Nak cuba Collagen Drink?Ha yang tu pon ada harga JIMAT sangat.Jimat RM40 tu dari harga biasa.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak ke?
.
Eh nanti dulu.Ada lagi tu ha Cosmetic Bag yang EXCLUSIVE dan LETOP pon ada.Bolehla letak semua harta karun kita.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam teringin Microfiber Towel jugak?Ala..boleh ja jimat sangat dah tu ha.
.
Uish memang rugi tak grab promo kalini.Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
MJ ID:002682
.
.
#mjnaturalbeautyfest2017
#maryjardin#teamEA#maryjardinshahalam 
#codshahalam#sayajualsayapakai
#naturalskincaremalaysia 
#naturalskincare#skincare
#collagendrink#cantikluarcantikdalam
#masalahkulit#nakcantik
#anjalkankulit#lembapkankulit
#antipenuaan#awetmuda
#jerawatbanyak#jerawat 
#parutjerawat#parut
#jeragat#pudarkanjeragat
#pudarkanparutjerawat 
#kulitkering#kulitberminyak 
#kulitkusam#tonataksekata 
#produknaturalmalaysia#produknatural Instagram Photos | videos | post

Nak cuba Collagen Drink?Ha yang tu pon ada harga JIMAT sangat.Jimat RM40 tu dari harga biasa.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Nak ke? . Eh nanti dulu.Ada lagi tu ha Cosmetic Bag yang EXCLUSIVE dan LETOP pon ada.Bolehla letak semua harta karun kita.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam teringin Microfiber Towel jugak?Ala..boleh ja jimat sangat dah tu ha. . Uish memang rugi tak grab promo kalini.Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’• . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† MJ ID:002682 . .

1 likes - 0 comments
๐ŸŒธLavender Garden Collection.๐Ÿ˜˜
.
Jimat sehingga RM70 pon ada?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Uish memang rugi tak grab promo sempena #MJNaturalBeautyFest2017 pada 25 &26 nanti.
.
Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
MJ ID:002682
.
.
#mjnaturalbeautyfest2017
#maryjardin#teamEA#maryjardinshahalam 
#codshahalam#sayajualsayapakai 
#naturalskincarelovers 
#naturalskincaremalaysia 
#naturalskincare#skincare
#masalahkulit#nakcantik
#jerawatbanyak#jerawat
#jeragat#anjalkulit#sunblock
#parutjerawat#parut
#pudarkanparutjerawat 
#kulitkering#kulitberminyak 
#kulitkusam#tonataksekata 
#whitehead#blackhead 
#produknaturalmalaysia#produknatural Instagram Photos | videos | post

๐ŸŒธLavender Garden Collection.๐Ÿ˜˜ . Jimat sehingga RM70 pon ada?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Uish memang rugi tak grab promo sempena pada 25 &26 nanti. . Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’• . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† MJ ID:002682 . .

0 likes - 1 comments
Boleh swipe โžก๏ธke tepi utk tengok fungsi-fungsi Body Scrub The Beauty Hacks yang lain ๐Ÿค—๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป .
.
#thebeautyhacks 
#hawathebeautyhacks 
#skincare
#bodycare
#jerawat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#whiteheads
#blackheads
#kulitkering
#jeragat 
#setjerawat
#setkulitkering
#spadarirumah
#organicskincare
#naturalbeautyproduct Instagram Photos | videos | post

Boleh swipe โžก๏ธke tepi utk tengok fungsi-fungsi Body Scrub The Beauty Hacks yang lain ๐Ÿค—๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . .

4 likes - 0 comments
Benefit face mask & scrub PbySOยฎ
.
1. Kulit tak berminyak dengan teruk.
2. Kulit jadi glowing & cerah.
3. Tiada blackhead & whitehead dekat hidung.
4. Mengecutkan jerawat yang aktif.
5. Melembapkan dan melembutkan kulit.
6. Bagus untuk redakan kemerahan sunburn.
.
Tips : Gunakan seminggu 2x ya. Sesuai untuk semua jenis kulit tau.
.
Cara guna ( jika ada jerawat bernanah) :-
1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt.
2. Ratakan nipis-nipis pada kulit jika ada jerawat bernanah.
3. Biarkan separa kering. Basahkan semula fave mask tersebut.
4. Bilas bersih.
.
Cara guna ( jika TIADA jerawat nernanah) :-
1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt/susu/lemon jus.
2. Ratakan pada keseluruhan kulit.
3. Biarkan kering. Basahkan semula fave mask tersebut.
4. Jadikan sebagai scrub.
5. Bilas bersih.
.
#tipsglowing 
#kulitglowing
#facemask
#carapakaimask
#penjagaankulit
#kulitberminyak
#agentpbyso
#kualaselangor
#puncakalam
#tipsmukajerawat
#jeram
#tipscantiknatural
#natural Instagram Photos | videos | post

