #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitkusam #kulitglowing - #regrann

0 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:43:26
Photo

- FORMULA KULIT FLAWLESS & GLOWING HERRAZ GLOW SERUM Rusing dengan masalah kulit yang berpanjangan? Perbagai produk telah cuba? Tapi hasil? Hrumm sama je? Pergi office selalu kena tegur dengan masalah kulit? Sampai malu dan confident diri hilang? Tunggu dulu jangan putus asa. Beri peluang kepada diri korang sekali lagi untuk tampil flawless cantik dan glowing. Try Herraz Glow Serum selama 1-3 bulan secara konsisten dan rasa sendiri kelainan kulit wajah korang korang yang semakin sihat glow dan membuatkan hari korang lebih ceria. Ramai customer kami yang memberi feedback positive selepas konsisten selama 1-3bulan dan akhirnya setia. Antara testimony yang kami dapat. •Kulit moist dan glow sepanjang hari. •Segala parut hilang dan pudar. •Jerawat semakin susah nak tumbuh selepas amalkan. •Jeragat pudar. •Liang pori semakin mengecil. •Makeup lebih kekal dan cantik. Jom try korang pasti teruja dengan hasilnya. . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0185734005 DROPSHIP & AGENT diperlukan #feeltaherrazglowserum #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

0 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:42:48
Photo

Dulu orang panggil makcikk. Orang ejek tanpa henti . Kerana rupa paras . KUSAM ? JERAWAT ? Memang normal akan singgah pada wajah kita tapi sebagai tanda hargai kecantikan yang Allah beri kita perlu merawat dan menjaga. Sebenarnya kat dunia nie semua orang di lahirkan cantik . Hanya kita sahaja yang nak menghargai kecantikan kita atau tidak . Bila di ejek baru sedar betapa penting nya jaga kecantikan . Bukan untuk orang lain tapi demi menjaga maruah sendiri . Semoga korang di beri kesihatan kulit dan kecantikan yang baik . Dapatkan produk ini untuk capai impian anda flawless, glowing dan mulus dengan Whatsapp +60185734005 DROPSHIP & AGENT diperlukan #feeltaglowserum #feeltasecretlove #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #jeragat #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #jengka #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

3 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:41:16
Photo

GLOW SERUM HERRAZ Jom kita baca setiap fungsi bahan dalam Herraz Glow Serum ni. ✔ALOE VERA LEAF JUICE - Memelihara kesihatan kulit, memberi kelembaban memudarkan parut serta Mengecilkan pori pori pada kulit. ✔APPLE STEMCEL- Dapat perbaiki kulit yang rosak membina sel sel kulit yang baru melindungi kulit dari sinar uv. ✔EVENING PRIMROSE OIL- Membantu mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan. ✔GRAPE FRUIT SEEDS EXTRAS -Memudarkan parut jeragat dan mencegah penuaan pada kulit wajah. ✔ VITAMIN C -Perlindungan dari sinar matahari,neningkatkan produksi kolagen,mencegah perubahan warna kulit dan mencerah secara semulajadi. Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +60185734005 DROPSHIP & AGENT diperlukan #feeltaherrazglowserum #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

0 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:38:39
Photo

- [ KULIT LEBIH CERAH FLAWLESS ] Siapa kata kulit putih takde masalah? Walaupun kulit dh putih, cerah, tapi kadang-kadang kita tak perasan, yg sebenarnya kita ada masalah kusam, jerawat pasir, kulit kasar. Sebab masalah tu tak begitu ketara. Kalau dah putih sekalipun, jangan abaikan penjagaan kulit wajah ye. Bagus tau amalkan serum dalam routine skincare kita. Dia membekalkan nutrien dan vitamin. Tengok ni salah seorang pengguna HERRAZ GLOW SERUM. Sebotol pun blm habis tapi: KULIT KUSAM ⏩ GLOWING. KULIT KASAR ⏩ LICIN DAN LEMBUT. JERAWAT PASIR ⏩ HILANG. . Alhamdulillah. Ramai pengguna berpuashati. Kalau awk nk cuba kehebatan serum ni, jom wasap 0185734005 atau tekan link di bio. DROPSHIP & AGENT diperlukan #FeeltaHerrazSkincare #FeeltaGlowSerum #Jeragat #Jerawat #KulitLicin #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #bazarpaknilprodukkecantikan #skincaremalaysia #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitcantik #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik

4 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:37:28
Photo

Kenapa ramai sangat customer Feelings Love Dekat serum air mata darah ni? Firsting yang customer mesti sharing. " Jerawat saya mudah kecut bila amalkan Herraz Glow Serum kulit saya nampak pinkis " Pelik bin Ajaibkan? Hehe jangan pelik sangat ye, sebab dalam serum terkandung satu bahan iaitu " Evening Primrose" Korang mesti jarang dengan nama bahan ni kan ? So Nawwar sharing sikit mengenai fungsi bahan ni pada kecantikan kulit. Evening Primrose bunga liar berwarna kuning ini, digunakan sebagai bahan kesihatan sejak dulu lagi. Bunga tersebut yang mengeluarkan bauan yang wangi seperti haruman manis yang sering menarik rama-rama melakukan pendebungaan. Daun pokok primrose boleh direbus dan dimakan seperti sayur manakala akarnya pula mengeluarkan air manis yang enak seperti kentang apabila direbus. Nyamiii "Ehh jangan pula korang pergi rebus serum ni🤣" Sebab tu bila korang sapu akan ada feelings lovee dengan bau serum ni kan?. Bagi wanita yang ingin kulit muka kelihatan merah dan cantik, serbuk yang diadun daripada batang berbunga primrose dapat memenuhi impian tersebut. Serbuk tersebut hanya boleh diperoleh di pasaran sebagai salah satu daripada produk kosmetik. " Tapi korang dah tak perlu susah #HerrazGlowSerum kan ado, sapu je pinkiss lah " Evening primrose oil pada awalnya digunakan secara meluas untuk mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan. Evening Primrose oil mampu mengurangkan symptom eczema dan dermatitis iaitu sejenis penyakit kulit. Ehh sebab tulaa masalah pigmentasi dekat wajah korang semakin berkurangan lepas amalkan herraz glow serum. Jadi tak ada istilah yang pelik lagi ye. Boleh lahhh takel Zul Ariffin lepas ni.😂 whatsapp 0185734005 DROPSHIP & AGENT diperlukan #feeltaglowserum #feeltasecretlove #feeltaherrazskincare #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglow

0 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:36:42
Photo

Hot Testimoni 💋 Besar Kecil itu Pilihan! 😊 Besar Kecil itu Pilihan Anda masing-masing.. Tapi , Tahukah Anda bahwa Hal Pertama yg dilihat Pria pada Wanita selain Wajah yg Menarik adalah Payudara yg Besar dan Indah ? Ya kebanyakan Pria tertarik Payudara Besar Mungkin Wajah Anda sudah menarik di Pandangan Kaum Pria. Tetapi jika Payudara Anda Kecil apakah itu Pilihan Anda seumur Hidup ? Coba bayangkan mungkin dengan Payudara yg Besar , Kencang dan tentunya Indah akan menarik kaum Pria berlari kepada Anda ? Lupakan Mencari Pria . Karna Wanita itu Dicari Pria bukan Mencari Pria 😆 Tunjukkan Penampilan Anda yg Sempurna di kaum Pria dan temukan Pasangan Terbaik untuk Hidup Anda 😊 Chat kami sekarang di : 📲 PIN : DAE82215 📲 WA. : 083116392373 DISKON VIA WA 😊😊 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

9 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:35:42
Photo

"Face Wash 100ml " Di formulasikan khusus untuk merawat kulit dengan kandungan Black Carcoal, Aloevera Ektrak, dan bahan pilihan lainnya membantu merawat wajah secara menyeluruh, serta melembakan dan menyejukan kulit. Face Wash Arischa dapat menghilangkan kotoran, minyak berlebih, debu dan sisa make up yang menempel di wajah, Melembabkan kulit wajah yang kering, Mengangkat sebum dan komedo yang dapat menyebabkan jerawat sehingga kulit tampak lebih halus dan lembut. "Face Toner 100ml" ​Diformulasikan khusus untuk merawat kulit dengan kandungan Vitamin C + E dan bahan pilihan lainnya membantu menyegarkan dan memberisihkan wajah secara maksimal. Face Toner Arisca berfungsi untuk mengangkat sel kulit mati pada wajah atau dalam hal ini di sebut proses peeling, sehingga kulit wajah anda tidak kusam dan menjadi lebih cerah. Toner ini juga cocok digunakan untuk berbagai jenis kulit, baik kulit berminyak maupun kulit berjerawat. #kulitberminyak #kulitjerawat #creamasli #creammurah #cream #creamwajah #creampemutih #creamglowing #creampencerah #creamampuh #creamterbaik #creamface #beautycream #beauty #thebestquality #good #terjamin #ampuh #aman #Indonesia #asli #terpercaya #terbaik #face #protect #populer #hits #jogja #jogjakarta #creamterbaik

