Instagram Photos | videos | post

18 likes - 2 comments
#Herbal
#HandMade
#SoapBar Instagram Photos | videos | post

5 likes - 0 comments
Hai uolls! Happy Saturday! Plan apa ja hari ni ye? Hehe okay sambil2 scroll insta tu, ni Iman share some Turmeric Beauty Tips untuk uolls okay.

Kalau susah2 nak apply tips tu, meh shopping dengan Iman yuk. Kat @dhira.thebeautyhacks pun ada skincare & bodycare yang berasaskan dari kunyit atau Turmeric ni. Ada #soapbarturmerictbh lagi #facemaskturmerictbh lagi #goldenturmericmask dan #bodyscrubturmerictbh. Jangan risau, harga pun mampu milik dan boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.

Nak cantik? Jangan kedekut invest duit kay. Dah start cuti ni kan, jom manjakan diri dengan produk The Beauty Hacks yuk. Every purchase above RM30 you'll get a free gift. Nak lebih free gift? Beli la lebih RM100 okay 😘 Jimat berbulan bulan tau uolls.

Full set 8 Items The Beauty Hacks : RM273 (include postage)
PROMO FULL SET TBH : RM268 (include postage)

Five Colours Sistho Lipmatte : RM183 (include postage)
PROMO 5 SISTHO LIPMATTE : RM180 (include postage)

WhatsApp 0126549593 🤳
Klik 👉 dhirathebeautyhacks.wasap.my/

#thebeautyhacks #skincare #bodycare #soapbar #bodyscrub #facescrub #lipscrub #lotions #facecream #whiteninglotion #facemask #scrubmalaysia #lipmattemalaysia #facemaskkunyit #facemaskmurah #fattzura #adibizara #hafizmahamad #shafiqahaina #sayajualonline #sayajualmurah #teamdahlia #dahliansandco #proudtobedahlians #umt #unisza Instagram Photos | videos | post

Hai uolls! Happy Saturday! Plan apa ja hari ni ye? Hehe okay sambil2 scroll insta tu, ni Iman share some Turmeric Beauty Tips untuk uolls okay. Kalau susah2 nak apply tips tu, meh shopping dengan Iman yuk. Kat pun ada skincare & bodycare yang berasaskan dari kunyit atau Turmeric ni. Ada lagi lagi dan Jangan risau, harga pun mampu milik dan boleh dipakai oleh lelaki dan wanita. Nak cantik? Jangan kedekut invest duit kay. Dah start cuti ni kan, jom manjakan diri dengan produk The Beauty Hacks yuk. Every purchase above RM30 you'll get a free gift. Nak lebih free gift? Beli la lebih RM100 okay 😘 Jimat berbulan bulan tau uolls. Full set 8 Items The Beauty Hacks : RM273 (include postage) PROMO FULL SET TBH : RM268 (include postage) Five Colours Sistho Lipmatte : RM183 (include postage) PROMO 5 SISTHO LIPMATTE : RM180 (include postage) WhatsApp 0126549593 🤳 Klik 👉 dhirathebeautyhacks.wasap.my/

12 likes - 2 comments
Set Basic pencerahan seluruh badan.
.
.
Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan.
.
.
Manfaat set beras:-
Menghaluskan kulit seluruh badan
Mencerahkan kulit
Menanggalkan kotoran degil
Melembabkan kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link
www.wasap.my/60196370334
#teamrerama #reramatbh #thebeautyhacks #beautyhacks #diy #bodyscrub #soapbar #settherice #tipscerahseluruhbadan #putihmulus #adibizara #fattzura #nelofa #bazarpaknil Instagram Photos | videos | post

Set Basic pencerahan seluruh badan. . . Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan. . . Manfaat set beras:- Menghaluskan kulit seluruh badan Mencerahkan kulit Menanggalkan kotoran degil Melembabkan kulit Sesuai untuk kulit sensitif . . Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link www.wasap.my/60196370334

10 likes - 0 comments
Set Basic pencerahan seluruh badan.
.
.
Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan.
.
.
Manfaat set beras:-
Menghaluskan kulit seluruh badan
Mencerahkan kulit
Menanggalkan kotoran degil
Melembabkan kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link
www.wasap.my/60196370334
#teamrerama #reramatbh #thebeautyhacks #beautyhacks #diy #bodyscrub #soapbar #settherice #tipscerahseluruhbadan #putihmulus #adibizara #fattzura #nelofa #bazarpaknil Instagram Photos | videos | post

Set Basic pencerahan seluruh badan. . . Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan. . . Manfaat set beras:- Menghaluskan kulit seluruh badan Mencerahkan kulit Menanggalkan kotoran degil Melembabkan kulit Sesuai untuk kulit sensitif . . Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link www.wasap.my/60196370334

