Loading...
User profile picture

#y

Loading...
#y Shared publicly - 2018-04-23 00:19:38
#y Shared publicly - 2018-04-22 17:54:27
Photo

Tag a friend! By @stacey_and_una

15751 likes - 474 comments
#y Shared publicly - 2018-04-22 23:45:35
Photo

I suddenly miss Damdadi 😳 _ 180422 Suwon JS Cup Celebration ©Begin_Again for Jaehyun > I was Born Again for Jesus. ~ ⏳ 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 ⌛ ~ 💙Taegeu💙 [ @official_gncd11 #Golden_Child #골든차일드 #Jaehyun #Joochan #Donghyun #Bomin #Y #Daeyeol #손영택 #이대녈 #박재석 #와이 #이장준 #장준 #봉재현 #김지범 #김동현 #홍주찬 #최보민 #태그 #TAG #사랑 #울림 #인찬 #댓글 #줗아요 #Kpop #Miracle #Love ]

256 likes - 3 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:51:31
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:46:20
Photo

Qué todo fluya... Qué nada influya ... #todobrilla #felizcontigo #teamo #Y&G #16DCM Te amo @gabo.andres

1 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:45:14
Photo

A quien mas la gusta Frida? ¤ ¤ ¤ Si usas da créditos ¤ ¤ ¤ TAGS: #Frida #kaloh #fraces #típicas #FridaKaloh #idola #artista #mujer #yo #tu #y #u

3 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:43:35
Photo

Un mágico vuelo de texturas sobre el delta del Río Yelcho. Un árbol de Venas que alimenta el Océano Pacífico, de toneladas de minerales y agua cristalina de los Cumbres de los Andes, un espectáculo natural en la Patagonia chilena! . A magic fly of textures above the Delta of the Yelcho River. It seems like a big tree of veins that feeds the Pacific Ocean every second with thousands of minerals and pure water becomes from the Andes Range of the south Patagonia. . #chaiten #patagonia #chile #cuidemos #el #agua #y #los #rios #take #care #about #rivers #ocean #water #tree #veins #of #the #earth #pro #air #photography #earthdrone #dji #djimavicpro #creative #natgeo #natgeoyourshot #yourshotphotographer

43 likes - 1 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:43:21
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:42:24
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:40:40
Photo

#hide san 💜 #eyes love you# wear x#sad #Y@z #

1 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:39:33
Photo

そう!!只今、日本のあちらこちらでレッスン、デモンストレーションを開催されているパリ在住フラワーデザイナー斎藤由美先生、そして由美先生をナイスアシストされている大阪在住フラワーデザイナー イグレックフルリスト主宰松田吉央さん、が監修するレザー製シザーケースは アール・コポーメイドです🍀 移動のある仕事のときには特に 大事な道具を肌身離さない為にも このシザーケース、お勧めです。 ちなみに、私はブランエルージュ❤ オーダーは随時承っております。 詳細は、プロフィールに記載しておりますURLから ブログをご覧ください。 お問い合わせ、ご注文は プロフィールのメールをご利用ください。 どうぞよろしくお願いいたします。 ・ ・ #オーダーメイド #レザー製シザーケース #フロリスト必需品 #yumisaitoparis #斎藤由美先生 #y-igrek-fleuriste #松田吉央さん #監修 #アールコポー #製作 #大切な道具 #肌身離さない為にも

6 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:35:17
Photo

Cuando llegas a tu casa y encuentras este mensaje de apoyo y de orgullo de tu hija 👧🏻 es cuando todo tiene mas sentido y sabes que estas haciendo lo correcto 😭😍🙌🏻 #ayudando #a #mas #familias #mi #princess #mi #nina #grande #mi #razon #de #lucha #y #ser #mejor #persona #todo #por #ellos #familia #teamfit24_ld🍃 • When you get home and you find this message of support and pride from your daughter 👧🏻 thats when everything makes more sense and you know that you are doing the right thing 😭😍🙌🏻 #helping #more #families #my #princess #my #big #girl #my #reason #to #reach #higher