Benefit face mask & scrub PbySOยฎ . 1. Kulit tak berminyak dengan teruk. 2. Kulit jadi glowing & cerah. 3. Tiada blackhead & whitehead dekat hidung. 4. Mengecutkan jerawat yang aktif. 5. Melembapkan dan melembutkan kulit. 6. Bagus untuk redakan kemerahan sunburn. . Tips : Gunakan seminggu 2x ya. Sesuai untuk semua jenis kulit tau. . Cara guna ( jika ada jerawat bernanah) :- 1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt. 2. Ratakan nipis-nipis pada kulit jika ada jerawat bernanah. 3. Biarkan separa kering. Basahkan semula fave mask tersebut. 4. Bilas bersih. . Cara guna ( jika TIADA jerawat nernanah) :- 1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt/susu/lemon jus. 2. Ratakan pada keseluruhan kulit. 3. Biarkan kering. Basahkan semula fave mask tersebut. 4. Jadikan sebagai scrub. 5. Bilas bersih. .

5 likes - 0 comments
Parut teruk kesan jerawat dah terdingkir dari muka, gara - gara guna Serum SKINELLE!
.
Kolagen ikan jerung dalam serum ni cukup SUPERBB KESAN dia untuk MERAWAT dan MENCANTIKKAN kulit yang bermasalah!
.
Suka kan kalau muka jadi comey ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266 Instagram Photos | videos | post

Parut teruk kesan jerawat dah terdingkir dari muka, gara - gara guna Serum SKINELLE! . Kolagen ikan jerung dalam serum ni cukup SUPERBB KESAN dia untuk MERAWAT dan MENCANTIKKAN kulit yang bermasalah! . Suka kan kalau muka jadi comey ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฒ 0122990266

27 likes - 1 comments
Kelebihan wap muka :-
1. Kulit lebih bersih & nampak fresh.
2. Tiada bendasing & kotoran y sumbatkan liang pori kita.
3. Kulit akan jadi kemerahan semulajadi & nampak hidup.
4. Melancarkan peredaran darah.
5. Blackhead & whitehead tak melekat di hidung, dahi & dagu.
6. Liang pori terbuka dan kotoran senang keluar.
7. Ling pori tak lagi mengeluarkan minyak yang berlebihan.
8. Kulit kita tak lagi mudah naik jerawat & jeragat.
9. Liang pori tak lagi nampak jelas/ besar. .
#tipspbyso 
#tipskulit
#glowing 
#tipsjagakulit
#wapmuka
#stimmuka
#kulitglowing
#penjagaankulit
#kulitberminyak
#agentpbyso
#kualaselangor
#puncakalam
#tipsmukajerawat
#jeram
#tipscantiknatural
#natural
#tipsmukajerawat 
#purebysafiyyahosman Instagram Photos | videos | post

Kelebihan wap muka :- 1. Kulit lebih bersih & nampak fresh. 2. Tiada bendasing & kotoran y sumbatkan liang pori kita. 3. Kulit akan jadi kemerahan semulajadi & nampak hidup. 4. Melancarkan peredaran darah. 5. Blackhead & whitehead tak melekat di hidung, dahi & dagu. 6. Liang pori terbuka dan kotoran senang keluar. 7. Ling pori tak lagi mengeluarkan minyak yang berlebihan. 8. Kulit kita tak lagi mudah naik jerawat & jeragat. 9. Liang pori tak lagi nampak jelas/ besar. .

2 likes - 0 comments
.
๐Ÿ”ด Wap muka = wajib buat seminggu 1x, atau maxsimum 2x seminggu.
.
๐Ÿ”ด Didihkan air, masukkan air tersebut dalam mangkuk kaca atau mangkuk yang tahan panas. Biarkan sekejap dalam 2-3minit. Masukkan dry herbs.
.
๐Ÿ”ด Ambil towel yang tebal dan lebar. Pekup/ tutup keseluruhan kepala. (Refer video pertama).
.
๐Ÿ”ด Kedudukan muka dan mangkuk harus 90darjah ya. Jangan terlalu dekat dengan mangkuk wap muka.
.
๐Ÿ”ด Wap muka dalam 2-3minit atau 5-10minit. Take 1minit untuk rest. Masa rest jauhkan kepala(keluarkan kepala dari towel).
.
๐Ÿ”ด Sepanjang wap muka, konsisten hembus dan tarik nafas perlahan-lahan ya.
.
๐Ÿ”ด Settle wap muka, lap sedikit muka. Dan boleh terus pakai face mask PbySOยฎ
.
๐Ÿ”ด Jika tiada jerawat bernanah, basahkan face mask PbySOยฎ dan jadikan face scrub.
.
๐Ÿ”ด Jika ada jerawat bernanah, pakai face mask nipis-nipis, separa kering cuci bersih.
.
๐Ÿ”ด Kemudian, cuci muka, pakai toner, pakai face oil & pakai lipbalm.
.
#tipspbyso 
#stimface
#wapmuka
#tipskulitglowing
#glowing 
#kulitglowing
#penjagaankulit
#kulitberminyak
#agentpbyso
#kualaselangor
#puncakalam
#tipsmukajerawat
#jeram
#tipscantiknatural
#natural
#purebysafiyyahosman Instagram Photos | videos | post

