Loading...

Loading...
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:38:35
Photo

Saatnya merefleksikan diri melalui niat & keikhlasan di bulan Suci Ramadhan bersama klinik Rejuvenasi Attilatura dengan paket Ramadhan. . *Tampil Cerah di bulan penuh Berkah* Promo Ramadhan 1439 H 1. Paket Facial Lengkap (plus konsultasi + PDT Led light) dari harga normal Rp 350rb menjadi Rp 239rb 2. Electrocauterisasi Ringan dari harga normal Rp 1,6jt menjadi Rp239 rb (untuk max 10 titik) 3. Peeling Organic dari harga normal Rp 400rb menjadi Rp 239rb 4. Chemical Peeling dari harga normal Rp 350rb menjadi Rp 239rb 5. Microdermabrasi dari harga normal Rp 500rb menjadi Rp 239rb . #facialjakarta #facialjakartaselatan #facialmurah #facialtreatment #facialcare #dermisskinspecialist #cantik #wajahglowing #wajahcantik #kulitsehat #kulitbersih #klinikkecantikanjakarta #klinikkecantikanjakartaselatan #klinikspesialiskulit #klinikspkk #kulitcerah #perawatankulit #attilaturaclinic #rejuvenasi #promoramadhan

6 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 05:05:33
Photo

🌷- KENAPA WAJIB SANGAT ESP IN OUR DAILY LIFE? 🌷 . Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH . . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) . . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . amuera.co | 011 1062 1867 . #jerawat #parutjerawat #nakflawless #shakleemalaysia #shakleemurah #jerawathilang #kulitkusam #kulitberminyak #glowingskin #produkbebaskimia #codshaklee #jerawatpasir #poriterbuka #parutdegil #jerawatbatu #parutpudar #jerawatkecut #jerawathilang #masalahjerawat #esp #vivix #tipskencantikan #hilangkanjerawat #bebasjerawat #kulitbersih #kulitkering

8 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-04-20 01:55:25
Photo

PART 2 : . TUTORIAL CARA CUCI MUKA MENGGUNAKAN SKINVIGORATE BRUSH . . Bila kita cuci muka pakai jari kita hanya dapat cuci di luar bahagian wajah saje. Tapi, bila pakai #skinvigoratebrush, ianya membantu membersihkan liang pori kita yang tak dapat dilakukan oleh jari. . Tanda-tanda muka jadi jerawat, berminyak, jeragat adalah disebabkan liang pori tersumbat dengan kotoran. . . Jadi, kalau nak lebih bersih kena tukar cara lain. Pakai lah berus special ni. Lepas guna, kulit muka rasa lebih halus, sejuk, bersih dan lebih anjal berbanding sebelum ni. . . Yang lagi best, tak perlu lagi pergi facial dan bayar mahal . Kita boleh buat hari-hari dirumah dan duit kita lebih jimat! . . DM kalau nak lebih detail ya. . . #marykaymalaysia #marykaybynina #kulitcantik #kulitbersih #timewise #botanicaleffectmarykay #marykaykosmetik #beautyconsultantmarykaymalaysia #timewiserepair #serum #cubadulubarutahu

306 likes - 5 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-20 13:14:49
Photo

💟Hasil.menggunakan set basic dari Elysian Beauty. . ✔️Jerawat kecut ✔️Parut pudar dan hilang ✔️Kulit lebih sihat dan glowing . Kalau tersalah guna produk atau breakout hanya guna 2 produk ni sahaja.Serum dan cleanser. . Nak order/konsultasi boleh whatsapp 0133097267 atau klik je link kat BIO. Lebih mudah kan🤗

10 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:29:08
#kulitbersih Shared publicly - 2018-04-08 07:02:01
Photo