7 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:35:21
Photo

. See the difference..? 😚😚 . Perubahan selepas sebulan pakai #scrubdistrict secara konsisten..love it..!! 😘😘 . Bukan hanya mampu kecutkan, pudarkan dan hilangkan jerawat..tapi mampu tolong uolls yang ade problem eczema dan sensitive skin.. . So pada yang mempunyai skin yang sensitive tu..no need to worry ok.. 😉😉😉

4 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:34:39
Photo

Salam subuh.. Salam Ramadhan ke11😘😘 . . Thank you kak hanis yang sudi gran MG EDISI raya semalam. Semoga MG dapat membantu akak nie. . . Harga promosi Rm30 postage add Rm5 jimat Rm3. Extra 10ml lagi👍👍 . . Nak cuba meh whatsapp ira laju² 📲0124809414

17 likes - 5 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:33:29
Photo

WOW GOJES RAYA SALE SUDAH DATANG!!! DAPAT HANDPHONE PERCUMA LAGI UOLLS😱 . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #NufaylaSerum #CaraHilangkanJerawatParutDanJeragat #Jerawat #ParutJerawat #Jeragat #KulitKusam #Sunburn #JerawatPasir #KulitBerminyak #BreakOut

5 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:33:12
Photo

WOW GOJES RAYA SALE SUDAH DATANG!!! DAPAT HANDPHONE PERCUMA LAGI UOLLS😱 . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #NufaylaSerum #CaraHilangkanJerawatParutDanJeragat #Jerawat #ParutJerawat #Jeragat #KulitKusam #Sunburn #JerawatPasir #KulitBerminyak #BreakOut

8 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:32:55
Photo

WOW GOJES RAYA SALE SUDAH DATANG!!! DAPAT HANDPHONE PERCUMA LAGI UOLLS😱 . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #NufaylaSerum #CaraHilangkanJerawatParutDanJeragat #Jerawat #ParutJerawat #Jeragat #KulitKusam #Sunburn #JerawatPasir #KulitBerminyak #BreakOut

5 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:31:48
Photo

WOW GOJES RAYA SALE SUDAH DATANG!!! DAPAT HANDPHONE PERCUMA LAGI UOLLS😱 . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #SerumHilangJerawat #CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum

16 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:31:31
Photo

WOW GOJES RAYA SALE SUDAH DATANG!!! DAPAT HANDPHONE PERCUMA LAGI UOLLS😱 . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #SerumHilangJerawat #CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum

8 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:31:09
Photo

WOW GOJES RAYA SALE SUDAH DATANG!!! DAPAT HANDPHONE PERCUMA LAGI UOLLS😱 . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #SerumHilangJerawat #CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum

8 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:27:59
Photo

. Hai uolls..🙋🙋🙋 . Nampak tak betapa glowing nya muka si manis yang pakai scrub district ni.. . Parut jerawat pun hilang, muka nampak lebih berseri,pinkish lagi.. nak apply mekap pun senang..effect lepas mekap pun lagi wow..!! Hanya selepas 3 hari guna magical scrub ni ok...!! 😆😆😆. . Soooo.....jom grab #scrubdistrict ni.. raya da nak dekat uolls..siapa taknak kulit cantik kan..😉😉😉

7 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:22:24
Photo

. Salam subuh uolls.. . Nana share antara positive feedback dari customer yang pakai #scrubdistrict ni.. . So jangan tengok je ok..jom dapatkan magical scrub ni..u will fall in love with it..😙😙😙

9 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:21:36
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📱LINE :painter2018 📱Wa :082217018329 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

3 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:21:30
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📱LINE :painter2018 📱Wa :082217018329 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

5 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:21:23
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📱LINE :painter2018 📱Wa :082217018329 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