6 likes - 0 comments
Set Basic pencerahan seluruh badan.
.
.
Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan.
.
.
Manfaat set beras:-
Menghaluskan kulit seluruh badan
Mencerahkan kulit
Menanggalkan kotoran degil
Melembabkan kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link
www.wasap.my/60196370334
#teamrerama #reramatbh #thebeautyhacks #beautyhacks #diy #bodyscrub #soapbar #settherice #tipscerahseluruhbadan #putihmulus #adibizara #fattzura #nelofa #bazarpaknil Instagram Photos | videos | post

Set Basic pencerahan seluruh badan. . . Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan. . . Manfaat set beras:- Menghaluskan kulit seluruh badan Mencerahkan kulit Menanggalkan kotoran degil Melembabkan kulit Sesuai untuk kulit sensitif . . Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link www.wasap.my/60196370334

6 likes - 0 comments
Porte-savon fait mains au Québec par lessavonsluxart.com  #decoration #salledebain #portesavon #savonnerie #soapmaking #soapstone #soapbar Instagram Photos | videos | post

Porte-savon fait mains au Québec par lessavonsluxart.com

0 likes - 0 comments
Forest marble soap..next collection will be available Dec 1st 🌳 Instagram Photos | videos | post

Forest marble soap..next collection will be available Dec 1st 🌳

41 likes - 6 comments
Snickerdoodle cp soap is almost ready. #cpsoap #coldpressedsoap #coldprocess #soapmaking #soapbar #makingsoap #snickerdoodle Instagram Photos | videos | post

Snickerdoodle cp soap is almost ready.

13 likes - 0 comments
soap addiction! 👏 found in Groningen, only wrapped in paper! 🌈 of course I got two 🙈 Instagram Photos | videos | post

soap addiction! 👏 found in Groningen, only wrapped in paper! 🌈 of course I got two 🙈

24 likes - 4 comments
Look at those swirls.  Every bar is different.  Bars like these are so fun to make.  What are your favorite soap designs?⠀
#ComeMakeWithMe #HandmadeIsBestmade Instagram Photos | videos | post

Look at those swirls. Every bar is different. Bars like these are so fun to make. What are your favorite soap designs?⠀

126 likes - 11 comments
 Instagram Photos | videos | post

18 likes - 2 comments
#Herbal
#HandMade
#SoapBar Instagram Photos | videos | post

5 likes - 0 comments
Hai uolls! Happy Saturday! Plan apa ja hari ni ye? Hehe okay sambil2 scroll insta tu, ni Iman share some Turmeric Beauty Tips untuk uolls okay.

Kalau susah2 nak apply tips tu, meh shopping dengan Iman yuk. Kat @dhira.thebeautyhacks pun ada skincare & bodycare yang berasaskan dari kunyit atau Turmeric ni. Ada #soapbarturmerictbh lagi #facemaskturmerictbh lagi #goldenturmericmask dan #bodyscrubturmerictbh. Jangan risau, harga pun mampu milik dan boleh dipakai oleh lelaki dan wanita.

Nak cantik? Jangan kedekut invest duit kay. Dah start cuti ni kan, jom manjakan diri dengan produk The Beauty Hacks yuk. Every purchase above RM30 you'll get a free gift. Nak lebih free gift? Beli la lebih RM100 okay 😘 Jimat berbulan bulan tau uolls.

Full set 8 Items The Beauty Hacks : RM273 (include postage)
PROMO FULL SET TBH : RM268 (include postage)

Five Colours Sistho Lipmatte : RM183 (include postage)
PROMO 5 SISTHO LIPMATTE : RM180 (include postage)

WhatsApp 0126549593 🤳
Klik 👉 dhirathebeautyhacks.wasap.my/

#thebeautyhacks #skincare #bodycare #soapbar #bodyscrub #facescrub #lipscrub #lotions #facecream #whiteninglotion #facemask #scrubmalaysia #lipmattemalaysia #facemaskkunyit #facemaskmurah #fattzura #adibizara #hafizmahamad #shafiqahaina #sayajualonline #sayajualmurah #teamdahlia #dahliansandco #proudtobedahlians #umt #unisza Instagram Photos | videos | post