Langkah 1: STOP dari menggunakn skincare tsebut atau apa2 sahaja skincare dlm masa seminggu!! . Langkah 2: Cuci muka dgn hny menggunakan air suam saja pd waktu tersebut! . Langkah 3: Setelah itu,gunakan sabun pencuci muka yg berasaskan bahan semulajadi..Ada customer baim sarankan guna CETAPHIL..Cleanser ni medicated dan tak berbuih..korang leh dpt kan dari farmasi dan guardian..Nak guna produk lain pun boleh asalkan SELAMAT!! . Langkah 4: Klu korang ada guna mekap, tlg bersihkan mekap dgn sebaik2nya..Korang boleh cuba guna mekap remover safi atau garnier..Ni sbgai cadangan produk saja,sebab ada customer baim guna produk ni utk rawat kulit muka dia..dan mmg berkesan! Sekali lg, nak gunakan produk lain..Boleh! Tp pastikan SELAMAT!! . Langkah 5: Selepas tu korang boleh try guna simple oil balancing..Yg ni ada buih..So sesuai utk sental kulit muka kita bg keluarkan segala kekotoran yg tinggal! Tp jgn sental kuat2..Nanti rosak muka tu.. . Langkah 6: Kemudian, korang gunakan simple toner! Bagi rasa fresh jer muka tu. . Langkah 7: Last, korang boleh try NATURE WHITE SERUM. Yang ni SANGAT membantu dalam healing proses kulit muka. Serum ni bagos sebab ianya mengandungi Pitera sebagai bahan utama. Haaa kira macam SK2 Malaysia laaa sebab ade Pitera kan..malah lagi best sebab selain Pitera, ianya turut mengandungi Vitamin dan Mineral bergred tinggi untuk kebaikan kulit. For info,serum biasanya lagi berkesan dari krim wajah sebab kandungan Serum sangat berkepekatan tinggi berbanding krim. Sebab tu Serum harga dia lagi mahal dari krim,guna sikit hanya beberapa titik pun dah cukup memberi pelbagai khasiat kpd kulit muka . Hah,itu lar dia antara langkah2 utk merawat kulit muka yg bermasalah! Utk pengetahuan korang, langkah2 di atas mungkin berkesan utk kita dan mungkin tidak! Tiada satu pun produk yg perfect di dunia ni..! Tp perkongsian ini adlh atas pengalaman customer baim dlm merawat kulit wajah muka dia.. & berjaya! So baim kongsikan disini utk kebaikan bsama! YG PENTING GUNAKAN PRODUK YG TERBUKTI SELAMAT! Lambat sikit kesannya takpe..biasalah natural product kan..Mmg amik masa ckit..So,SABAR dan konsisten guna!!! Insyallah,ok!! . So, korang nak order Nature White Serum?

160 likes - 2 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 05:04:19
Photo

antara serum yang mendapat tempat dikalangan wanita yang mahukan kulit bersih secara natural. makin berumur kita, makin kurang #hyaluronicacid dalam kulit kita. so serum ni yang diformulasikan dari aloevera & vitamin e sangat memberikan efek yang sangat amazing. . Kena cuba baru tahu tahap best dia. . #serumcantik #serumlawa #weekend #assalamualaikum #pagi #selamatpagi #jomcantik #janganmengata #jeragat #parutpudar #jerawat #jerawatkecut #cerahkulit #kecilkanpori #kulitkering #kulitsihat #kulitberminyak #kulitbersih #kulitsihat

10 likes - 6 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-20 15:03:25
Photo

Usiamu sudah hampir kepala 3 atau mungkin lebih? Terasa kulit mulai kendor? Mau kelihatan awet muda 5-10 tahun dari usia sekarang? Sudah coba beberapa produk cuma mutihin tapi gak bikin awet muda? Baca sampe tuntas Satu lagi teknologi AgeLoc yg luar biasa... Namanya ageLOC Tru Face Essence Ultra (TFEU)... tp terkenal dengan nama “Mutiara” or "pearl" TFEU ini... 🔹Satu2nya produk yang mampu mengembalikan kandungan elastin kulit kembali ke usia 20 tahun-an 🔹Cukup dioles, aman, tidak mengandung seteroid dan bekerja seketika di kulit... 🔹 Penyerapan sampai ke level dermis dan menyebabkan sel fibroblast memproduksi elastin kembali... 🔹 Bisa digunakan untuk bagian2 tubuh yg ingin dikencangkan kembali, mencegah stretch mark & aman untuk ibu hamil... Berita bagusnya... TFEU hadir di EXPO dan expo diperpanjang hingga selasa 22 mei Anda pecinta promo? Yuukk buruan pesan... sebelum edpo berakhir 😍 Fast respon wa 081242095996 Atau klik link dia bio #trufaceessenceultra #ageloc #nuskin #EXPONuskin #kosmetikoriginal #awetmuda #kulitkencang #skincare #wajah #kulitbersih #pemutihkulit #pencerahkulit #pencerahwajah #nuskinmakassar #nuskin #perawatan #wajahkinclong #jualpemutihwajah #arumibeauty #jualkosmetikmakassar #skincaremakassar

15 likes - 2 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:40:05
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

1 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:34:31
Photo

korang nk kulit cantik sebelum RAYA?? SHALUSSO ORGANIC SCRUB mampu merawat masalah kulit anda.. SHALUSSO BEAUTY ingin kongsi kan scrub yg mampu . ✅ mengecutkan jerawat ✅ memudarkan parut ✅ menanggalkan kulit mati ✅ dapat mengekalkan keanjalan kulit / anti aging ✅ menghapuskan kulit kusam ✅ wajah cerah sekata ✅ mengecilkan liang pori ✅ menghilangkan whitehead / blackhead 👉🏻 satu pack 250gm tahan sehingga 2 bln ye sis.. . pakai shalusso organic scrub hari hari dapat pujian 😍 . NAK KULIT CANTIK?? NAK FREE GIFT?? jom wasap 0132973246 #shalussobeauty #cantikgebu #kulitbersih #makeuptutorial #organicscrub #scrubviral

