#負荷 を求めて
#ママチャリ 移動🚴
日中はまだまだ暑いですな☀️
神社が側にあるせいか、橋の燻んだ朱色がいい感じ🤗
a bridge in discolored vermilion
#橋 #川 #神社 #社 #祠 #自転車 #チャリ #燻み #色褪せ #朱 #朱色 #bridge #river #shrine #bicycle #cycling #discolored #colorfadeout #vermilion #scarlet Instagram Photos | videos | post

を求めて 移動🚴 日中はまだまだ暑いですな☀️ 神社が側にあるせいか、橋の燻んだ朱色がいい感じ🤗 a bridge in discolored vermilion

0 likes - 0 comments
Another angle. I'm going fishing next time. Sorry about lack of variety, never have much time now.  #365project #365project #river #samsunggalaxy8plus Instagram Photos | videos | post

Another angle. I'm going fishing next time. Sorry about lack of variety, never have much time now.

0 likes - 0 comments
View from my walk to the museum. Slowly still working my way through my #eurotrip photos... a selection will also be at leighdarilek.smugmug.com/EuroTrip-2017/ <— link in bio if you’re interested. .
.
#shotoniphone #iphone7plus #museumstädel #städel #städelmuseum #texczech #blackandwhite #jj_blackwhite #mobilephotography #mobiography #travel #wanderlust #frankfurt #traveling #architecture #jj_architecture #jj_geometry #instagood #bridge #water #river #iggermany #landscape @staedelmuseum Instagram Photos | videos | post

View from my walk to the museum. Slowly still working my way through my photos... a selection will also be at leighdarilek.smugmug.com/EuroTrip-2017/ <— link in bio if you’re interested. . .

3 likes - 0 comments
“Si al franquear una montaña en la dirección de una estrella, el viajero se deja absorber demasiado por los problemas de la escalada, se arriesga a olvidar la estrella que lo guía”
#Alpes #adventuretime #alpinestory #montain #switherland #river #clouds #waterfall #trees #riverside #beatifulday #happiness #loveamazing #montañas #explore #landscape #follow4follow #like4like #morelikes #photography #senderismo #trekking #travel #alps #mountainslife #mountainsphoto Instagram Photos | videos | post

“Si al franquear una montaña en la dirección de una estrella, el viajero se deja absorber demasiado por los problemas de la escalada, se arriesga a olvidar la estrella que lo guía”

8 likes - 1 comments
adik2, sebenarnya fasa nak kahwin awal rasa gedik2 tu sampai umur ko 25 je. once ko dah lebih dari umur tu, ko dah tak pikir dah pun pasal nak kahwin.. erk? hehehe

jenis aku, family come first. makin matang, lagi banyak ko rasa nak menyumbang pada family. apa yang ibu ayah ko nak, semua ko bagi. dan kalau ikut list aku ni, banyak lagi plan untuk bahagiakan mereka. trust me, Bahagia tu tuhan je yang tahu. 😍😍 Dah start keje,

adik2, sebenarnya fasa nak kahwin awal rasa gedik2 tu sampai umur ko 25 je. once ko dah lebih dari umur tu, ko dah tak pikir dah pun pasal nak kahwin.. erk? hehehe jenis aku, family come first. makin matang, lagi banyak ko rasa nak menyumbang pada family. apa yang ibu ayah ko nak, semua ko bagi. dan kalau ikut list aku ni, banyak lagi plan untuk bahagiakan mereka. trust me, Bahagia tu tuhan je yang tahu. 😍😍 Dah start keje, " u know what, I don't even have time to think bout getting married ".. Camtula contohnya.. Different goals n perspective in fact.. Apa2 pun, doakan yang terbaik.. Allah knows best. Jodoh lambat sampai takpe janji dengan orang yang betul 👏👏👏👏 . . .

3 likes - 0 comments
Morning on the River 
#pnw #bothell #bothellwa #river #nature Instagram Photos | videos | post

Morning on the River

3 likes - 0 comments
Funny how filters work 😂😁 make it look as if you could see the crisp bite of fall
•
Leave a leaf 🍃🍁🍂 for fall in the comments
• •
•
•
#yeg #photography #photo #camera #yeg_karyss_photos #blue #river #lit #nature #naturephotography #sunset #fishing #sillhouette #thunderstruck #creepy #park #railroad #train #traintrack #Alberta #Canada #Banff #Calgary #photograper #lake #beauty #grasshopper Instagram Photos | videos | post

Funny how filters work 😂😁 make it look as if you could see the crisp bite of fall • Leave a leaf 🍃🍁🍂 for fall in the comments • • • •

