Beli 1 Dapet 3 
Kuy.. Kuy....
Beli Dress (bonus hijabclip & ciput)

Bahan Wollycrape..
Nyaman banget...
Bisa Reques size & panjang baju

Cuz tanya tanya
Chat 085691505631

#gamis #dress #baju #promo #hijabfashion #fashion #murah 
#muslimah #bonus #hijabclip #gamismurah #cantik #manis Instagram Photos | videos | post

Beli 1 Dapet 3 Kuy.. Kuy.... Beli Dress (bonus hijabclip & ciput) Bahan Wollycrape.. Nyaman banget... Bisa Reques size & panjang baju Cuz tanya tanya Chat 085691505631

0 likes - 0 comments
Pagii oulls,
Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA .

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ☎ whatsapp : +60149809760
πŸ“² Wechat : STOKIS_HERBAL

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
γ…€γ…€
------------------------------------------------------------ .
 #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi Instagram Photos | videos | post

Pagii oulls, Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ☎ whatsapp : +60149809760 πŸ“² Wechat : STOKIS_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING γ…€γ…€ ------------------------------------------------------------ .

1 likes - 0 comments
Yuk cek IG kami,

Yuk cek IG kami, "PROMIL HAMIL CEPAT ALAMII" seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami, PIN: DE32460D WA: 085851482773

9 likes - 1 comments
Bukankah saya pernah imut πŸ˜‰ . . . . .
#kidsjamanold #me #god #air #tanah #gula #manis #kopi #pahit #lfl #fff #penarik #mukomuko Instagram Photos | videos | post

Bukankah saya pernah imut πŸ˜‰ . . . . .

7 likes - 1 comments
@aul.angga ..keren lahπŸ˜ŽπŸ‘ lagu na redemption song.. punten sakedap singgah na.... @avietz_fauzi  tuh nyak buku na..seru seru..πŸ˜„πŸ˜‰ #teh..... #manis..... Instagram Photos | videos | post

..keren lahπŸ˜ŽπŸ‘ lagu na redemption song.. punten sakedap singgah na.... tuh nyak buku na..seru seru..πŸ˜„πŸ˜‰

4 likes - 0 comments
Pedicures starting at $15 ladies and gentlemen. Book your next nail appointment with me πŸ€— #nailsbysteph #manis #pedis #nochippolish #fullsets #fillins #bookanappointment #chicagoland Instagram Photos | videos | post

Pedicures starting at $15 ladies and gentlemen. Book your next nail appointment with me πŸ€—

0 likes - 0 comments
Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post" title=""INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post">

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .

9 likes - 1 comments
Apakah ini yang dinamakan cinta pandang pertama? 😍.
.
.
Bawal dwicolour yang rare. Satu tudung ada dua warna berbeza. Esok pakai warna coco beige , tulat pakai pulak warna pine green. Beli 3 helai bawal dwicolour, sampai seminggu laa kita pakai tudung baru πŸ™ˆ.
.
.
Adududuu! Memang tak kuadd nak hadap godaan ni. Dapat sehelai pun jadila. Kan?.
.
.
Pstt. Tapi cuba tanya #ELangels kami, yeke ada sehelai je bawal dwicolour ni? 😝.
πŸ˜‰. .
πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ
Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 
http://jumaatun.wasap.my/

#tudungraya #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbawal #tudunginstant #tudungtudungtudung #flowy #cantik #manis #bidadari #tudungmurah #tudungsarungmurah #sarungsarungteruscantik Instagram Photos | videos | post

Apakah ini yang dinamakan cinta pandang pertama? 😍. . . Bawal dwicolour yang rare. Satu tudung ada dua warna berbeza. Esok pakai warna coco beige , tulat pakai pulak warna pine green. Beli 3 helai bawal dwicolour, sampai seminggu laa kita pakai tudung baru πŸ™ˆ. . . Adududuu! Memang tak kuadd nak hadap godaan ni. Dapat sehelai pun jadila. Kan?. . . Pstt. Tapi cuba tanya kami, yeke ada sehelai je bawal dwicolour ni? 😝. πŸ˜‰. . πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 http://jumaatun.wasap.my/

3 likes - 4 comments
Harini pakai bawal dwicolour warna  Pastel Violet, esok pakai warna Berry Blue, lusa pulak pakai warna Pastel Turqoise. Syok kan kalau hari-hari pakai tudung byEzlina?.
.
.
Mana taknya, mudah bentuk kot. Sekejap je nak bersiap kalau pakai bawal Dwicolour ni, peluh pun tak sempat nak menitik tau! Ohmaii, syok betull πŸ˜†.
.
.
Pstt, lemari korang banyak lagi ruang kosong untuk tudung kan? πŸ˜‰. .
πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ
Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 
http://jumaatun.wasap.my/

#tudungraya #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbawal #tudunginstant #tudungtudungtudung #flowy #cantik #manis #bidadari #tudungmurah #tudungsarungmurah #sarungsarungteruscantik Instagram Photos | videos | post

Harini pakai bawal dwicolour warna Pastel Violet, esok pakai warna Berry Blue, lusa pulak pakai warna Pastel Turqoise. Syok kan kalau hari-hari pakai tudung byEzlina?. . . Mana taknya, mudah bentuk kot. Sekejap je nak bersiap kalau pakai bawal Dwicolour ni, peluh pun tak sempat nak menitik tau! Ohmaii, syok betull πŸ˜†. . . Pstt, lemari korang banyak lagi ruang kosong untuk tudung kan? πŸ˜‰. . πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 http://jumaatun.wasap.my/

4 likes - 2 comments
Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post" title=""INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post">

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .

11 likes - 3 comments
Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post" title=""INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post">

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .

8 likes - 5 comments
Apalah dayaku hanya laki laki penjual Martabak.. #martabakmaniaindonesia #manis #telor Instagram Photos | videos | post

Apalah dayaku hanya laki laki penjual Martabak..

2 likes - 0 comments
#Manis dalam kehidupan
Selalu berkhayal di masa depan
#Taat dalam ajaran
Akan menjadikan
#Sempurna dalam tindakan Instagram Photos | videos | post

dalam kehidupan Selalu berkhayal di masa depan dalam ajaran Akan menjadikan dalam tindakan

2 likes - 0 comments
C.L.B.K
Cinta Lama Basi Kabeh
Ahahahahahahh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
#blackisbeautiful 
#black
#sweet
#hitammanis 
#hitam
#manis
#exoticskin 
#clbk 
#banyulangit 
#nellalovers 
#nellakharisma Instagram Photos | videos | post

C.L.B.K Cinta Lama Basi Kabeh Ahahahahahahh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . .

11 likes - 0 comments
Name 
#ManiS Instagram Photos | videos | post

Name

4 likes - 0 comments
Beli 1 Dapet 3 
Kuy.. Kuy....
Beli Dress (bonus hijabclip & ciput)

Bahan Wollycrape..
Nyaman banget...
Bisa Reques size & panjang baju

Cuz tanya tanya
Chat 085691505631

#gamis #dress #baju #promo #hijabfashion #fashion #murah 
#muslimah #bonus #hijabclip #gamismurah #cantik #manis Instagram Photos | videos | post

Beli 1 Dapet 3 Kuy.. Kuy.... Beli Dress (bonus hijabclip & ciput) Bahan Wollycrape.. Nyaman banget... Bisa Reques size & panjang baju Cuz tanya tanya Chat 085691505631

0 likes - 0 comments
Pagii oulls,
Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA .

______________________________________

Ready stok !!
Jika berminat, 
hubungi hotline kami ☎ whatsapp : +60149809760
πŸ“² Wechat : STOKIS_HERBAL

FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
γ…€γ…€
------------------------------------------------------------ .
 #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvines #malaysiaviners #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysian #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #terbaik #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi Instagram Photos | videos | post

Pagii oulls, Ini BETUL-BETUL, bukan cobaan . Supplement ni mmg sesuai utk semua yg ingin tambahkan ketinggian . Sudah ramai yg guna dan berjaya ! PROVEN & GUARANTEE ! nak tinggi ? ORIGINAL! FREE POSTAGE 🏧 maybank and BCA . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ☎ whatsapp : +60149809760 πŸ“² Wechat : STOKIS_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING γ…€γ…€ ------------------------------------------------------------ .

1 likes - 0 comments
Yuk cek IG kami,

Yuk cek IG kami, "PROMIL HAMIL CEPAT ALAMII" seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami, PIN: DE32460D WA: 085851482773

9 likes - 1 comments
Bukankah saya pernah imut πŸ˜‰ . . . . .
#kidsjamanold #me #god #air #tanah #gula #manis #kopi #pahit #lfl #fff #penarik #mukomuko Instagram Photos | videos | post

Bukankah saya pernah imut πŸ˜‰ . . . . .

7 likes - 1 comments
@aul.angga ..keren lahπŸ˜ŽπŸ‘ lagu na redemption song.. punten sakedap singgah na.... @avietz_fauzi  tuh nyak buku na..seru seru..πŸ˜„πŸ˜‰ #teh..... #manis..... Instagram Photos | videos | post

..keren lahπŸ˜ŽπŸ‘ lagu na redemption song.. punten sakedap singgah na.... tuh nyak buku na..seru seru..πŸ˜„πŸ˜‰

4 likes - 0 comments
Pedicures starting at $15 ladies and gentlemen. Book your next nail appointment with me πŸ€— #nailsbysteph #manis #pedis #nochippolish #fullsets #fillins #bookanappointment #chicagoland Instagram Photos | videos | post

Pedicures starting at $15 ladies and gentlemen. Book your next nail appointment with me πŸ€—

0 likes - 0 comments
Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post" title=""INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post">

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .

9 likes - 1 comments
Apakah ini yang dinamakan cinta pandang pertama? 😍.
.
.
Bawal dwicolour yang rare. Satu tudung ada dua warna berbeza. Esok pakai warna coco beige , tulat pakai pulak warna pine green. Beli 3 helai bawal dwicolour, sampai seminggu laa kita pakai tudung baru πŸ™ˆ.
.
.
Adududuu! Memang tak kuadd nak hadap godaan ni. Dapat sehelai pun jadila. Kan?.
.
.
Pstt. Tapi cuba tanya #ELangels kami, yeke ada sehelai je bawal dwicolour ni? 😝.
πŸ˜‰. .
πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ
Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 
http://jumaatun.wasap.my/

#tudungraya #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbawal #tudunginstant #tudungtudungtudung #flowy #cantik #manis #bidadari #tudungmurah #tudungsarungmurah #sarungsarungteruscantik Instagram Photos | videos | post

Apakah ini yang dinamakan cinta pandang pertama? 😍. . . Bawal dwicolour yang rare. Satu tudung ada dua warna berbeza. Esok pakai warna coco beige , tulat pakai pulak warna pine green. Beli 3 helai bawal dwicolour, sampai seminggu laa kita pakai tudung baru πŸ™ˆ. . . Adududuu! Memang tak kuadd nak hadap godaan ni. Dapat sehelai pun jadila. Kan?. . . Pstt. Tapi cuba tanya kami, yeke ada sehelai je bawal dwicolour ni? 😝. πŸ˜‰. . πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 http://jumaatun.wasap.my/

3 likes - 4 comments
Harini pakai bawal dwicolour warna  Pastel Violet, esok pakai warna Berry Blue, lusa pulak pakai warna Pastel Turqoise. Syok kan kalau hari-hari pakai tudung byEzlina?.
.
.
Mana taknya, mudah bentuk kot. Sekejap je nak bersiap kalau pakai bawal Dwicolour ni, peluh pun tak sempat nak menitik tau! Ohmaii, syok betull πŸ˜†.
.
.
Pstt, lemari korang banyak lagi ruang kosong untuk tudung kan? πŸ˜‰. .
πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ
Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 
http://jumaatun.wasap.my/

#tudungraya #tudungcantik #tudunglabuh #tudungbawal #tudunginstant #tudungtudungtudung #flowy #cantik #manis #bidadari #tudungmurah #tudungsarungmurah #sarungsarungteruscantik Instagram Photos | videos | post

Harini pakai bawal dwicolour warna Pastel Violet, esok pakai warna Berry Blue, lusa pulak pakai warna Pastel Turqoise. Syok kan kalau hari-hari pakai tudung byEzlina?. . . Mana taknya, mudah bentuk kot. Sekejap je nak bersiap kalau pakai bawal Dwicolour ni, peluh pun tak sempat nak menitik tau! Ohmaii, syok betull πŸ˜†. . . Pstt, lemari korang banyak lagi ruang kosong untuk tudung kan? πŸ˜‰. . πŸ˜πŸ’•πŸ™ŒπŸŒΈ Berminat ? Nak tahu detail ? Dm tqah 😁 ws pun bole 😊 0199032376 http://jumaatun.wasap.my/

4 likes - 2 comments
Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post" title=""INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post">

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .

11 likes - 3 comments
Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post" title=""INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ . #ligamalaysia #futsal #kakifutsal #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshopmalaysia #ohmalaysiaku #malayvine #vinemalaysia #dubsmashmalaysia #dubsmashmalaysianterbaik #visitmyig #instashopmalaysia #igmalaysia #instamalaysia #kualalumpur #lawak #lawakhambar #neelofa #noradanish #fattahamin #uqashasenrose #cakapmanis #manis #akhirat #motivasi #ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah Instagram Photos | videos | post">

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan sΓ₯ja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. =====>>> πŸ“žWASSAP : +6010-225 8271 πŸ“²WECHAT : TRUSTED_HERBAL FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .

8 likes - 5 comments
Apalah dayaku hanya laki laki penjual Martabak.. #martabakmaniaindonesia #manis #telor Instagram Photos | videos | post

Apalah dayaku hanya laki laki penjual Martabak..

2 likes - 0 comments
#Manis dalam kehidupan
Selalu berkhayal di masa depan
#Taat dalam ajaran
Akan menjadikan
#Sempurna dalam tindakan Instagram Photos | videos | post

dalam kehidupan Selalu berkhayal di masa depan dalam ajaran Akan menjadikan dalam tindakan

2 likes - 0 comments
C.L.B.K
Cinta Lama Basi Kabeh
Ahahahahahahh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
#blackisbeautiful 
#black
#sweet
#hitammanis 
#hitam
#manis
#exoticskin 
#clbk 
#banyulangit 
#nellalovers 
#nellakharisma Instagram Photos | videos | post

C.L.B.K Cinta Lama Basi Kabeh Ahahahahahahh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . . .

11 likes - 0 comments
Name 
#ManiS Instagram Photos | videos | post

Name

4 likes - 0 comments