8 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:31:30
Photo

🌷- KENAPA WAJIB SANGAT ESP IN OUR DAILY LIFE? 🌷 . Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH . . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) . . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . amuera.co | 011 1062 1867 . #jerawat #parutjerawat #nakflawless #shakleemalaysia #shakleemurah #jerawathilang #kulitkusam #kulitberminyak #glowingskin #produkbebaskimia #codshaklee #jerawatpasir #poriterbuka #parutdegil #jerawatbatu #parutpudar #jerawatkecut #jerawathilang #masalahjerawat #esp #vivix #tipskencantikan #hilangkanjerawat #bebasjerawat #kulitbersih #kulitkering

3 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:31:18
Photo

🌷- KENAPA WAJIB SANGAT ESP IN OUR DAILY LIFE? 🌷 . Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH . . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) . . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . amuera.co | 011 1062 1867 . #jerawat #parutjerawat #nakflawless #shakleemalaysia #shakleemurah #jerawathilang #kulitkusam #kulitberminyak #glowingskin #produkbebaskimia #codshaklee #jerawatpasir #poriterbuka #parutdegil #jerawatbatu #parutpudar #jerawatkecut #jerawathilang #masalahjerawat #esp #vivix #tipskencantikan #hilangkanjerawat #bebasjerawat #kulitbersih #kulitkering

3 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:30:28
Photo

🌷- KENAPA WAJIB SANGAT ESP IN OUR DAILY LIFE? 🌷 . Amalkan ESP secara konsisten InshaaAllah dapat manfaat KULIT CANTIK, selera makan lebih terkawal untuk BENTUK BADAN MAINTAIN, lebih rasa BERTENAGA & TAK CEPAT LETIH . . 🌸 Nak kulit cantik, licin, gebu 🌸 Nak bentuk badan cantik 🌸 Nak kuku dan rambut cantik 🌸 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🌸 Nak badan bertenaga dan sihat serta tak cepat letih(Student sangatlah digalakkan) . . So anda yang nak KULIT CANTIK & KULIT LICIN TANPA CELA, make sure anda consume enough protein yer 😊. Semestinya ESP yang TERBAIK 👍 . amuera.co | 011 1062 1867 . #jerawat #parutjerawat #nakflawless #shakleemalaysia #shakleemurah #jerawathilang #kulitkusam #kulitberminyak #glowingskin #produkbebaskimia #codshaklee #jerawatpasir #poriterbuka #parutdegil #jerawatbatu #parutpudar #jerawatkecut #jerawathilang #masalahjerawat #esp #vivix #tipskencantikan #hilangkanjerawat #bebasjerawat #kulitbersih #kulitkering

3 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:28:13
Photo

We are so proud of how far our Scrub has made it through the hearts of our Girls ♥️ Thanks for all the Love. Yes being recognized as the NUM 1 magical treatment scrub 💯 Yes girls thanks for your amazing feedbacks #ScrubDistrictFeedback we are over the moon GREATFUL with all of your skin transformations ♥️ Flawless skin is possible & Thanks to you my magic Scrub 💯 Hope you love our LIMITED EDITION JAR SCRUB as much as we do 💋💋 Fair Flawless Fabulous our days with #scrubdistrict #scrubdistrictperak #scrubdistricttelukintan #scrubdistrictlangkap #scrubdistrictpinkjar #makeuptutorial #makeupkorea #scrublife #jerawat #jeragat #whitehead #blackhead #kulitputih #kulitcantik #kulitbersih #glowing #flawless #skincare #skincareroutine

5 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:27:17
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:24:48
Photo

Kini tiαdα lαgi mαsαlαh kulít kerîng dαn kusαm!! Amαlkαn mínum E-Sangkuriang setiαp hαri. InShaa4llah mαmpu membuαtkαn wαjαh αndα menjαdi semαkin glowíng dαn berseri-seri. 4lhαmdullih kαmi αdα feedbαck positif dαripαdα pelanggαn² kαmi. #tirumacamsaya #Es #esangkuriang #loveyourskin #ezysramping #ezys123 #kulitbersih #cantik #flawless #sayangramadhan #ramadhan

3 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:20:05
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

2 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:12:20
Photo

. Alhamdulillah syukur . Hepiiii nak melompat ke mulan bintang rasa tengok parcel merimbun harini. Satu lagi sebab dapat ramaiii new customer. Yeayyy! . Sukaa sukaaa. 😍 . Nak dedekat Raya ni pakat nak kulit cantik licin memasing. Rata rata customer Mokyam ada masalah kulit kusam , kulit berminyak dan tak sekata. . Lahaii dengar pun dah tak best kan. Ini pulak yang mengalami . In shaa allah testimoni wd dah 10ribu dalam simpanan. . . Produk yang bebetul #selamat dan berkesan untuk . ✅ Menganjalkan ✅ Menegangkan ✅ Mencerahkan ✅ Anti penuaan . Paling best pakai wd ni hanya calit di 3 point nadi je Senang ke senang? Pssstt sekarang #WDTA ni ada promosi RM75 je tau. Nak tau info lanjut jom Whatsapp 📲+60125884988 #beautiful #beauty #AdleesyaBeauty #womendesiree #calitcalitcantik #kulitlicin #sajajualprodukkecantikan #wdkedah #kulitbersih #kulitcantik