. ๐Ÿ”ด Wap muka = wajib buat seminggu 1x, atau maxsimum 2x seminggu. . ๐Ÿ”ด Didihkan air, masukkan air tersebut dalam mangkuk kaca atau mangkuk yang tahan panas. Biarkan sekejap dalam 2-3minit. Masukkan dry herbs. . ๐Ÿ”ด Ambil towel yang tebal dan lebar. Pekup/ tutup keseluruhan kepala. (Refer video pertama). . ๐Ÿ”ด Kedudukan muka dan mangkuk harus 90darjah ya. Jangan terlalu dekat dengan mangkuk wap muka. . ๐Ÿ”ด Wap muka dalam 2-3minit atau 5-10minit. Take 1minit untuk rest. Masa rest jauhkan kepala(keluarkan kepala dari towel). . ๐Ÿ”ด Sepanjang wap muka, konsisten hembus dan tarik nafas perlahan-lahan ya. . ๐Ÿ”ด Settle wap muka, lap sedikit muka. Dan boleh terus pakai face mask PbySOยฎ . ๐Ÿ”ด Jika tiada jerawat bernanah, basahkan face mask PbySOยฎ dan jadikan face scrub. . ๐Ÿ”ด Jika ada jerawat bernanah, pakai face mask nipis-nipis, separa kering cuci bersih. . ๐Ÿ”ด Kemudian, cuci muka, pakai toner, pakai face oil & pakai lipbalm. .

2 likes - 0 comments
Pengguna tegar serum SKINELLE!
Sebelum guna kulit berjerawat teruk!
Bila guna serum SKINELLE, jerawat tak tumbuh dan parut jerawat dah mula pudar dan hilang. Kulit muka jadi bersih!
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266 Instagram Photos | videos | post

Pengguna tegar serum SKINELLE! Sebelum guna kulit berjerawat teruk! Bila guna serum SKINELLE, jerawat tak tumbuh dan parut jerawat dah mula pudar dan hilang. Kulit muka jadi bersih! . ๐Ÿ“ฒ 0122990266

19 likes - 1 comments
Antara manfaat Miracle Serum:
๐Ÿ‘ธ Hapuskan jerawat
๐Ÿ‘ธ Merawat pelbagai masalah kulit termasuk eczema
๐Ÿ‘ธ Hilangkan parut jerawat
๐Ÿ‘ธ Tinggalkan effect glowing
๐Ÿ‘ธ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‘ธ Kecilkan pori
๐Ÿ‘ธ Menegangkan pipi yang jatuh
๐Ÿ‘ธBase Make up
๐Ÿ‘ธKurangkan kedutan
๐Ÿ‘ธMelembapkan bibir
๐Ÿ‘ธ No MERCURY

Kalau ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp melalui bio link sis okeh ๐Ÿ˜˜

#uitm
#ent530
#eusahawan
#uitmkampusbandarayamelaka
#entrepreneur
#miracle
#serum
#glowing
#jerawat
#poribesar
#jeragat
#kulitkering
#eczema
#bibirkering
#kulitsensitif
#parutberlubang
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitlicin
#melaka
#ns
#jdt
#nomercury
#permanent
#nakcantik
#naklawa
#dudapujaandara
#tv3
#astroria
#viral Instagram Photos | videos | post

Antara manfaat Miracle Serum: ๐Ÿ‘ธ Hapuskan jerawat ๐Ÿ‘ธ Merawat pelbagai masalah kulit termasuk eczema ๐Ÿ‘ธ Hilangkan parut jerawat ๐Ÿ‘ธ Tinggalkan effect glowing ๐Ÿ‘ธ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‘ธ Kecilkan pori ๐Ÿ‘ธ Menegangkan pipi yang jatuh ๐Ÿ‘ธBase Make up ๐Ÿ‘ธKurangkan kedutan ๐Ÿ‘ธMelembapkan bibir ๐Ÿ‘ธ No MERCURY Kalau ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp melalui bio link sis okeh ๐Ÿ˜˜