4 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:34:50
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:30:57
Photo

No hay mejor amiga que una hermana y no hay mejor hermana que tu #teamo💓 #hermanas #por #y ##para #siempre @renidruetta

6 likes - 2 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:29:03
Photo

Sunday☀️☀️☀️ ^ ^ ^ ^ ^ ^ #victoria #sun #sunday #photography #photo #friend #z #lu #y #haha

5 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:26:27
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:25:56
Photo

#cristianoronaldo #se #y #n #q

0 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:22:42
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:21:23
Photo

Wow cutie handsome Mine 😍 You so cute Seungmina ❤ Love love 💙 _ 180425 Twitter Update. ~ ⏳ 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 ⌛ ~ 💙Taegeu💙 [ @official_gncd11 #Golden_Child #골든차일드 #Jaehyun #Joochan #Donghyun #Bomin #Y #Daeyeol #손영택 #이대녈 #박재석 #와이 #이장준 #장준 #봉재현 #김지범 #김동현 #홍주찬 #최보민 #태그 #TAG #사랑 #울림 #인찬 #댓글 #줗아요 #Kpop #Miracle #Love ]

19 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:20:34
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:19:26
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:19:23
Photo

Taegeu, my heart explodes 💞 I love you baby chick 💘 I love You. _ 180424 Twitter update ❤ ~ ⏳ 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 🙏🏾 ⌛ ~ 💙Taegeu💙 [ @official_gncd11 #Golden_Child #골든차일드 #Jaehyun #Joochan #Donghyun #Bomin #Y #Daeyeol #손영택 #이대녈 #박재석 #와이 #이장준 #장준 #봉재현 #김지범 #김동현 #홍주찬 #최보민 #태그 #TAG #사랑 #울림 #인찬 #댓글 #줗아요 #Kpop #Miracle #Love ]

24 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:18:30
Photo

Mi único delito fue tener talento 👀✨ #bueno #y #qué #🐽

15 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:18:16
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:17:48
Photo

Kill Em with Kindness 🙏🏻🎵😇 #killemwithkindness #ilovemyself #m #a #r #l #e #n #y

14 likes - 2 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:16:35
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:13:28
Photo

DYXY Cosmetics telah membantu banyak wanita tampil menawan dengan PANTAS 😍 . ✅Dyxy BC Cream dapat menutup segala kecelaan pada wajah dengan berkesan. ✅BC Cream berasaskan mineral yang mudah meresap ke dalam kulit dan tahan lama. 8 jam uolls. ✅BC Cream ni ada SPF50++. So, dah tak payah pakai sunblock. Kan dah jimat kat situ 😝 . ✔Dyxy Green Tea Facemist pulak untuk lembapkan kulit muka, kecutkan jerawat dan tutup liang pori-pori. ✔Selepas mekap boleh pulak jadi finishing untuk dapatkan effect glowing gitu 😉😉 . ✔Gunakan DYXY Berus yang gomok dan padat. ✔Berus ni buatkan BC Cream rata dan cantik. Tak bercapuk. Lagipon tahan lama 2-3 tahun dan tak kembang. . . Semua item ni ada dalam Dyxy Cosmetics Set Basic Lady. Complete set untuk yang baru mula nak cuba dengan Dyxy. . . Tak perlu ragu-ragu lagi. Dah ramai kami bantu wanita yang berwajah kusam dan mereka sangat berpuas hati.😘 . Wanita COMEY mesti guna Dyxy 😝 . Whatsapp 📲 0192658063 📲 0192658063 . #dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender #foundationmurah #y #bccreammurah

1 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:13:01
Photo

#vuelvo #y seré millones#

3 likes - 0 comments
#y Shared publicly - 2018-04-24 00:11:35