Hai uolls! Happy Saturday! Plan apa ja hari ni ye? Hehe okay sambil2 scroll insta tu, ni Iman share some Turmeric Beauty Tips untuk uolls okay. Kalau susah2 nak apply tips tu, meh shopping dengan Iman yuk. Kat pun ada skincare & bodycare yang berasaskan dari kunyit atau Turmeric ni. Ada lagi lagi dan Jangan risau, harga pun mampu milik dan boleh dipakai oleh lelaki dan wanita. Nak cantik? Jangan kedekut invest duit kay. Dah start cuti ni kan, jom manjakan diri dengan produk The Beauty Hacks yuk. Every purchase above RM30 you'll get a free gift. Nak lebih free gift? Beli la lebih RM100 okay 😘 Jimat berbulan bulan tau uolls. Full set 8 Items The Beauty Hacks : RM273 (include postage) PROMO FULL SET TBH : RM268 (include postage) Five Colours Sistho Lipmatte : RM183 (include postage) PROMO 5 SISTHO LIPMATTE : RM180 (include postage) WhatsApp 0126549593 🤳 Klik 👉 dhirathebeautyhacks.wasap.my/

12 likes - 2 comments
Set Basic pencerahan seluruh badan.
.
.
Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan.
.
.
Manfaat set beras:-
Menghaluskan kulit seluruh badan
Mencerahkan kulit
Menanggalkan kotoran degil
Melembabkan kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link
www.wasap.my/60196370334
#teamrerama #reramatbh #thebeautyhacks #beautyhacks #diy #bodyscrub #soapbar #settherice #tipscerahseluruhbadan #putihmulus #adibizara #fattzura #nelofa #bazarpaknil Instagram Photos | videos | post

Set Basic pencerahan seluruh badan. . . Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan. . . Manfaat set beras:- Menghaluskan kulit seluruh badan Mencerahkan kulit Menanggalkan kotoran degil Melembabkan kulit Sesuai untuk kulit sensitif . . Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link www.wasap.my/60196370334

10 likes - 0 comments
Set Basic pencerahan seluruh badan.
.
.
Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan.
.
.
Manfaat set beras:-
Menghaluskan kulit seluruh badan
Mencerahkan kulit
Menanggalkan kotoran degil
Melembabkan kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link
www.wasap.my/60196370334
#teamrerama #reramatbh #thebeautyhacks #beautyhacks #diy #bodyscrub #soapbar #settherice #tipscerahseluruhbadan #putihmulus #adibizara #fattzura #nelofa #bazarpaknil Instagram Photos | videos | post

Set Basic pencerahan seluruh badan. . . Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan. . . Manfaat set beras:- Menghaluskan kulit seluruh badan Mencerahkan kulit Menanggalkan kotoran degil Melembabkan kulit Sesuai untuk kulit sensitif . . Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link www.wasap.my/60196370334

6 likes - 0 comments
Set Basic pencerahan seluruh badan.
.
.
Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan.
.
.
Manfaat set beras:-
Menghaluskan kulit seluruh badan
Mencerahkan kulit
Menanggalkan kotoran degil
Melembabkan kulit
Sesuai untuk kulit sensitif
.
.
Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link
www.wasap.my/60196370334
#teamrerama #reramatbh #thebeautyhacks #beautyhacks #diy #bodyscrub #soapbar #settherice #tipscerahseluruhbadan #putihmulus #adibizara #fattzura #nelofa #bazarpaknil Instagram Photos | videos | post

Set Basic pencerahan seluruh badan. . . Set The Rice Hanya Rm40 untuk 3 bulan penggunaan. . . Manfaat set beras:- Menghaluskan kulit seluruh badan Mencerahkan kulit Menanggalkan kotoran degil Melembabkan kulit Sesuai untuk kulit sensitif . . Berminat atau ingin bertanya lebih lanjut boleh klik link www.wasap.my/60196370334

6 likes - 0 comments
Porte-savon fait mains au Québec par lessavonsluxart.com  #decoration #salledebain #portesavon #savonnerie #soapmaking #soapstone #soapbar Instagram Photos | videos | post

Porte-savon fait mains au Québec par lessavonsluxart.com

0 likes - 0 comments
Forest marble soap..next collection will be available Dec 1st 🌳 Instagram Photos | videos | post

Forest marble soap..next collection will be available Dec 1st 🌳

41 likes - 6 comments
Snickerdoodle cp soap is almost ready. #cpsoap #coldpressedsoap #coldprocess #soapmaking #soapbar #makingsoap #snickerdoodle Instagram Photos | videos | post

Snickerdoodle cp soap is almost ready.

13 likes - 0 comments
soap addiction! 👏 found in Groningen, only wrapped in paper! 🌈 of course I got two 🙈 Instagram Photos | videos | post

soap addiction! 👏 found in Groningen, only wrapped in paper! 🌈 of course I got two 🙈

24 likes - 4 comments
Look at those swirls.  Every bar is different.  Bars like these are so fun to make.  What are your favorite soap designs?⠀
#ComeMakeWithMe #HandmadeIsBestmade Instagram Photos | videos | post

Look at those swirls. Every bar is different. Bars like these are so fun to make. What are your favorite soap designs?⠀

126 likes - 11 comments