11 likes - 1 comments
Tengok sendiri, kesan penggunaan ONE FACE FOUNDATION. Sebelum disapu dengan ONE FACE, dan selepas sapuan!
.
Kulit muka jadi glowing. Putih dan tak melekit. Foundation yang ikut warna kulit! Cela pon tertutup!
.
Bila berpeluh makin glowing dan makeup tahan lama. Tak perlu nak touchup makeup!
.
๐Ÿ“ฒ0122990266 Instagram Photos | videos | post

Tengok sendiri, kesan penggunaan ONE FACE FOUNDATION. Sebelum disapu dengan ONE FACE, dan selepas sapuan! . Kulit muka jadi glowing. Putih dan tak melekit. Foundation yang ikut warna kulit! Cela pon tertutup! . Bila berpeluh makin glowing dan makeup tahan lama. Tak perlu nak touchup makeup! . ๐Ÿ“ฒ0122990266

24 likes - 1 comments
Kulit yang kusam dan tak bermaya, bila kena sapuan serum SKINELLE, terus berubah jadi Flawless dan sihat!
.
Suka guna serum SKINELLE, wangi, tak melekit dan cepat resap dalam kulit, coz molikul dia halus. Mengandungi kolagen yang meremajakan kulit!
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266
. Instagram Photos | videos | post

Kulit yang kusam dan tak bermaya, bila kena sapuan serum SKINELLE, terus berubah jadi Flawless dan sihat! . Suka guna serum SKINELLE, wangi, tak melekit dan cepat resap dalam kulit, coz molikul dia halus. Mengandungi kolagen yang meremajakan kulit! . ๐Ÿ“ฒ 0122990266 .

10 likes - 1 comments
Sebelum tiduuur jangan lupa juga pake night krim nyaaa yaaa ๐Ÿ˜€

JAFRA advanced dynamic mattifying night moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit ๐Ÿ˜

Yuk free konsul kok 
More info 
WA : 089657042413 
Line : alfinaresfita 
#jafra #jafraindonesia #jafrabanyumas #jafrajateng #jafrapurwokerto #jafrapwt #jafrapurbalingga #jafrapbg #jafrabanjarnegara #jafrabna #jaframudmask #mudmaskjafra #testimonijafra #nightkrimjafra #nightmoisturejafra #krimmalamjafra #krimglowing #kulitberminyak #jerawat #advancedynamicbalancing #advancemattifying #kulitkering #explore #explorer #explorepwt #explorer Instagram Photos | videos | post

Sebelum tiduuur jangan lupa juga pake night krim nyaaa yaaa ๐Ÿ˜€ JAFRA advanced dynamic mattifying night moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit ๐Ÿ˜ Yuk free konsul kok More info WA : 089657042413 Line : alfinaresfita

6 likes - 0 comments
Shampoo yang tak punya conditioner, makanya shampoo itu tak bertoksik.
.
Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. No SLS juga.
.
Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala.
.
Benefit organik shampoo PbySOยฎ :
1. Mengurangkan keguguran rambut.
2. Tiada lagi kelumumur.
3. Menguatkan akar rambut.
4. Mengalakkan pertumbuham anak rambut baru.
5. Rambut tak lagi bercabang.
6. Rambut sihat & kehitaman.
7. Menghilangkan bau busuk rambut.
.
#nofilter
#noSLS
#rambutkelumumur
#hairmistmalaysia 
#agenpurebysafiyyahosman
#agenpbysokualaselangor
#jeram
#kualaselangor
#malaysiaproduk
#handcraftedhairmist
#isell
#barzaarpaknil
#shampooorganik
#kelemumurteruk  #masalahrambutberbau #rambutrosak 
#rambutbercabang #purebysafiyyahosaman #hairmistkualaselangor  #kulitberminyak 
#rambutbotak
 #organicmalaysia #homemadeshampoo
#baurambut 
#Freetoxic
#rambutlembutberkilau #hilangkanrambutberbau  #tiadarambutgugur Instagram Photos | videos | post

Shampoo yang tak punya conditioner, makanya shampoo itu tak bertoksik. . Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. No SLS juga. . Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala. . Benefit organik shampoo PbySOยฎ : 1. Mengurangkan keguguran rambut. 2. Tiada lagi kelumumur. 3. Menguatkan akar rambut. 4. Mengalakkan pertumbuham anak rambut baru. 5. Rambut tak lagi bercabang. 6. Rambut sihat & kehitaman. 7. Menghilangkan bau busuk rambut. .