2 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:19:33
Photo

MUKA FLAWLESS HABIS . Omgee 😲 mesti ramai tak percaya kan? Dulu sis kita ni muka breakout terus, sekarang akak model 🔥. Alhamdulillah berkat kesabaran dan consistency akak ni dengan Mary Kay, dia dpt kulit idaman dia, sihat dan cantik😍 . Apa rahsia akak ni kulit sihat bersih? Baca sampai habis 👇🏻 . 📌Tips kulit cantik dan sihat 📌Jangan terlalu kerap skrub muka 📌Guna sunscreen setiap hari 📌Buang stress jauh-jauh 📌Minum teh hijau 📌Makan makanan kaya dgn beta-karotin (lobak, sweet potato, brokoli) 📌Buang/cuci makeup setiap malam 📌Cuci muka dan moisturise 📌Gunalah Mary Kay kikiki 😝😝 . Nak kulit licin sihat mcm sis kita ni tak? Jom dptkn consultation dan facial sessions secara percuma 😍 Tekan link on bio NOW ! . So right now No more problem okay, jom tampil dengan penampilan yang lebih yakin☺😍❤💋 siapa nak cuba 🙋🏻🙋🏻 jom book dengan i session penjagaan wajah , i bagi you cuba semua sekali secara percuma . Wahh seronoknya 😍😍 . 019-4085527 Eziekifli Ind beauty consultant, Mary Kay Malaysia . . #uniszapastitahu #marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaykelantan #marykayunisza #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitkering #whiteheads #blackheads #putih #marykayjeli #marykaykualanerus #marykayipg #umtsohor #kulitsensitif #kusam #marykaygongbadak #makeup #serum #lipstick #marykayumt #marykaykualaterengganu #sunburn #marykaytanahmerah #parut #putih #hitam

6 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:13:25
Photo

Hai selamat pagi🤗. Nah Aty belanje sikit tutorial dari adira yang super cantik dan flawless ni. - Adira pun guna korang bila lagi nak cuba? Taknak ke kulit glow bersih dan sihat? Bebas segala masalah jerawat jeragat dan kusam? - Kalau nak jangan lupa grab herraz grow serum secepat mungkin ye. - Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps +6‭0189827209 DS AGENT diperlukan - #feeltaherrazglowserum #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

5 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:08:03
Photo

Another feedback from our authorised agent. Ramai yg mengakui perubahan setelah menggunakan hanya magiksoap! Yes it is. Hanya sabun magis kami. Jom sebarkan kebaikan biar ramai lg yg tahu dan sama2 berjimat 💕 Pengambilan agent dan dropship masih dibuka. Jom jana pendapatan dgn team kami! #magiksoap #magiksoapfeedback #sabunmagik #ajaib #organik #selamat #halal #berkesan #jerawat #sunburn #mencerah #kulitberminyak #combinasi #kering #masalah #kulit #cucicucicantik #raya2018 #eid2018 #bajuraya #malaysia

5 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:07:14
Photo

"Face Wash 100ml " Di formulasikan khusus untuk merawat kulit dengan kandungan Black Carcoal, Aloevera Ektrak, dan bahan pilihan lainnya membantu merawat wajah secara menyeluruh, serta melembakan dan menyejukan kulit. Face Wash Arischa dapat menghilangkan kotoran, minyak berlebih, debu dan sisa make up yang menempel di wajah, Melembabkan kulit wajah yang kering, Mengangkat sebum dan komedo yang dapat menyebabkan jerawat sehingga kulit tampak lebih halus dan lembut. "Face Toner 100ml" ​Diformulasikan khusus untuk merawat kulit dengan kandungan Vitamin C + E dan bahan pilihan lainnya membantu menyegarkan dan memberisihkan wajah secara maksimal. Face Toner Arisca berfungsi untuk mengangkat sel kulit mati pada wajah atau dalam hal ini di sebut proses peeling, sehingga kulit wajah anda tidak kusam dan menjadi lebih cerah. Toner ini juga cocok digunakan untuk berbagai jenis kulit, baik kulit berminyak maupun kulit berjerawat. #kulitberminyak #kulitjerawat #creamasli #creammurah #cream #creamwajah #creampemutih #creamglowing #creampencerah #creamampuh #creamterbaik #creamface #beautycream #beauty #thebestquality #good #terjamin #ampuh #aman #Indonesia #asli #terpercaya #terbaik #face #protect #populer #hits #jogja #jogjakarta #creamterbaik