1 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:11:16
Photo

"ADA KE BOTOX SEMULAJADI?? BUKAN BIASANYA BOTOX CUCUK SANA CUCUK SINI KAN."😖 . Niqrees Hydrogel bertindak seakan BOTOX SEMULAJADI kerana dengan hanya CALIT-CALIT je dah TEGANG, tak perlu lagi nak menangung sakit akibat cucuk sana sini dan tiada sebarang RISIKO. . Niqrees Hydrogel dibuat dari ekstrak Kegilia Africana yg merupakan bahan ektif utk tegangkan kulit terbaik dunia yg terbukti berkesan secara kilinikal.Hanya calit dan sapu 2 kali sehari pagi dan malam secara konsisten. . Sy yakin dan percaya hanya dengan penggunaan Niqrees Hydrogel, wajah akan tegang dan sihat seakan membuat rawatan BOTOX. . Berminat boleh contact 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198

7 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:11:05
Photo

"ADA KE BOTOX SEMULAJADI?? BUKAN BIASANYA BOTOX CUCUK SANA CUCUK SINI KAN."😖 . Niqrees Hydrogel bertindak seakan BOTOX SEMULAJADI kerana dengan hanya CALIT-CALIT je dah TEGANG, tak perlu lagi nak menangung sakit akibat cucuk sana sini dan tiada sebarang RISIKO. . Niqrees Hydrogel dibuat dari ekstrak Kegilia Africana yg merupakan bahan ektif utk tegangkan kulit terbaik dunia yg terbukti berkesan secara kilinikal.Hanya calit dan sapu 2 kali sehari pagi dan malam secara konsisten. . Sy yakin dan percaya hanya dengan penggunaan Niqrees Hydrogel, wajah akan tegang dan sihat seakan membuat rawatan BOTOX. . Berminat boleh contact 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198

11 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:10:54
Photo

"ADA KE BOTOX SEMULAJADI?? BUKAN BIASANYA BOTOX CUCUK SANA CUCUK SINI KAN."😖 . Niqrees Hydrogel bertindak seakan BOTOX SEMULAJADI kerana dengan hanya CALIT-CALIT je dah TEGANG, tak perlu lagi nak menangung sakit akibat cucuk sana sini dan tiada sebarang RISIKO. . Niqrees Hydrogel dibuat dari ekstrak Kegilia Africana yg merupakan bahan ektif utk tegangkan kulit terbaik dunia yg terbukti berkesan secara kilinikal.Hanya calit dan sapu 2 kali sehari pagi dan malam secara konsisten. . Sy yakin dan percaya hanya dengan penggunaan Niqrees Hydrogel, wajah akan tegang dan sihat seakan membuat rawatan BOTOX. . Berminat boleh contact 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198 📲Wiwin 0163152198

8 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:08:02
Photo

Review lain lagi dr customer, yuk tunggu apa lagi diorder, produk2 kami www.tokopedia.com/jktdermashop 📩

3 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 08:00:26
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

2 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:40:05
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

3 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:38:35
Photo

Saatnya merefleksikan diri melalui niat & keikhlasan di bulan Suci Ramadhan bersama klinik Rejuvenasi Attilatura dengan paket Ramadhan. . *Tampil Cerah di bulan penuh Berkah* Promo Ramadhan 1439 H 1. Paket Facial Lengkap (plus konsultasi + PDT Led light) dari harga normal Rp 350rb menjadi Rp 239rb 2. Electrocauterisasi Ringan dari harga normal Rp 1,6jt menjadi Rp239 rb (untuk max 10 titik) 3. Peeling Organic dari harga normal Rp 400rb menjadi Rp 239rb 4. Chemical Peeling dari harga normal Rp 350rb menjadi Rp 239rb 5. Microdermabrasi dari harga normal Rp 500rb menjadi Rp 239rb . #facialjakarta #facialjakartaselatan #facialmurah #facialtreatment #facialcare #dermisskinspecialist #cantik #wajahglowing #wajahcantik #kulitsehat #kulitbersih #klinikkecantikanjakarta #klinikkecantikanjakartaselatan #klinikspesialiskulit #klinikspkk #kulitcerah #perawatankulit #attilaturaclinic #rejuvenasi #promoramadhan

6 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:36:47
Photo

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL #diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare

2 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:34:21
Photo

Ramai yang tetanya Spot Solution dalam set Clear Proof. So, harini Sis nak share lagi tentang set jerawat Mary Kay atau Clear Proof Acne System. ... Product laku keras sebab keberkesanan kepada customer yang ada masalah jerawat. Jerawat breakout. Jerawat yang tak pernah surut. Jerawat banyak-banyak & kulit yang berminyak sangat. ... Dengan set Clear Proof Acne System, ia sangat membantu untuk mencegah satu keluarga jerawat daripada muncul di kulit muka kita. Mengecutkan jerawat-jerawat yang ada di permukaan kulit serta-merta dan mengawal kulit daripada menghasilkan minyak yang berlebihan. Best kan? Ke best sangat? ... Okay jom kita usha kelebihan yang ada pada produk Mary Kay Clear Proof Acne System ni. 1️⃣ Clear Proof Clarifying Cleanser - Pembersih yang membantu membersihkan minyak berlebihan dan membantu mempercepatkan perolehan sel pada permukaan kulit. ... 2️⃣ Clear Proof Blemish Control Toner ✅ Tidak mengeringkan kulit. ✅ Membersihkan kulit sepenuhnya serta membantu mengawal minyak pada kulit. ✅ Kulit rasa lebih lembut dan lembap. ... 3️⃣ Clear Proof Pore-Purifying Serum - Mengandungi kandungan botani yang menenangkan serta membantu meminimumkan penampilan liang-liang kulit dan mengawal minyak pada kulit. ... 4️⃣ Clear Proof Spot Solution - Bertindak mengurangkan jerawat dengan berkesan dengan rumusan botanical yang efektif. ... 5️⃣ Clear Proof Oil-Free Moisturizer - Selesai dengan pelembap bebas minyak untuk mengekalkan kulit seimbang tanpa rasa berminyak. ... 6️⃣ Clear Proof Deep-Cleansing Charcoal Mask - Sapukan masker yang dirumuskan khas dengan arang yang telah diaktifkan yang bertindak seperti magnet untuk membantu menanggalkan sel kulit mati & dengan serta-merta menyerap minyak yang berlebihan. ... Power kan? Sebab tu kesannya boleh nampak seawal 3 hari & jerawat mengecut secepat 7 hari. 💪🏼 So korang yang ada masalah jerawat yang teruk & susah nak rawat, memang highly recommended try set ni. ... Yang perlukan skin consulation atau berminat nak tukar skincare?❓ Atau berminat nak buat side income atau nak beli produk Mary Kay dengan harga member?❓ ... Boleh WhatsApp Sis terus tau. Caranya klik link WhatsApp Sis kat profile.

9 likes - 3 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:25:33
Photo

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50😱 DARIPADA HARGA ASAL #diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare

3 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:20:05
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

4 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:19:15
Photo

FACIAL, SKINCARE, SUPPLEMENT, SYMA BEAUTY SET SYMA BEAUTY SKINCARE SET 4 In 1 1) SYMA DAY CREAM 5gm 2) SYMA NIGHT CREAM 5gm 3) SYMA BEAUTY SOAP 4) SYMA BEAUTY SERUM KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE √ Menghilangkan jerawat √ Menghilangkan jeragat √ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata √ Mencerahkan kulit wajah √ Menghilangkan blackhead dan whitehead √ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat √ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat √ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah √ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks √ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah √ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 √ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka √ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles √ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih. #symabeautyskincare_indo #skincare #bebasmercury #aman #jerawat #flekhitam #beruntusan #kulit_kasar #kulit_kusam #perawatanwajah #pemutihkulit #collagen #biokefir #keriput #kulitglowing #kulitbersih #creamwajah #creamkulit #daycream #nightcream #nutrisikulit #suplemenkulit #vitaminkulit #magicserum #magicpotion #symabeautyhq #jadicantik

1 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:18:56
Photo

BATRISYIA SUN SUNSCREEN Batrisyia Sunscreen spf 25+ mengandung VCO, madu, dan ekstrak pepaya yg dpt melindungi kulit dari sinar UV matahari, melembutkan, melembabkan, menghaluskan, serta dpt mencegah penuaan dini dan timbulnya flek hitam. 🌞Pentingnya Penggunaan Sunscreen 🌞 ☀ Pemakaian Sunscreen sedini mungkin dpt mencegah penuaan dini ☀ Sunscreen melindungi kulit dari timbulnya flek hitam akibat radiasi Sinar UV matahari ☀ Sunscreen melindungi kulit yg sedang meradang akibat jerawat atau iritasi akibat radiasi sinar matahari ☀ Pemakaian Sunscreen dpt mencegah rusaknya sel kulit yg dpt berujung pada kanker kulit ☀ Sunscreen membuat kulit lebih cerah dan putih krn kulit menjadi tidak mudah terbakar oleh matahari ☀ Pemakaian Sunscreen dpt membuat warna kulit lebih rata ☀ Sunscreen melindungi kulit kemerah-merahan akibat sinar matahari yg panas Klik link dibawah untuk order http://wa.orderlink.in/no/6285795976427 . . . . . #wanita #kulit #wajah #kulitcantik #kulitbersih #kulitberminyak #kulitmulus #kulitputih #kulitsehat #vitaminkulit #kolesterol #kulitkering #gelangkulit #kulitkusam #kulitcerah #jerawatbatu #taskulitasli #pemutihkulit #alami #obatjerawatampuh