5 likes - 0 comments
Nak cuba Collagen Drink?Ha yang tu pon ada harga JIMAT sangat.Jimat RM40 tu dari harga biasa.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Nak ke?
.
Eh nanti dulu.Ada lagi tu ha Cosmetic Bag yang EXCLUSIVE dan LETOP pon ada.Bolehla letak semua harta karun kita.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Macam teringin Microfiber Towel jugak?Ala..boleh ja jimat sangat dah tu ha.
.
Uish memang rugi tak grab promo kalini.Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
MJ ID:002682
.
.
#mjnaturalbeautyfest2017
#maryjardin#teamEA#maryjardinshahalam 
#codshahalam#sayajualsayapakai
#naturalskincaremalaysia 
#naturalskincare#skincare
#collagendrink#cantikluarcantikdalam
#masalahkulit#nakcantik
#anjalkankulit#lembapkankulit
#antipenuaan#awetmuda
#jerawatbanyak#jerawat 
#parutjerawat#parut
#jeragat#pudarkanjeragat
#pudarkanparutjerawat 
#kulitkering#kulitberminyak 
#kulitkusam#tonataksekata 
#produknaturalmalaysia#produknatural Instagram Photos | videos | post

Nak cuba Collagen Drink?Ha yang tu pon ada harga JIMAT sangat.Jimat RM40 tu dari harga biasa.๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Nak ke? . Eh nanti dulu.Ada lagi tu ha Cosmetic Bag yang EXCLUSIVE dan LETOP pon ada.Bolehla letak semua harta karun kita.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Macam teringin Microfiber Towel jugak?Ala..boleh ja jimat sangat dah tu ha. . Uish memang rugi tak grab promo kalini.Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’• . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† MJ ID:002682 . .

1 likes - 0 comments
๐ŸŒธLavender Garden Collection.๐Ÿ˜˜
.
Jimat sehingga RM70 pon ada?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Uish memang rugi tak grab promo sempena #MJNaturalBeautyFest2017 pada 25 &26 nanti.
.
Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘†
MJ ID:002682
.
.
#mjnaturalbeautyfest2017
#maryjardin#teamEA#maryjardinshahalam 
#codshahalam#sayajualsayapakai 
#naturalskincarelovers 
#naturalskincaremalaysia 
#naturalskincare#skincare
#masalahkulit#nakcantik
#jerawatbanyak#jerawat
#jeragat#anjalkulit#sunblock
#parutjerawat#parut
#pudarkanparutjerawat 
#kulitkering#kulitberminyak 
#kulitkusam#tonataksekata 
#whitehead#blackhead 
#produknaturalmalaysia#produknatural Instagram Photos | videos | post

๐ŸŒธLavender Garden Collection.๐Ÿ˜˜ . Jimat sehingga RM70 pon ada?๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Uish memang rugi tak grab promo sempena pada 25 &26 nanti. . Stok adalah TERHAD!Pre-order sekarang supaya tak terlepas peluang.๐Ÿ˜‰๐Ÿ’• . Whatsapp:0194305326(Athirah)/Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† MJ ID:002682 . .

0 likes - 1 comments
Boleh swipe โžก๏ธke tepi utk tengok fungsi-fungsi Body Scrub The Beauty Hacks yang lain ๐Ÿค—๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป .
.
#thebeautyhacks 
#hawathebeautyhacks 
#skincare
#bodycare
#jerawat
#parutjerawat
#kulitberminyak
#whiteheads
#blackheads
#kulitkering
#jeragat 
#setjerawat
#setkulitkering
#spadarirumah
#organicskincare
#naturalbeautyproduct Instagram Photos | videos | post

Boleh swipe โžก๏ธke tepi utk tengok fungsi-fungsi Body Scrub The Beauty Hacks yang lain ๐Ÿค—๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . .

4 likes - 0 comments
Benefit face mask & scrub PbySOยฎ
.
1. Kulit tak berminyak dengan teruk.
2. Kulit jadi glowing & cerah.
3. Tiada blackhead & whitehead dekat hidung.
4. Mengecutkan jerawat yang aktif.
5. Melembapkan dan melembutkan kulit.
6. Bagus untuk redakan kemerahan sunburn.
.
Tips : Gunakan seminggu 2x ya. Sesuai untuk semua jenis kulit tau.
.
Cara guna ( jika ada jerawat bernanah) :-
1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt.
2. Ratakan nipis-nipis pada kulit jika ada jerawat bernanah.
3. Biarkan separa kering. Basahkan semula fave mask tersebut.
4. Bilas bersih.
.
Cara guna ( jika TIADA jerawat nernanah) :-
1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt/susu/lemon jus.
2. Ratakan pada keseluruhan kulit.
3. Biarkan kering. Basahkan semula fave mask tersebut.
4. Jadikan sebagai scrub.
5. Bilas bersih.
.
#tipsglowing 
#kulitglowing
#facemask
#carapakaimask
#penjagaankulit
#kulitberminyak
#agentpbyso
#kualaselangor
#puncakalam
#tipsmukajerawat
#jeram
#tipscantiknatural
#natural Instagram Photos | videos | post