7 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:05:54
Photo

"Face Wash 100ml " Di formulasikan khusus untuk merawat kulit dengan kandungan Black Carcoal, Aloevera Ektrak, dan bahan pilihan lainnya membantu merawat wajah secara menyeluruh, serta melembakan dan menyejukan kulit. Face Wash Arischa dapat menghilangkan kotoran, minyak berlebih, debu dan sisa make up yang menempel di wajah, Melembabkan kulit wajah yang kering, Mengangkat sebum dan komedo yang dapat menyebabkan jerawat sehingga kulit tampak lebih halus dan lembut. "Face Toner 100ml" ​Diformulasikan khusus untuk merawat kulit dengan kandungan Vitamin C + E dan bahan pilihan lainnya membantu menyegarkan dan memberisihkan wajah secara maksimal. Face Toner Arisca berfungsi untuk mengangkat sel kulit mati pada wajah atau dalam hal ini di sebut proses peeling, sehingga kulit wajah anda tidak kusam dan menjadi lebih cerah. Toner ini juga cocok digunakan untuk berbagai jenis kulit, baik kulit berminyak maupun kulit berjerawat. #kulitberminyak #kulitjerawat #creamasli #creammurah #cream #creamwajah #creampemutih #creamglowing #creampencerah #creamampuh #creamterbaik #creamface #beautycream #beauty #thebestquality #good #terjamin #ampuh #aman #Indonesia #asli #terpercaya #terbaik #face #protect #populer #hits #jogja #jogjakarta #creamterbaik

6 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:05:33
Photo

Selamat pagi 💕 . Sape yang jenis nak cepat, senang dan jimat masa bersiap pergi keje, memang sesuai sangat guna set ni. Ada VC Gentle Cleanser, VC Serum dan VC Moisturising Cream spf30. Cara guna pon mudah, cuci dan sapu je di wajah. Chop chass chop chass Siap! Macam ais batu campur (abc) jerrr. Anda wajib cuba! . Oh! btw produk ni dari ahli farmasi bertauliah ini iaitu Pn. Ony Nurhusni Memang tak yah nak ragu sebab ia memang #selamat dan beliau menerima Anugerah Ikon usahawan Kosmetik Kedah 2018 bebaru nih. ❌ No Mercury ❌ No Hidrokuinon ❌ No Paraben ❌ No SLS ❌ No Alcohol ❌ No Artificial Fragrance & Colourant . Sis yakin dan percaya , bila dah guna satu set ni, lepas beberapa hari jer, uols pasti jatuh chenta dan akan nampak wajah berseri serta bersinar bak bintang di langit, berkilau-kilau giteww. Pastu belek pulak parut jerawat, akan nampak pudar. Parut jer pudar tau, tapi kasih i pada u takkan pudar cia cia cia 😂 . . 📲Whatsapp +60174193810 untuk order

5 likes - 3 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:00:10
Photo

AH CUBA BELUM? FORMULA KULIT FLAWLESS GLOWING.�-�Haa ni ialah set skincare dalam dia ada 2IN1 �CLEANSER �SERUM�-�Sesuai kepada customer yang tidak suka pakai cream malam ialah rimas melekit dan tidak bagus pada mak mak yang ada anak kecil.�” Karang anak duk main tepuk tampar muka tersentuh cream malam den masuk mulut kan bahaya tu.” -�So produk di gantikan serum sebagai cream malam. Haa jangan risau cream ni jenis water base ia terus menyerap ke lapisan kulit paling dalam untuk membantu merawat kulit korang.�-�Apa yang bagusnya cleanser pula dia boleh menghakis minyak yang berlebihan pada kulit wajah. Jadi pada yang kulit muka terlalu berminyak boleh lah cuba Set ni.�-�Dapatkan produk ini untuk capai impian anda “ Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps�+6‭0167169495‬ -�AGENT& STOKIS diperlukan�-�#feeltaherrazglowserum� #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing #kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

5 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 22:00:10
Photo

FUYOO GORJES DENGAN GLOW SERUM NO 1 MALAYSIA . OMG ! Seriously ini bukan omong kosong2 tau jerawat kecut dalam berapa hari sahaja . Yang paling best aura seri wajah naik tanpa perlu cucuk botox . . Kalau sebelum ni di kejutkan dengan testimoni artis adira dan puteri sarah now korang tengok adik comel ni pun tonyoh serum air mata darah yang boleh buat jerawat ,jeragat , dan kulit kusam korang lari lintang pukang . . Sebab apa mudah sangat dap je glowing ? Haa sebab serum ni water base dalam 2 - 3 saat dah nampak serum tu hilang terus serap ke lapisan kulit paling bawa . Jangan risau tidak melekit langsung . #HerrazGlowSerum . . AGEN DIPERLUKAN . 💰Herraz Skincare : RM79 SM & SS (Cleanser + Herraz Serum) . 💰Herraz Serum : RM39 SM & SS . 💰Secret Jelly : RM89 SM & SS . 📮Postage : RM 8 SM | RM 12 SS (Postage setiap hari) . 📱Whatsapp : http://www.wasap.my/60167169495 ( Click Link ) #FeeltaHerrazSkincare #Jeragat #Jerawat #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #kulitsehat #kulitglowing #kulitgebu #skincareterbaik #skincarehalal #instafamous #bazarpaknil #viral #moodrepublik #serummurah