2 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:10:50
Photo

Mencari produk skincare terbaik dengan harga bajet? WhatsApp 📲 0163489727 sekarang!!! . Diskaun (+) Free Pos (+) Free Gift Menanti TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI, JIMAT RM50 😱 DARIPADA HARGA ASAL #diamondgoldskincare #shaezydiamondgoldskincare #testimonidiamondgoldskincare

2 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:09:29
Photo

4 likes - 2 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:09:16
Photo

4 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:09:00
Photo

4 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:08:23
Photo

5 likes - 2 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:08:11
Photo

4 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:07:57
Photo

5 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:04:19
Photo

Wajah cerah alami dengan frutablend. Siapa bilang cantik itu mahal? Yang bilang itu pasti gara-gara belum kenal frutablend. Kamu juga blum kenal frutablend? Kenalan yuuuk Order? Fast response ⏬⏬⏬ rachel 082116106671 #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak @RepostIt_app

4 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:00:27
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

3 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 07:00:24
Photo

💖TESTIMONI💖

12 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:48:57
Photo

REGENERASI kulit berlangsung maksimal saat kita TIDUR. Cukupi kebutuhan NUTRISI kulitmu dengan Nuve Glowing Night Cream. Flawless, Smooth, Nutritious for the beauty of your skin ❤ . New Face, Nuve Skincare ❤ . . . #kulit #kulitsehat #sehat #healthyskin #glowingskin #detox #creamwajah #skincare #creampemutih #cantik #kulitbersih #creammuka #pemutihkulit #pemutihbadan #jualskincare #jualcreampemutih #dokterkulit #doktermuka #antiaging #koreanpeel #suntikputih #nuve #nuveskincare #nuvecares

8 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:40:05
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

6 likes - 2 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:39:54
Photo

Buat yg suka nanya: "ka beneran bisa buat hilangin jerarawat, komedo dan flek hitam?" "ka beneran cepet perubahannya?" duhh my all costumers. spirulina itu cocok dengan semua jenis kulit dan dapat mengatasi semua masalah di kulit wajah. karena MASKER WAJAH SPIRULINA alami no.1 di dunia yang 100aman terbuat dari tumbuhan (semacam sayur sayuran) no kimia!!! udah tau masker spirulina?? Pertama dan Terbaik ampuh basmi jerawat, komedo, berminyak dll. penasaran sama infonya? chat sekarang dan segera order. . . #shop #skincare #beuatyherbal #herbal #herbalalami #sehatalami #kulitsehat #kulitbersih #bebasjerawat #hits #likeforlike #bebasminyak #halal #pemutihwajah #putihalami

2 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:39:45
Photo

Buat yg suka nanya: "ka beneran bisa buat hilangin jerarawat, komedo dan flek hitam?" "ka beneran cepet perubahannya?" duhh my all costumers. spirulina itu cocok dengan semua jenis kulit dan dapat mengatasi semua masalah di kulit wajah. karena MASKER WAJAH SPIRULINA alami no.1 di dunia yang 100aman terbuat dari tumbuhan (semacam sayur sayuran) no kimia!!! udah tau masker spirulina?? Pertama dan Terbaik ampuh basmi jerawat, komedo, berminyak dll. penasaran sama infonya? chat sekarang dan segera order. . . #shop #skincare #beuatyherbal #herbal #herbalalami #sehatalami #kulitsehat #kulitbersih #bebasjerawat #hits #likeforlike #bebasminyak #halal #pemutihwajah #putihalami

2 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:39:37
Photo

Buat yg suka nanya: "ka beneran bisa buat hilangin jerarawat, komedo dan flek hitam?" "ka beneran cepet perubahannya?" duhh my all costumers. spirulina itu cocok dengan semua jenis kulit dan dapat mengatasi semua masalah di kulit wajah. karena MASKER WAJAH SPIRULINA alami no.1 di dunia yang 100aman terbuat dari tumbuhan (semacam sayur sayuran) no kimia!!! udah tau masker spirulina?? Pertama dan Terbaik ampuh basmi jerawat, komedo, berminyak dll. penasaran sama infonya? chat sekarang dan segera order. . . #shop #skincare #beuatyherbal #herbal #herbalalami #sehatalami #kulitsehat #kulitbersih #bebasjerawat #hits #likeforlike #bebasminyak #halal #pemutihwajah #putihalami