Benefit face mask & scrub PbySOยฎ . 1. Kulit tak berminyak dengan teruk. 2. Kulit jadi glowing & cerah. 3. Tiada blackhead & whitehead dekat hidung. 4. Mengecutkan jerawat yang aktif. 5. Melembapkan dan melembutkan kulit. 6. Bagus untuk redakan kemerahan sunburn. . Tips : Gunakan seminggu 2x ya. Sesuai untuk semua jenis kulit tau. . Cara guna ( jika ada jerawat bernanah) :- 1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt. 2. Ratakan nipis-nipis pada kulit jika ada jerawat bernanah. 3. Biarkan separa kering. Basahkan semula fave mask tersebut. 4. Bilas bersih. . Cara guna ( jika TIADA jerawat nernanah) :- 1. Ambil 1sudu besar face mask & 3-4sudu besar yogurt/susu/lemon jus. 2. Ratakan pada keseluruhan kulit. 3. Biarkan kering. Basahkan semula fave mask tersebut. 4. Jadikan sebagai scrub. 5. Bilas bersih. .

5 likes - 0 comments
Parut teruk kesan jerawat dah terdingkir dari muka, gara - gara guna Serum SKINELLE!
.
Kolagen ikan jerung dalam serum ni cukup SUPERBB KESAN dia untuk MERAWAT dan MENCANTIKKAN kulit yang bermasalah!
.
Suka kan kalau muka jadi comey ๐Ÿ˜Š
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266 Instagram Photos | videos | post

Parut teruk kesan jerawat dah terdingkir dari muka, gara - gara guna Serum SKINELLE! . Kolagen ikan jerung dalam serum ni cukup SUPERBB KESAN dia untuk MERAWAT dan MENCANTIKKAN kulit yang bermasalah! . Suka kan kalau muka jadi comey ๐Ÿ˜Š . ๐Ÿ“ฒ 0122990266

27 likes - 1 comments
Kelebihan wap muka :-
1. Kulit lebih bersih & nampak fresh.
2. Tiada bendasing & kotoran y sumbatkan liang pori kita.
3. Kulit akan jadi kemerahan semulajadi & nampak hidup.
4. Melancarkan peredaran darah.
5. Blackhead & whitehead tak melekat di hidung, dahi & dagu.
6. Liang pori terbuka dan kotoran senang keluar.
7. Ling pori tak lagi mengeluarkan minyak yang berlebihan.
8. Kulit kita tak lagi mudah naik jerawat & jeragat.
9. Liang pori tak lagi nampak jelas/ besar. .
#tipspbyso 
#tipskulit
#glowing 
#tipsjagakulit
#wapmuka
#stimmuka
#kulitglowing
#penjagaankulit
#kulitberminyak
#agentpbyso
#kualaselangor
#puncakalam
#tipsmukajerawat
#jeram
#tipscantiknatural
#natural
#tipsmukajerawat 
#purebysafiyyahosman Instagram Photos | videos | post

Kelebihan wap muka :- 1. Kulit lebih bersih & nampak fresh. 2. Tiada bendasing & kotoran y sumbatkan liang pori kita. 3. Kulit akan jadi kemerahan semulajadi & nampak hidup. 4. Melancarkan peredaran darah. 5. Blackhead & whitehead tak melekat di hidung, dahi & dagu. 6. Liang pori terbuka dan kotoran senang keluar. 7. Ling pori tak lagi mengeluarkan minyak yang berlebihan. 8. Kulit kita tak lagi mudah naik jerawat & jeragat. 9. Liang pori tak lagi nampak jelas/ besar. .

2 likes - 0 comments
.
๐Ÿ”ด Wap muka = wajib buat seminggu 1x, atau maxsimum 2x seminggu.
.
๐Ÿ”ด Didihkan air, masukkan air tersebut dalam mangkuk kaca atau mangkuk yang tahan panas. Biarkan sekejap dalam 2-3minit. Masukkan dry herbs.
.
๐Ÿ”ด Ambil towel yang tebal dan lebar. Pekup/ tutup keseluruhan kepala. (Refer video pertama).
.
๐Ÿ”ด Kedudukan muka dan mangkuk harus 90darjah ya. Jangan terlalu dekat dengan mangkuk wap muka.
.
๐Ÿ”ด Wap muka dalam 2-3minit atau 5-10minit. Take 1minit untuk rest. Masa rest jauhkan kepala(keluarkan kepala dari towel).
.
๐Ÿ”ด Sepanjang wap muka, konsisten hembus dan tarik nafas perlahan-lahan ya.
.
๐Ÿ”ด Settle wap muka, lap sedikit muka. Dan boleh terus pakai face mask PbySOยฎ
.
๐Ÿ”ด Jika tiada jerawat bernanah, basahkan face mask PbySOยฎ dan jadikan face scrub.
.
๐Ÿ”ด Jika ada jerawat bernanah, pakai face mask nipis-nipis, separa kering cuci bersih.
.
๐Ÿ”ด Kemudian, cuci muka, pakai toner, pakai face oil & pakai lipbalm.
.
#tipspbyso 
#stimface
#wapmuka
#tipskulitglowing
#glowing 
#kulitglowing
#penjagaankulit
#kulitberminyak
#agentpbyso
#kualaselangor
#puncakalam
#tipsmukajerawat
#jeram
#tipscantiknatural
#natural
#purebysafiyyahosman Instagram Photos | videos | post

