*TIMEWISE MIRACLE SET*

Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas. 
Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam.

Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle! 
Set ini terdiri daripada:

1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*:
✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati
✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit

2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER*
✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak.

3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35*
✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman.

4️⃣ *NIGHT SOLUTION*
✅ Mengandungi Vitamin A, E & C
✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam.

Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya.

Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita.
. 
Ws sis. 😉😉😍
☎️Sharifah 013-3911353 
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayuluklang #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #jerawat #jeragat #kulitbersih #bibircantik #skincare #makeup #eyeshadow #trustedseller #lipstick Instagram Photos | videos | post

*TIMEWISE MIRACLE SET* Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas. Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam. Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle! Set ini terdiri daripada: 1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*: ✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati ✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit 2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER* ✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak. 3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35* ✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman. 4️⃣ *NIGHT SOLUTION* ✅ Mengandungi Vitamin A, E & C ✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam. Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya. Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita. . Ws sis. 😉😉😍 ☎️Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant

8 likes - 0 comments
😫 *OIL SEED...OH SAY NO!!!* 😫 .
.
💖👉Post kali ini sangat penting untuk wanita yang gemar menggunakan maskara / eye liner / eye color..😉Ingat yer.. Eye Make up Remover sangat-sangat penting utk setiap wanita yang bersolek.
.
.
. . 😬Apa itu oil seed? Perasaan tak? Ada bintik-bintik kecil yg halus dan juga ada kasar di bahagian bawah mata? Terutama utk wanita yg gemar memakai makeup nie..Sedihkan ? :( ✨Bintik-bintik kecil halus ni selalunya tak rasa apa-apa atau sakit tapi boleh nampak luaran kulit kita. Ada sesetengah orang yang mempunyai bintik-bintik kasar dan sukar dirawat. Ada banyak faktor. Cuba sentuh di bahagian mata dan lihat di depan cermin. Ada terasa benjolan di mata. Itulah dinamakan oil seed..
.
.
. 🌸Baby Oil sepenuhnya

😫 *OIL SEED...OH SAY NO!!!* 😫 . . 💖👉Post kali ini sangat penting untuk wanita yang gemar menggunakan maskara / eye liner / eye color..😉Ingat yer.. Eye Make up Remover sangat-sangat penting utk setiap wanita yang bersolek. . . . . 😬Apa itu oil seed? Perasaan tak? Ada bintik-bintik kecil yg halus dan juga ada kasar di bahagian bawah mata? Terutama utk wanita yg gemar memakai makeup nie..Sedihkan ? :( ✨Bintik-bintik kecil halus ni selalunya tak rasa apa-apa atau sakit tapi boleh nampak luaran kulit kita. Ada sesetengah orang yang mempunyai bintik-bintik kasar dan sukar dirawat. Ada banyak faktor. Cuba sentuh di bahagian mata dan lihat di depan cermin. Ada terasa benjolan di mata. Itulah dinamakan oil seed.. . . . 🌸Baby Oil sepenuhnya " berminyak atau oily"🌸 😉Jadi, anda tidak digalakkan menggunakan make up remover yang ada oily.. Sebaliknya anda harus menggunakan oil-free eye make up remover yang tidak mengandungi minyak 🔰Produk yg wajib ade bagi setiap yang bermake up..produk ni juga sangat mesra contact lens.Jadi bagi yg bercontact lens,produk ni tak mendatangkan alahan atau tindakbalas pada mata atau contact lens anda. 😯Peringatan !😯 ☝Jangan sesekali menggunakan pencuci muka dan mask terkena bahagian mata kerana kawasan bahagian mata ini adalah kulit nipis dan sensitif yang lebih nipis dr kulit muka. ✌Jadi cara bijak utk membersihkan bahgian mata ,anda hanya perlu 'dap dap' bahagian mata anda menggunakan kapas yg telah di letakkan Oil Free Eye Make Up Remover. . Jom dapatkan segera! 📱Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant

3 likes - 0 comments
Set penjagaan badan SAIL TO THE MOON gabungan aroma citrus-bungaan botani terdiri daripada.
.
❤ Shower Gel Gel mandian yang lembut dan menyegarkan termasuk limau gedang merah jambu dan bunga beri.
❤ Body Lotion Krim lotion yang ringan dan mudah serap, mengandungi honeysuckle karang, tuberose dan melati India.
❤ Fragrance Mist Semburan wangian diekstrak daripada kasturi sutera. Sangat sesuai untuk dijadikan hantaran.. Padankan ketiga-tiganya dan nikmati aroma yang menyegarkan pasti meningkatkan keyakinan dan semangat sepanjang hari..
. 
Pm /Ws sis tuk dapatkannya 😘
📱Sharifah 013-3911353 
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayuluklang #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #jerawat #jeragat #kulitbersih #bibircantik #trustedseller #lipstick #free #marykaypromo #mkmens #sayajual #skincare #makeup #eyeshadow #sailtothemoon #showergel Instagram Photos | videos | post

Set penjagaan badan SAIL TO THE MOON gabungan aroma citrus-bungaan botani terdiri daripada. . ❤ Shower Gel Gel mandian yang lembut dan menyegarkan termasuk limau gedang merah jambu dan bunga beri. ❤ Body Lotion Krim lotion yang ringan dan mudah serap, mengandungi honeysuckle karang, tuberose dan melati India. ❤ Fragrance Mist Semburan wangian diekstrak daripada kasturi sutera. Sangat sesuai untuk dijadikan hantaran.. Padankan ketiga-tiganya dan nikmati aroma yang menyegarkan pasti meningkatkan keyakinan dan semangat sepanjang hari.. . Pm /Ws sis tuk dapatkannya 😘 📱Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant

7 likes - 1 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

3 likes - 1 comments
GANTIKAN KRIM MALAM YANG  MELEKIT DAN BERMINYAK.
.
.
.
Saya nak bagitau rahsia..tak perlu pakai krim lagi..spray je terus boleh tidur..selesa dan wangi bau haruman epal lagi.. 'NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY' dirumuskan khas untuk mereka yang tak suka pakai krim malam... in shaa Allah bebas dari bahan kimia bahaya.
.
.
KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 💞 Memutih dan Mencerahkan wajah
💞 Menegangkan kulit wajah
💞 Menutup liang - liang roma
💞 Mengurangkan garis - garis halus
💞 Mengurangkan kedutan diwajah

Cara guna sangat mudah dan sepantas 2 saat..

GANTIKAN KRIM MALAM YANG MELEKIT DAN BERMINYAK. . . . Saya nak bagitau rahsia..tak perlu pakai krim lagi..spray je terus boleh tidur..selesa dan wangi bau haruman epal lagi.. 'NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY' dirumuskan khas untuk mereka yang tak suka pakai krim malam... in shaa Allah bebas dari bahan kimia bahaya. . . KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 💞 Memutih dan Mencerahkan wajah 💞 Menegangkan kulit wajah 💞 Menutup liang - liang roma 💞 Mengurangkan garis - garis halus 💞 Mengurangkan kedutan diwajah Cara guna sangat mudah dan sepantas 2 saat.. "hanya spray kewajah dan ratakan" Terus boleh tidur..😀 Anda nak selesa sepanjang tidur malam? Dapatkan sekarang dengan harga yang berpatutan jimat sehingga 4bulan . .