7 likes - 0 comments
#負荷 を求めて
#ママチャリ 移動🚴
日中はまだまだ暑いですな☀️
神社が側にあるせいか、橋の燻んだ朱色がいい感じ🤗
a bridge in discolored vermilion
#橋 #川 #神社 #社 #祠 #自転車 #チャリ #燻み #色褪せ #朱 #朱色 #bridge #river #shrine #bicycle #cycling #discolored #colorfadeout #vermilion #scarlet Instagram Photos | videos | post

を求めて 移動🚴 日中はまだまだ暑いですな☀️ 神社が側にあるせいか、橋の燻んだ朱色がいい感じ🤗 a bridge in discolored vermilion

0 likes - 0 comments
Another angle. I'm going fishing next time. Sorry about lack of variety, never have much time now.  #365project #365project #river #samsunggalaxy8plus Instagram Photos | videos | post

Another angle. I'm going fishing next time. Sorry about lack of variety, never have much time now.

0 likes - 0 comments
View from my walk to the museum. Slowly still working my way through my #eurotrip photos... a selection will also be at leighdarilek.smugmug.com/EuroTrip-2017/ <— link in bio if you’re interested. .
.
#shotoniphone #iphone7plus #museumstädel #städel #städelmuseum #texczech #blackandwhite #jj_blackwhite #mobilephotography #mobiography #travel #wanderlust #frankfurt #traveling #architecture #jj_architecture #jj_geometry #instagood #bridge #water #river #iggermany #landscape @staedelmuseum Instagram Photos | videos | post

View from my walk to the museum. Slowly still working my way through my photos... a selection will also be at leighdarilek.smugmug.com/EuroTrip-2017/ <— link in bio if you’re interested. . .

3 likes - 0 comments
“Si al franquear una montaña en la dirección de una estrella, el viajero se deja absorber demasiado por los problemas de la escalada, se arriesga a olvidar la estrella que lo guía”
#Alpes #adventuretime #alpinestory #montain #switherland #river #clouds #waterfall #trees #riverside #beatifulday #happiness #loveamazing #montañas #explore #landscape #follow4follow #like4like #morelikes #photography #senderismo #trekking #travel #alps #mountainslife #mountainsphoto Instagram Photos | videos | post

“Si al franquear una montaña en la dirección de una estrella, el viajero se deja absorber demasiado por los problemas de la escalada, se arriesga a olvidar la estrella que lo guía”

8 likes - 1 comments
adik2, sebenarnya fasa nak kahwin awal rasa gedik2 tu sampai umur ko 25 je. once ko dah lebih dari umur tu, ko dah tak pikir dah pun pasal nak kahwin.. erk? hehehe

jenis aku, family come first. makin matang, lagi banyak ko rasa nak menyumbang pada family. apa yang ibu ayah ko nak, semua ko bagi. dan kalau ikut list aku ni, banyak lagi plan untuk bahagiakan mereka. trust me, Bahagia tu tuhan je yang tahu. 😍😍 Dah start keje,

adik2, sebenarnya fasa nak kahwin awal rasa gedik2 tu sampai umur ko 25 je. once ko dah lebih dari umur tu, ko dah tak pikir dah pun pasal nak kahwin.. erk? hehehe jenis aku, family come first. makin matang, lagi banyak ko rasa nak menyumbang pada family. apa yang ibu ayah ko nak, semua ko bagi. dan kalau ikut list aku ni, banyak lagi plan untuk bahagiakan mereka. trust me, Bahagia tu tuhan je yang tahu. 😍😍 Dah start keje, " u know what, I don't even have time to think bout getting married ".. Camtula contohnya.. Different goals n perspective in fact.. Apa2 pun, doakan yang terbaik.. Allah knows best. Jodoh lambat sampai takpe janji dengan orang yang betul 👏👏👏👏 . . .

3 likes - 0 comments
Morning on the River 
#pnw #bothell #bothellwa #river #nature Instagram Photos | videos | post

Morning on the River

3 likes - 0 comments
Funny how filters work 😂😁 make it look as if you could see the crisp bite of fall
•
Leave a leaf 🍃🍁🍂 for fall in the comments
• •
•
•
#yeg #photography #photo #camera #yeg_karyss_photos #blue #river #lit #nature #naturephotography #sunset #fishing #sillhouette #thunderstruck #creepy #park #railroad #train #traintrack #Alberta #Canada #Banff #Calgary #photograper #lake #beauty #grasshopper Instagram Photos | videos | post

Funny how filters work 😂😁 make it look as if you could see the crisp bite of fall • Leave a leaf 🍃🍁🍂 for fall in the comments • • • •

7 likes - 0 comments