. ๐Ÿ”ด Wap muka = wajib buat seminggu 1x, atau maxsimum 2x seminggu. . ๐Ÿ”ด Didihkan air, masukkan air tersebut dalam mangkuk kaca atau mangkuk yang tahan panas. Biarkan sekejap dalam 2-3minit. Masukkan dry herbs. . ๐Ÿ”ด Ambil towel yang tebal dan lebar. Pekup/ tutup keseluruhan kepala. (Refer video pertama). . ๐Ÿ”ด Kedudukan muka dan mangkuk harus 90darjah ya. Jangan terlalu dekat dengan mangkuk wap muka. . ๐Ÿ”ด Wap muka dalam 2-3minit atau 5-10minit. Take 1minit untuk rest. Masa rest jauhkan kepala(keluarkan kepala dari towel). . ๐Ÿ”ด Sepanjang wap muka, konsisten hembus dan tarik nafas perlahan-lahan ya. . ๐Ÿ”ด Settle wap muka, lap sedikit muka. Dan boleh terus pakai face mask PbySOยฎ . ๐Ÿ”ด Jika tiada jerawat bernanah, basahkan face mask PbySOยฎ dan jadikan face scrub. . ๐Ÿ”ด Jika ada jerawat bernanah, pakai face mask nipis-nipis, separa kering cuci bersih. . ๐Ÿ”ด Kemudian, cuci muka, pakai toner, pakai face oil & pakai lipbalm. .

2 likes - 0 comments
Pengguna tegar serum SKINELLE!
Sebelum guna kulit berjerawat teruk!
Bila guna serum SKINELLE, jerawat tak tumbuh dan parut jerawat dah mula pudar dan hilang. Kulit muka jadi bersih!
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266 Instagram Photos | videos | post

Pengguna tegar serum SKINELLE! Sebelum guna kulit berjerawat teruk! Bila guna serum SKINELLE, jerawat tak tumbuh dan parut jerawat dah mula pudar dan hilang. Kulit muka jadi bersih! . ๐Ÿ“ฒ 0122990266

19 likes - 1 comments
Antara manfaat Miracle Serum:
๐Ÿ‘ธ Hapuskan jerawat
๐Ÿ‘ธ Merawat pelbagai masalah kulit termasuk eczema
๐Ÿ‘ธ Hilangkan parut jerawat
๐Ÿ‘ธ Tinggalkan effect glowing
๐Ÿ‘ธ Mencerahkan kulit
๐Ÿ‘ธ Kecilkan pori
๐Ÿ‘ธ Menegangkan pipi yang jatuh
๐Ÿ‘ธBase Make up
๐Ÿ‘ธKurangkan kedutan
๐Ÿ‘ธMelembapkan bibir
๐Ÿ‘ธ No MERCURY

Kalau ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp melalui bio link sis okeh ๐Ÿ˜˜

#uitm
#ent530
#eusahawan
#uitmkampusbandarayamelaka
#entrepreneur
#miracle
#serum
#glowing
#jerawat
#poribesar
#jeragat
#kulitkering
#eczema
#bibirkering
#kulitsensitif
#parutberlubang
#kulitkusam
#kulitberminyak
#kulitlicin
#melaka
#ns
#jdt
#nomercury
#permanent
#nakcantik
#naklawa
#dudapujaandara
#tv3
#astroria
#viral Instagram Photos | videos | post

Antara manfaat Miracle Serum: ๐Ÿ‘ธ Hapuskan jerawat ๐Ÿ‘ธ Merawat pelbagai masalah kulit termasuk eczema ๐Ÿ‘ธ Hilangkan parut jerawat ๐Ÿ‘ธ Tinggalkan effect glowing ๐Ÿ‘ธ Mencerahkan kulit ๐Ÿ‘ธ Kecilkan pori ๐Ÿ‘ธ Menegangkan pipi yang jatuh ๐Ÿ‘ธBase Make up ๐Ÿ‘ธKurangkan kedutan ๐Ÿ‘ธMelembapkan bibir ๐Ÿ‘ธ No MERCURY Kalau ada sebarang pertanyaan boleh whatsapp melalui bio link sis okeh ๐Ÿ˜˜