5 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:32:36
Photo

Salah guna produk muka jadi banyak jerawat lepas dah berhenti guna produk tu. Alhamdulillah dapat jumpa dengan Scrub viral lepas dah konsisten sebulan muka semakin bersih dan jerawat semakin hilang. Hati hati kalau nak guna skincare sebab kulit kita nie halus ok. . . 💁‍♀️ Scrub adalah skincare yang paling utama sekali tapi ramai orang abaikan kelebihan scrub muka yang mampu membuang kulit mati pada kulit kita. Pencuci sahaja tidak mampu membuang kulit mati tu. Nak cara paling bagus scrub muka 2-3 kali sehari. Guna makeup tebal mana pon kalau kulit tak sihat sama sahaja ibarat beri penyakit pada kulit. Bedak yang kita pakai pon tak akan tahan lama dekat kulit. Kadang kadang sampai bertompok tompok dekat muka. Kesian kulit tu tak boleh nak bernafas. Sesekali beri ruang pada kulit awak untuk bernafas. Kalau letih kulit tu 🤪 . . 💁‍♀️ Scrub viral tidak mengeringkan kulit walaupon awak pakai hari hari sebab dalam scrub ada Argan oil yang menjaga kelembapan kulit awak sebab tu jeragat cepat pudar dari pandangan awak. Hihi Bau scrub nie boleh buat awak jatuh cinta berkali kali.Harga pon mampu milik . . RM46 SM | RM50 SS . . Whatssap 💓 0194735223

15 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:29:08
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:22:42
Photo

. Jerawat atau acne vulgaris dalam istilah medis, pada dasarnya adalah benjolan yang timbul akibat penyumbatan pori atau peradangan pada kulit yang disertai dengan nanah atau darah. Banyak faktor yang dapat memicu timbulnya jerawat diantaranya infeksi akibat bakteri propioni acne, kulit berminyak, ketidakseimbangan hormon, pola makan yang tidak sehat dan lain sebagainya. Tidak semua produk kecantikan bisa mengatasi masllah jerawat ini dg tuntas. Kini telah hadir Be Glow beautycare paket acne yang cocok untuk kamu yang mengalami masalah jerawat. Dengan kandungan Tea Tree Oil dan sulfur acid yang mampu membunuh Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis dan Propionibacterium acnes, Bakteri tersebut merupakan penyebab terjadinya jerawat pada kulit. TTO juga meredakan peradangan dan mengurangi produksi minyak berlebih. Selain itu dapat mengurangi radang (bengkak) dan lesi pada kulit yang timbul akibat jerawat serta mampu mengangkat sel sel kulit yang mati. Buktikan sendiri dengan cara memesan produk ini lewatffv WA 082225537219 BBM D4D73508 . #beglow #beglowskincare #beglowbeautycare #bpom #bebaskancantikmu #skincare #good #nice #beglowpati #indonesia #jamannow #likeme #followmenow #instaday #instagood #instadayli #lfl #quotesoftheday #skincareonline #wajahhalus #putihalami #creammuka #kulitbersih #creambpom #creamwajah #jerawat #acnecream #openreseller

41 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:20:05
Photo

Mencari SET SKINCARE TERBAIK? Formulated by Clinical Dermatology dengan harga WOW?! . WhatsApp 📲 011-51475805 sekarang juga!!! . Harga Istimewa (+) Free Pos Seluruh Malaysia (+) Free Gift Istimewa . TAWARAN TIDAK MASUK AKAL MENANTI ANDA!! 😍 . #dermaleneskincare #dermaleneskincareoriginal #testimonidermaleneskincare #DrAlinaHasni

5 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:17:06
Photo

Shills Natural Science Purifying Peel Off Mask Rp. 150.000,- . Mau bebas dari komedo? Langsung atc stock terbatas Cara Pakai: - Bersihkan wajah dengan perlahan - Pakai sekali atau dua kali dalam seminggu dengan olesan yang tipis pada wajah dan leher - Hindari daerah mata - Relax dan diamkan 15-20 menit hingga kering - Perlahan angkat masker dengan ditarik dari ujung - Bilas Bersih Cara Pemesanan 📲BBM : 5D93AEC0 📲WA : 0878.6900.6250 📲Line : @nts7155z . #shills #shillsblackmask #pencabutkomedo #penghilangkomedo #maskermuka #makserkomedo #tipsbebaskomedo #carahilangkankomedo #maskerpencabutkomedo #kulitbersih #maskerkulit #maskerpenghilangkomedo #maskershills #maskershillsmurah #maskershillsori #jualshillsori #shillsori

800 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:16:27
Photo

Masih suka baca2 tntng Amoorea Masih suka intip2 Masih suka kepoin Amoorea Masihh jg takut detox Masih tkut klw gk cocok Masih ragu....... Iya udah gpp.... Nyeselll deh nnti klw liat tmenya udah kinclooooong kamu baru mau pakee??? Apalagi liat bonus dri join nya udah banyak Jgn nyesel ya .. Amoorea itu berprosees..bertahap... Gk instn kya cream kimia... Udah pasti aman..halal.alami kok Yang masih takut takut.... Yukz beraniin mendetox agar kulit sehat,cerah alami,cantik natural,kinclong,glowing & bebass bahan kimia berbahaya Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