7 likes - 0 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

3 likes - 1 comments
Wajah penuh jerawat,kusam n pori2 besar????
Ga usah kuatir...
Hempas cantik paake Natura beautyspray yuukk...
Only 90rb ato 345rb per paket
Wjah mulus n glowing...
Order 
wa 085712899258
Millatina Naturaworld 👌

#beautyspray
#beautysprayaman
#beautyspraysehat
#Naturabeautyspray
#hempasjerawat
#hempaskomedo
#hempasflekhitam
#kulitbersih
#kulitsehat
#perawatansimple
#perawatanmudah
#perawatanmurah Instagram Photos | videos | post

Wajah penuh jerawat,kusam n pori2 besar???? Ga usah kuatir... Hempas cantik paake Natura beautyspray yuukk... Only 90rb ato 345rb per paket Wjah mulus n glowing... Order wa 085712899258 Millatina Naturaworld 👌

0 likes - 0 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

2 likes - 2 comments
Nak makeup look macam ni? Senang je. Jom tengok apa yang Kakyu pakai 😉 Instagram Photos | videos | post

Nak makeup look macam ni? Senang je. Jom tengok apa yang Kakyu pakai 😉

5 likes - 1 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

1 likes - 2 comments
Cukup 2 kapsul Frutablend di malam hari udh bisaaaaa penuhin kebutuhan vitamin untuk kulit kamu! Selain dpt menghilangkan jerawat, FRUTABLEND jg dpt mencerahkan kulit wajah lohhh

Contact info and order :
🌸Ninda🌸
Dist. HWI Terverified👑

WA : 085691934296
Pin BB : DD7E11F3
Line Official :

Cukup 2 kapsul Frutablend di malam hari udh bisaaaaa penuhin kebutuhan vitamin untuk kulit kamu! Selain dpt menghilangkan jerawat, FRUTABLEND jg dpt mencerahkan kulit wajah lohhh Contact info and order : 🌸Ninda🌸 Dist. HWI Terverified👑 WA : 085691934296 Pin BB : DD7E11F3 Line Official : "cek link di bio ya" RESELLER WELCOME😘 NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍 .

5 likes - 0 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

4 likes - 2 comments
Manfaat Glucola Gel MCI :
.
🌷 Mengangkat sel kulit mati penyebab kusam 🌷 Memudarkan kerutan
🌷 Melembabkan dan melembutkan kulit
🌷 Memudarkan kusam dan bekas jerawat pada wajah
🌷 Memberikan nutrisi yang dibutuhkan kulit seperti Collagen 🌷 Mengencangkan dan meremajakan kulit
🌷 Kulit terasa lebih kenyal dan halus
🌷 Dengan pemakaian teratur dan benar dapat mencerahkan kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit siku, lutut, lipatan dll.
🌷 Baik digunakan oleh pria dan wanita, baik remaja maupun dewasa 🌷 Untuk para wanita dapat mengencangkan area payudara
.
Info & order :
WA. 0878-8515-0070
LINE ID. ayukusuma59
.
.
#glucolagel #cleanser #filler #collagen #gluthatione #kulitbersih #kulitcantik #kulitcerah #lembut #cerahalami #cerah #cantik #bersih #beautyskin #beauty #beautytreatment #facial #wanita #kosmetikaman #menghaluskan #kulithalus #kulitkenyal #kenyal #nomercury #nonhidroquinone Instagram Photos | videos | post

Manfaat Glucola Gel MCI : . 🌷 Mengangkat sel kulit mati penyebab kusam 🌷 Memudarkan kerutan 🌷 Melembabkan dan melembutkan kulit 🌷 Memudarkan kusam dan bekas jerawat pada wajah 🌷 Memberikan nutrisi yang dibutuhkan kulit seperti Collagen 🌷 Mengencangkan dan meremajakan kulit 🌷 Kulit terasa lebih kenyal dan halus 🌷 Dengan pemakaian teratur dan benar dapat mencerahkan kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit siku, lutut, lipatan dll. 🌷 Baik digunakan oleh pria dan wanita, baik remaja maupun dewasa 🌷 Untuk para wanita dapat mengencangkan area payudara . Info & order : WA. 0878-8515-0070 LINE ID. ayukusuma59 . .