7 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:59:41
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📲 line official akun :@csw5376m 📲 WA. : 081384457036 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

2 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:59:28
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📲 line official akun :@csw5376m 📲 WA. : 081384457036 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

4 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:59:10
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📲 line official akun :@csw5376m 📲 WA. : 081384457036 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

1 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:58:02
Photo

Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📲 line official akun :@csw5376m 📲 WA. : 081384457036 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

1 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:57:38
Photo

Paket Pembesar Payudara TERBAIK Di Dunia Sudah Mendapatkan Sertifikat ISO 9001 Keunggulan & Keuntungan Alat MHCA: - Membesarkan & Mengencangkan Payudara secara Alami & Cepat - Tidak Ketergantungan - Sudah bersertifikat Internasional dan lolos uji Lab - Dapat mengecilkan paha, perut, lengan dll - Membesarkan bokong - Menghilangkan stretcmark di perut/ betis - Menghilangkan migrain / pusing - Merapatkan Vagina • Limited Stock • Menerima pengiriman dalam & luar negeri • TERJAMIN • TERMURAH Alasan memilih produk kita: ✅ Depkes RI ✅ ISO 9001 ✅ FDA ✅ Top 500 Asiabrand ✅ 100AMAN tanpa efek samping ke payudara 👉Untuk Harga dan konsultasi bersama kami silahkan chat ke salah satu kontak dibawah ini ya.. 📲 PIN : DAE82215 📲 WA. : +6283116392373 #cantikalami #cantikputih #kesehatan #kecantikan #kecantikanwajah #kesehatanwanita #kecantikanwanita #kecantikankulit #kecantikansehat #kosmetikmurah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #msglow #cantikskincare #perawatankulit #whitening #whiteningcream #skincareaman #skincareamanbumil #skincareamanbpom #obatflek #mua #beautyblogger

1 likes - 1 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:49:02
Photo

🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #SerumHilangJerawat #CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum

28 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:30:48
Photo

SUNBURN HILANG . . 🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #SerumHilangJerawat #CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum #TestimoniNufaylaSerum

12 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 21:29:57
Photo

🌸Kebaikan #NufaylaSerum🌸 . ✔️Melembapkan Kulit ✔️Melembutkan Kulit ✔️Merawat Parut ✔️Melicinkan Kulit ✔️Mencerahkan Kulit ✔Mengecutkan Jerawat ✔Mengecilkan Pori-Pori ✔Menghilangkan Jeragat ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan Sel Kulit Mati ✔Membersihkan Liang Pori Pori ✔Membantu Menengangkan Wajah ✔Menghilangkan Masalah Kulit Berminyak ✔️Menghilangkan Masalah Kulit Kering . . Whtsp 014-8250513 @ buka profil dan tekan link whtsp di profil untuk terus whtsp☺ . . #SerumHilangJerawat #CaraHilangkanJerawat #JerawatKecut #JerawatPasir #Parut #Jeragat #BlackHead #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #Flawless #Glowing #Sunburn #SerumJerawatNo1 #TonaKulitTakSekata #PoriTerbuka #KulitPutih #NufaylaSerum #NufaylaExpertSerum

8 likes - 0 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 01:19:34
Photo

. . Wooooww ! 😱 . Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie. . Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏 . . Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat.. . Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr.. . . Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu ! . 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 . nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘

10 likes - 2 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-26 01:19:00
Photo

. . Wooooww ! 😱 . Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie. . Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏 . . Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat.. . Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr.. . . Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu ! . 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 . nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘

10 likes - 3 comments
#kulitberminyak Shared publicly - 2018-05-25 21:22:03
Photo

. . Wooooww ! 😱 . Testimoni panas-panas semakin banyak dekat nak raya nie. . Cik Adik dengan Cik Kak tak jelessss ke makin ramai yang dah cantik dekat raya nieeee ? 😏😏 . . Serum @mylea.co bukan mampu merawat JERAGAT je tau. Segala masalah mampu dirawat.. . Cik Adik dengan Cik Kak nak biar je lah muka bermasalah tu 😏 kan dah cantik dan sihat jerr.. . . Nanti nak cantik baru WHATAPPS sy tauuu ! . 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 📱 014 829 1901 . nak LAGI CEPAT.. klik link kat bio jer 😉😘

15 likes - 1 comments