11 likes - 1 comments
Tengok sendiri, kesan penggunaan ONE FACE FOUNDATION. Sebelum disapu dengan ONE FACE, dan selepas sapuan!
.
Kulit muka jadi glowing. Putih dan tak melekit. Foundation yang ikut warna kulit! Cela pon tertutup!
.
Bila berpeluh makin glowing dan makeup tahan lama. Tak perlu nak touchup makeup!
.
๐Ÿ“ฒ0122990266 Instagram Photos | videos | post

Tengok sendiri, kesan penggunaan ONE FACE FOUNDATION. Sebelum disapu dengan ONE FACE, dan selepas sapuan! . Kulit muka jadi glowing. Putih dan tak melekit. Foundation yang ikut warna kulit! Cela pon tertutup! . Bila berpeluh makin glowing dan makeup tahan lama. Tak perlu nak touchup makeup! . ๐Ÿ“ฒ0122990266

24 likes - 1 comments
Kulit yang kusam dan tak bermaya, bila kena sapuan serum SKINELLE, terus berubah jadi Flawless dan sihat!
.
Suka guna serum SKINELLE, wangi, tak melekit dan cepat resap dalam kulit, coz molikul dia halus. Mengandungi kolagen yang meremajakan kulit!
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266
. Instagram Photos | videos | post

Kulit yang kusam dan tak bermaya, bila kena sapuan serum SKINELLE, terus berubah jadi Flawless dan sihat! . Suka guna serum SKINELLE, wangi, tak melekit dan cepat resap dalam kulit, coz molikul dia halus. Mengandungi kolagen yang meremajakan kulit! . ๐Ÿ“ฒ 0122990266 .

10 likes - 1 comments
Sebelum tiduuur jangan lupa juga pake night krim nyaaa yaaa ๐Ÿ˜€

JAFRA advanced dynamic mattifying night moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit ๐Ÿ˜

Yuk free konsul kok 
More info 
WA : 089657042413 
Line : alfinaresfita 
#jafra #jafraindonesia #jafrabanyumas #jafrajateng #jafrapurwokerto #jafrapwt #jafrapurbalingga #jafrapbg #jafrabanjarnegara #jafrabna #jaframudmask #mudmaskjafra #testimonijafra #nightkrimjafra #nightmoisturejafra #krimmalamjafra #krimglowing #kulitberminyak #jerawat #advancedynamicbalancing #advancemattifying #kulitkering #explore #explorer #explorepwt #explorer Instagram Photos | videos | post

Sebelum tiduuur jangan lupa juga pake night krim nyaaa yaaa ๐Ÿ˜€ JAFRA advanced dynamic mattifying night moisture dengan tea tree leaf oil membantu mengontrol minyak berlebih dan menyamarkan pori-pori kulit ๐Ÿ˜ Yuk free konsul kok More info WA : 089657042413 Line : alfinaresfita

6 likes - 0 comments
Shampoo yang tak punya conditioner, makanya shampoo itu tak bertoksik.
.
Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. No SLS juga.
.
Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala.
.
Benefit organik shampoo PbySOยฎ :
1. Mengurangkan keguguran rambut.
2. Tiada lagi kelumumur.
3. Menguatkan akar rambut.
4. Mengalakkan pertumbuham anak rambut baru.
5. Rambut tak lagi bercabang.
6. Rambut sihat & kehitaman.
7. Menghilangkan bau busuk rambut.
.
#nofilter
#noSLS
#rambutkelumumur
#hairmistmalaysia 
#agenpurebysafiyyahosman
#agenpbysokualaselangor
#jeram
#kualaselangor
#malaysiaproduk
#handcraftedhairmist
#isell
#barzaarpaknil
#shampooorganik
#kelemumurteruk  #masalahrambutberbau #rambutrosak 
#rambutbercabang #purebysafiyyahosaman #hairmistkualaselangor  #kulitberminyak 
#rambutbotak
 #organicmalaysia #homemadeshampoo
#baurambut 
#Freetoxic
#rambutlembutberkilau #hilangkanrambutberbau  #tiadarambutgugur Instagram Photos | videos | post

Shampoo yang tak punya conditioner, makanya shampoo itu tak bertoksik. . Menggunakan pengawet gred makanan. Tidak berwarna & tidak ada pewangi tiruan. No SLS juga. . Tidak buat kulit kepala iritasi dan paling penting, tak kembangkan saluran darah di kepala. . Benefit organik shampoo PbySOยฎ : 1. Mengurangkan keguguran rambut. 2. Tiada lagi kelumumur. 3. Menguatkan akar rambut. 4. Mengalakkan pertumbuham anak rambut baru. 5. Rambut tak lagi bercabang. 6. Rambut sihat & kehitaman. 7. Menghilangkan bau busuk rambut. .

5 likes - 0 comments