4 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:16:24
Photo

Masker Wajah Bioaqua Rp. 100.000,- . Dengan kandungan alami yang memanjakan kulit hanya dalam sekali pemakaian. Masker ini mampu mengangkat semua kotoran-kotoran dan acne dalam pori-pori wajah. . **Features Herbal Ingridient Bahan-bahan yang terkandung di dalam masker ini sangat mudah diserap oleh kulit Anda, yang akan berguna mempercepat metabolisme pada wajah Anda, bermanfaat untuk memperlambat proses penuaan kulit wajah. Sehingga membuat wajah Anda terlihat lebih kencang dan dapat mengurangi kerutan pada wajah. . **Easy to Use Oleskan cream ini ke muka Anda dan ratakan perlahan ke seluruh bagian wajah dan tunggu selama 20 - 30 menit. Gunakan 1-2 kali seminggu. Bioaqua Masker ini cocok juga untuk semua jenis kulit, bahkan untuk kulit sensitive sekalipun. Cara Pemesanan 📲BBM : 5D93AEC0 📲WA : 0878.6900.6250 📲Line : @nts7155z . #bioaqua #blackmask #pencabutkomedo #penghilangkomedo #maskermuka #makserkomedo #tipsbebaskomedo #carahilangkankomedo #maskerpencabutkomedo #kulitbersih #maskerkulit #maskerpenghilangkomedo #jualbioaqua #bioaquaori #bioaquamurah #jualbioaquamurah

859 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:16:20
Photo

Masih suka baca2 tntng Amoorea Masih suka intip2 Masih suka kepoin Amoorea Masihh jg takut detox Masih tkut klw gk cocok Masih ragu....... Iya udah gpp.... Nyeselll deh nnti klw liat tmenya udah kinclooooong kamu baru mau pakee??? Apalagi liat bonus dri join nya udah banyak Jgn nyesel ya .. Amoorea itu berprosees..bertahap... Gk instn kya cream kimia... Udah pasti aman..halal.alami kok Yang masih takut takut.... Yukz beraniin mendetox agar kulit sehat,cerah alami,cantik natural,kinclong,glowing & bebass bahan kimia berbahaya Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

6 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:16:15
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:16:09
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:16:03
Photo

Yg cantik .. Yg ganteng .. Yg manis .. Yg imut .. Yg tua .. Yg muda .. Semua pake amoorea .. Yg belom kapan nihh mau hijrah ke yg alami menyehatkan ..😉 Salam tempel bilas... Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

5 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:57
Photo

Bukan masker !! Bukan cream !! Bukan bedak !! Nu Amoorea itu adalah sebatang sabun, perawatam simpel, praktis dan pastinya aman.. Ga cuma bisa di pakai buat cewek tapi cowok pun bisa yaa.. Yuukk sama move on ke yang sehat.. day.. Salam tempel bilas... Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

4 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:49
Photo

Yang bikin kulitmu kusam itu karna adany penumpukan sel kulit mati Yuukk detox pakek Nu Amoorea bongkar hbis... Dijamin langsung jatuh cinta😍😘 Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

4 likes - 1 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:42
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:36
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:29
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:23
Photo

Kalo mau pakek amoorea tolong di mantepin dulu lahir Batin yaa say 😉 Soalnya Amoorea mah Berproses hasilnya gak instan... Dan harus nyetok Sabar yang Banyak ya 😄 Soalnya buat ngadepin proses Detox nya 😊😀 Kalo g sabar gmn???? Ya gak usah pakek amoorea.... Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

1 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:17
Photo

Haiii dears... 😎 👀 Wajah kamu kusam..? 😣 👀 Berminyak..? 😢 👀 Banyak komedonya..? 😭 👀 Wajah berlubang (bopeng)..? 😱 👀 Wajah jerawatan..? 😳 👀 Flek & kerutan..? 😖 Pakai busa AMOOREA aja..!!! gak percaya neh..? Cuuss.. di coba hri ini yaaa😍 Buktikan hasilnya.. NuAmoorea.😘 Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

2 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:11
Photo

Haiii dears... 😎 👀 Wajah kamu kusam..? 😣 👀 Berminyak..? 😢 👀 Banyak komedonya..? 😭 👀 Wajah berlubang (bopeng)..? 😱 👀 Wajah jerawatan..? 😳 👀 Flek & kerutan..? 😖 Pakai busa AMOOREA aja..!!! gak percaya neh..? Cuuss.. di coba hri ini yaaa😍 Buktikan hasilnya.. NuAmoorea.😘 Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

4 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:15:05
Photo

Haiii dears... 😎 👀 Wajah kamu kusam..? 😣 👀 Berminyak..? 😢 👀 Banyak komedonya..? 😭 👀 Wajah berlubang (bopeng)..? 😱 👀 Wajah jerawatan..? 😳 👀 Flek & kerutan..? 😖 Pakai busa AMOOREA aja..!!! gak percaya neh..? Cuuss.. di coba hri ini yaaa😍 Buktikan hasilnya.. NuAmoorea.😘 Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

1 likes - 0 comments
#kulitbersih Shared publicly - 2018-05-21 06:13:00