9 likes - 1 comments
Miracle skin : Skin Boosters

Berfungsi untuk BOOST SKIN ATAU MEMPERCEPATKAN PROCESS TREATMENT
➡ Menghilangkan jeragat dan jerawat dengan berkesan
➡ Mencerahkan kulit dengan sekata
➡ Menghilangkan

Miracle skin : Skin Boosters Berfungsi untuk BOOST SKIN ATAU MEMPERCEPATKAN PROCESS TREATMENT ➡ Menghilangkan jeragat dan jerawat dengan berkesan ➡ Mencerahkan kulit dengan sekata ➡ Menghilangkan "dark spot' pada wajah ➡ Merawat wajah kusam ➡ Memberi kelembapan pada wajah ➡ Memberi wajah lebih halus dan berseri RM100/box FREE POSTAGE untuk SM CARA PENGGUNAAN 📍 Seminggu boleh guna 2-3 botol 📍 Sekali penggunaan habiskan terus 3ml (selepas ampul dipatahkan)

4 likes - 0 comments
*TIMEWISE MIRACLE SET*

Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas. 
Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam.

Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle! 
Set ini terdiri daripada:

1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*:
✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati
✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit

2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER*
✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak.

3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35*
✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman.

4️⃣ *NIGHT SOLUTION*
✅ Mengandungi Vitamin A, E & C
✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam.

Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya.

Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita.
. 
Ws sis. 😉😉😍
☎️Sharifah 013-3911353 
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayuluklang #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #jerawat #jeragat #kulitbersih #bibircantik #skincare #makeup #eyeshadow #trustedseller #lipstick Instagram Photos | videos | post

*TIMEWISE MIRACLE SET* Set Timewise Miracle adalah set anti penuaan. Sesuai untuk korang yang berumur 25 tahun ke atas. Kita perlukan set penuaan kerana pada masa ini kulit sudah mula matang & menua. Banyak garis² halus muncul & skin cepat kusam. Untuk memiliki wajah yang sihat, bersih & berseri 😍😍😍 serta muda dari usia sebenar dapatkan set Timewise Miracle! Set ini terdiri daripada: 1️⃣ *CLEANSER 3-in-1*: ✅ Bertindak untuk mencuci, membersihkan segala kotoran & sel kulit mati ✅ Menyegarkan kulit ✅ Exfoliation/pengelupasan kulit secara halus, bukan menghakis lapisan kulit 2️⃣ *AGE-FIGHTING MOISTURIZER* ✅ Memberi kelembapan yang sangat diperlukan oleh kulit supaya kulit tidak terlalu kering atau terlalu berminyak. 3️⃣ *DAY SOLUTION SPF 35* ✅ Adalah krim siang yang mengandungi formula anti penuaan & SPF 35 yang bertindak untuk melindungi kulit dari sinaran matahari/uv yang boleh menyebabkan pertumbuhan jeragat, kemunculan garis² halus, kekedutan & kekusaman. 4️⃣ *NIGHT SOLUTION* ✅ Mengandungi Vitamin A, E & C ✅ Memperbaiki kerosakan kulit serta mengaktifkan kolagen semula jadi pada waktu malam. Dapatkan set Timewise Miracle ini so wajah korang sihat, bersih & kelihatan muda dari usia sebenarnya. Penggunaan satu set adalah selama 6 - 7 bulan dan ke atas. Sangat berbaloi & jimat untuk kulit kita. . Ws sis. 😉😉😍 ☎️Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant

8 likes - 0 comments
😫 *OIL SEED...OH SAY NO!!!* 😫 .
.
💖👉Post kali ini sangat penting untuk wanita yang gemar menggunakan maskara / eye liner / eye color..😉Ingat yer.. Eye Make up Remover sangat-sangat penting utk setiap wanita yang bersolek.
.
.
. . 😬Apa itu oil seed? Perasaan tak? Ada bintik-bintik kecil yg halus dan juga ada kasar di bahagian bawah mata? Terutama utk wanita yg gemar memakai makeup nie..Sedihkan ? :( ✨Bintik-bintik kecil halus ni selalunya tak rasa apa-apa atau sakit tapi boleh nampak luaran kulit kita. Ada sesetengah orang yang mempunyai bintik-bintik kasar dan sukar dirawat. Ada banyak faktor. Cuba sentuh di bahagian mata dan lihat di depan cermin. Ada terasa benjolan di mata. Itulah dinamakan oil seed..
.
.
. 🌸Baby Oil sepenuhnya

😫 *OIL SEED...OH SAY NO!!!* 😫 . . 💖👉Post kali ini sangat penting untuk wanita yang gemar menggunakan maskara / eye liner / eye color..😉Ingat yer.. Eye Make up Remover sangat-sangat penting utk setiap wanita yang bersolek. . . . . 😬Apa itu oil seed? Perasaan tak? Ada bintik-bintik kecil yg halus dan juga ada kasar di bahagian bawah mata? Terutama utk wanita yg gemar memakai makeup nie..Sedihkan ? :( ✨Bintik-bintik kecil halus ni selalunya tak rasa apa-apa atau sakit tapi boleh nampak luaran kulit kita. Ada sesetengah orang yang mempunyai bintik-bintik kasar dan sukar dirawat. Ada banyak faktor. Cuba sentuh di bahagian mata dan lihat di depan cermin. Ada terasa benjolan di mata. Itulah dinamakan oil seed.. . . . 🌸Baby Oil sepenuhnya " berminyak atau oily"🌸 😉Jadi, anda tidak digalakkan menggunakan make up remover yang ada oily.. Sebaliknya anda harus menggunakan oil-free eye make up remover yang tidak mengandungi minyak 🔰Produk yg wajib ade bagi setiap yang bermake up..produk ni juga sangat mesra contact lens.Jadi bagi yg bercontact lens,produk ni tak mendatangkan alahan atau tindakbalas pada mata atau contact lens anda. 😯Peringatan !😯 ☝Jangan sesekali menggunakan pencuci muka dan mask terkena bahagian mata kerana kawasan bahagian mata ini adalah kulit nipis dan sensitif yang lebih nipis dr kulit muka. ✌Jadi cara bijak utk membersihkan bahgian mata ,anda hanya perlu 'dap dap' bahagian mata anda menggunakan kapas yg telah di letakkan Oil Free Eye Make Up Remover. . Jom dapatkan segera! 📱Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant

3 likes - 0 comments
Set penjagaan badan SAIL TO THE MOON gabungan aroma citrus-bungaan botani terdiri daripada.
.
❤ Shower Gel Gel mandian yang lembut dan menyegarkan termasuk limau gedang merah jambu dan bunga beri.
❤ Body Lotion Krim lotion yang ringan dan mudah serap, mengandungi honeysuckle karang, tuberose dan melati India.
❤ Fragrance Mist Semburan wangian diekstrak daripada kasturi sutera. Sangat sesuai untuk dijadikan hantaran.. Padankan ketiga-tiganya dan nikmati aroma yang menyegarkan pasti meningkatkan keyakinan dan semangat sepanjang hari..
. 
Pm /Ws sis tuk dapatkannya 😘
📱Sharifah 013-3911353 
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykay #marykaymalaysia #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayuluklang #marykaysetiawangsa #marykaymelawati #jerawat #jeragat #kulitbersih #bibircantik #trustedseller #lipstick #free #marykaypromo #mkmens #sayajual #skincare #makeup #eyeshadow #sailtothemoon #showergel Instagram Photos | videos | post

Set penjagaan badan SAIL TO THE MOON gabungan aroma citrus-bungaan botani terdiri daripada. . ❤ Shower Gel Gel mandian yang lembut dan menyegarkan termasuk limau gedang merah jambu dan bunga beri. ❤ Body Lotion Krim lotion yang ringan dan mudah serap, mengandungi honeysuckle karang, tuberose dan melati India. ❤ Fragrance Mist Semburan wangian diekstrak daripada kasturi sutera. Sangat sesuai untuk dijadikan hantaran.. Padankan ketiga-tiganya dan nikmati aroma yang menyegarkan pasti meningkatkan keyakinan dan semangat sepanjang hari.. . Pm /Ws sis tuk dapatkannya 😘 📱Sharifah 013-3911353 Mary Kay Beauty Consultant

7 likes - 1 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

3 likes - 1 comments
GANTIKAN KRIM MALAM YANG  MELEKIT DAN BERMINYAK.
.
.
.
Saya nak bagitau rahsia..tak perlu pakai krim lagi..spray je terus boleh tidur..selesa dan wangi bau haruman epal lagi.. 'NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY' dirumuskan khas untuk mereka yang tak suka pakai krim malam... in shaa Allah bebas dari bahan kimia bahaya.
.
.
KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 💞 Memutih dan Mencerahkan wajah
💞 Menegangkan kulit wajah
💞 Menutup liang - liang roma
💞 Mengurangkan garis - garis halus
💞 Mengurangkan kedutan diwajah

Cara guna sangat mudah dan sepantas 2 saat..

GANTIKAN KRIM MALAM YANG MELEKIT DAN BERMINYAK. . . . Saya nak bagitau rahsia..tak perlu pakai krim lagi..spray je terus boleh tidur..selesa dan wangi bau haruman epal lagi.. 'NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY' dirumuskan khas untuk mereka yang tak suka pakai krim malam... in shaa Allah bebas dari bahan kimia bahaya. . . KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 💞 Memutih dan Mencerahkan wajah 💞 Menegangkan kulit wajah 💞 Menutup liang - liang roma 💞 Mengurangkan garis - garis halus 💞 Mengurangkan kedutan diwajah Cara guna sangat mudah dan sepantas 2 saat.. "hanya spray kewajah dan ratakan" Terus boleh tidur..😀 Anda nak selesa sepanjang tidur malam? Dapatkan sekarang dengan harga yang berpatutan jimat sehingga 4bulan . .

7 likes - 0 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

3 likes - 1 comments
Wajah penuh jerawat,kusam n pori2 besar????
Ga usah kuatir...
Hempas cantik paake Natura beautyspray yuukk...
Only 90rb ato 345rb per paket
Wjah mulus n glowing...
Order 
wa 085712899258
Millatina Naturaworld 👌

#beautyspray
#beautysprayaman
#beautyspraysehat
#Naturabeautyspray
#hempasjerawat
#hempaskomedo
#hempasflekhitam
#kulitbersih
#kulitsehat
#perawatansimple
#perawatanmudah
#perawatanmurah Instagram Photos | videos | post

Wajah penuh jerawat,kusam n pori2 besar???? Ga usah kuatir... Hempas cantik paake Natura beautyspray yuukk... Only 90rb ato 345rb per paket Wjah mulus n glowing... Order wa 085712899258 Millatina Naturaworld 👌

0 likes - 0 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

2 likes - 2 comments
Nak makeup look macam ni? Senang je. Jom tengok apa yang Kakyu pakai 😉 Instagram Photos | videos | post

Nak makeup look macam ni? Senang je. Jom tengok apa yang Kakyu pakai 😉

5 likes - 1 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

1 likes - 2 comments
Cukup 2 kapsul Frutablend di malam hari udh bisaaaaa penuhin kebutuhan vitamin untuk kulit kamu! Selain dpt menghilangkan jerawat, FRUTABLEND jg dpt mencerahkan kulit wajah lohhh

Contact info and order :
🌸Ninda🌸
Dist. HWI Terverified👑

WA : 085691934296
Pin BB : DD7E11F3
Line Official :

Cukup 2 kapsul Frutablend di malam hari udh bisaaaaa penuhin kebutuhan vitamin untuk kulit kamu! Selain dpt menghilangkan jerawat, FRUTABLEND jg dpt mencerahkan kulit wajah lohhh Contact info and order : 🌸Ninda🌸 Dist. HWI Terverified👑 WA : 085691934296 Pin BB : DD7E11F3 Line Official : "cek link di bio ya" RESELLER WELCOME😘 NB : FREE KONSULTASI SEBELUM BELI YAH 😘😍 .

5 likes - 0 comments
Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? .

WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! .

Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti .

TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

#diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare Instagram Photos | videos | post

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? . WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM35 😱 DARIPADA HARGA ASAL .

4 likes - 2 comments
Manfaat Glucola Gel MCI :
.
🌷 Mengangkat sel kulit mati penyebab kusam 🌷 Memudarkan kerutan
🌷 Melembabkan dan melembutkan kulit
🌷 Memudarkan kusam dan bekas jerawat pada wajah
🌷 Memberikan nutrisi yang dibutuhkan kulit seperti Collagen 🌷 Mengencangkan dan meremajakan kulit
🌷 Kulit terasa lebih kenyal dan halus
🌷 Dengan pemakaian teratur dan benar dapat mencerahkan kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit siku, lutut, lipatan dll.
🌷 Baik digunakan oleh pria dan wanita, baik remaja maupun dewasa 🌷 Untuk para wanita dapat mengencangkan area payudara
.
Info & order :
WA. 0878-8515-0070
LINE ID. ayukusuma59
.
.
#glucolagel #cleanser #filler #collagen #gluthatione #kulitbersih #kulitcantik #kulitcerah #lembut #cerahalami #cerah #cantik #bersih #beautyskin #beauty #beautytreatment #facial #wanita #kosmetikaman #menghaluskan #kulithalus #kulitkenyal #kenyal #nomercury #nonhidroquinone Instagram Photos | videos | post

Manfaat Glucola Gel MCI : . 🌷 Mengangkat sel kulit mati penyebab kusam 🌷 Memudarkan kerutan 🌷 Melembabkan dan melembutkan kulit 🌷 Memudarkan kusam dan bekas jerawat pada wajah 🌷 Memberikan nutrisi yang dibutuhkan kulit seperti Collagen 🌷 Mengencangkan dan meremajakan kulit 🌷 Kulit terasa lebih kenyal dan halus 🌷 Dengan pemakaian teratur dan benar dapat mencerahkan kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit secara permanen 🌷 Menghaluskan dan memudarkan warna gelap pada kulit siku, lutut, lipatan dll. 🌷 Baik digunakan oleh pria dan wanita, baik remaja maupun dewasa 🌷 Untuk para wanita dapat mengencangkan area payudara . Info & order : WA. 0878-8515-0070 LINE ID. ayukusuma59 . .

9 likes - 1 comments
Miracle skin : Skin Boosters

Berfungsi untuk BOOST SKIN ATAU MEMPERCEPATKAN PROCESS TREATMENT
➡ Menghilangkan jeragat dan jerawat dengan berkesan
➡ Mencerahkan kulit dengan sekata
➡ Menghilangkan

Miracle skin : Skin Boosters Berfungsi untuk BOOST SKIN ATAU MEMPERCEPATKAN PROCESS TREATMENT ➡ Menghilangkan jeragat dan jerawat dengan berkesan ➡ Mencerahkan kulit dengan sekata ➡ Menghilangkan "dark spot' pada wajah ➡ Merawat wajah kusam ➡ Memberi kelembapan pada wajah ➡ Memberi wajah lebih halus dan berseri RM100/box FREE POSTAGE untuk SM CARA PENGGUNAAN 📍 Seminggu boleh guna 2-3 botol 📍 Sekali penggunaan habiskan terus 3ml (selepas ampul dipatahkan)

4 likes - 0 comments